مشکل ip در حساب فانددنکست

سلام برای مشکل تغییر ip در زمان اتصال به متا تریدر روی حساب فانددنکست چیکار باید کرد؟

از پشتیبانی فانددنکست پرسیدم گفتن ip که همیشه برای اتصال استفاده میکنید باید با کشور KYC یکی باشه در غیر این صورت به مشکل میخوری. را حل چیه؟

تا اونجایی که من اطلاع دارم و پرسیدم قبلا اینطور جواب دادن:

۱.داشبورد خود سایت زیاد مهم نیست و به آی پی گیر نمیده.

۲.حساسیت آی پی روی ورود به حساب متاتریدر هست.

۳.این حساسیت به این صورت نیست که بگه حتما باید از آی پی ایران استفاده کنید،بلکه استفاده از یه تحریم شکن آی پی ثابت رو هم مجاز میدونه و تنها چیزی که باید رعایت کنید اینه که به آی پی کشورهای ممنوعه مثل آمریکا وصل نشین.چندین کشور دیگه هم گفته که توی لیست هست.

2 لایک کرده

قانون وی پی ان / فیلترشکن / #vpn
در ایران و افغانستان نیازی به VPN برای استفاده از فانددنکست ندارید

• متاتریدر به کشور آمریکا نباید وصل شوداستفاده از فیلترشکن(VPN) ممنوع نیست ولی به هیچ وجه به کشورهای ممنوعه وصل نشوید(کشورهای ممنوعه طبق تصویر)
    قوانین وی پی ان برای پلتفرم معاملاتی (متاتریدر و…) هستن.
    برای احراز هویت نباید از فیلترشکن استفاده کنید
2 لایک کرده

سلام و احترام،

تنها راه حل این مشکل استفاده از ای پی ثابت هستش. اگر با ایران مشکل نداره، باید از شرکت ارائه دهنده اینترنت بخوای که برات ای پی ثابت درست کنه که هزینه میگیرن. اگر ایران رو قبول ندارند، باید از تحریم شکن های ایپی ثابت استفاده کنی که اونم تو این شرایط کلا کار نمیکنه.

بهترین کار خلاصه این هستش که صبر کنی تا نت به وضع قبل برگرده تا حداقل فیلترهای ای پی ثابت بتونند دوباره کار کنند

1 لایک کرده

کار میکنه ولی هزینه نسبتا بالایی نسبت به متغیر ها داره

بله درست میگید، برای همین گفتم نت عادی شد این کار رو بکنید.

چون الان پول هر گیگ حداقل 300 تومنه و واقعا نمیصرفه

داخل لیستی که هست کشور آمریکا جز کشورهای ممنوعه که نیست !؟

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز من با پشتیبانی صجبت کردم . گفتن با توجه به شرایط ایران مشکلی با تغییر آی پی ندارند ( استفاده از ف ی ل شکن ) ولی نباید به صورت مداوم آی پی تغییر کنه …
من حسابم رو گرفتن پاس گردم و بدون مشکل اکانت ریل رو دادن …

2 لایک کرده

irani nist mage in prop?

1 لایک کرده

خیر ولی با ایرانی ها کار می‌کنه

3 لایک کرده