من تست کردم سایتشون رو وقتی هم به (.com)تغییر دادن اصلا روی بعضی از اینترنت ها بالا میاره من با رایتل امتحان کردم بالا نیاورد و همش با فیلترشکن رایگان وارد سایت و مخصوصا پنل انالیز میشدم و اینکه پنل انالیزشون موقع اینترنت ملی وقتی که سایتشون رو روی بستر ملی قرار داده بودن بالا نمیاورد باید حتما با فیلترشکن وارد پنل انالیز میشدی!!!
رفتم با سیمکارت دیگه ای ورود زدم برای چک کردن چون از پشتیبان رباتشون هی سوال میکردم میگفت دامنه (.com) ما روی اینترنت ملی بالا میاره
تست کردم دیدم با سیمکارت دیگه ای بالا اورد ولی رایتل نه باید از فیلترشکن برای سیمکارت رایتل استفاده میکردی تا بالا بیاره سایت رو
اگع قرار باشه پیگیری کنن باید هر روز به ادم بیان اخطار بدن یه پنجره بزارن برای بررسی ایپی و وقتی حتی با فیلترشکن چیزی ادم وارد میشه ایپی خود گوشی رو وارد نمیکنه یجوری گزینه احراز چیزی بزارن یا اینکه درجا از سایت مارو بیرون بندازه تا وارد سایت نشیم
بعد اینکه اصل موضوع متاتریدر هست که باید ببینن متاتریدر فقط به یک دیوایس موبایل متصل باشه نه چیزای دیگه که اون باعث سود یا ضرر میشه نه دسترسی به سایت برای چک کردن پنل انالیز یا کمک از پشتیبانی !!!
اقای ایران بروکر خودت یه پیگیری بکن یه حرکتی بزن دیگه وقتی سایت بدون فیلترشکن بالانمیاد ادم باید چکار کنه؟؟؟
وقتی ادم پول ایپی ثابت نداره چکار کنه؟
یه حرکتی باید بزنین دیگه نمیشه الکی بخاطر یه اتفاق بیخود ادم پولش از بین بره که
چون میدونی تخلف این پراپ چیه؟ به پراپ های دسگه کار ندارم چه غلطی میکنن
میگه که وقتی موقع برداشت بشه پیگیری میشه
من این همه وقت بزارم سود کنم تمرکزمو بزارم رو این کار در اخر بعد چند ماه یهو حساب رو بیاد ازت بگیرن بگن نقص قوانین
اونم بخاطر استفاده از یک فیلترشکن چون نمیتونستی به سایت و پنل انالیز متصل بشی ولی متاتریدر موبایل با این اینترنت ها هم کار میکنه نیاز به فیلترشکن برای دسترسی بهش نیست مگر روزهایی که واقعا اینترنت رو ضعیف کرده باشن
اگه تخلفی از روی تغییر ایپی و استفاده از وی پی ان صورت گرفته همون لحظه باید گزارش بزنن و دلیلش رو بدونن و یا اجازه استفاده از اون حساب رو بدن یا پول خرید رو برگردونن
اگه واقعا تغییر دیوایس انجام شده باشه یکی دیگه اومده باشه با همون اکانت کار کرده باشه درسته حق با شرکت هست ولی برای دسترسی به سایت و پنل انالیز و گاهی بخاطر ضعیف شدن اینترنت نشه به متاتریدر دسترسی داشت ادم مجبور به استفاده از وی پی ان میشه
من شنیده بودم که حتی فانددنکست اجازه به استفاده از وی پی ان رو داده ولی برای کشور هایی که خودش تحریم کرده نباید باشه وگرنه حسابت از دست میره مسدود میکنن و بهتره که بیشتر از یک کشور ثابت باشه نه ایپی ثابت من اینچیزی بود که شنیدم
درکل اقای ایران بروکر شما پیگیری کنین حتی این تاپیک رو بیشتر مورد بررسی قرار بدین مخصوصا به همکار های پراپ سگب هم انتقال بدین این تایپک رو تا بدونن مشکل از اتصال به سایت یا پنل انالیز یا گاهی اوقات متاتریدر فقط برای اینه که اینترنتمون بدون فیلترشکن متصل نمیشه
لطفا پیگیری کنین شماهم ممنون خیلی ها بخاطر این مسائل الکی پولشون میره منم هنوز چالش مرحله اول هستم و فهمیدم این موضوع رو و خیلی دارم پیگیری میکنم تا ثبت کنن وضعیت منو بدونن من فقط با یک موبایل ثابت وارد متاتریدر و سایت میشم و گاهی بخاطر متصل نشدن مجبور به استفاده از وی پی ان هستم
ممنون