سلام دوستان در این شرایط بهترین کار چیه؟
ترید با نت ملی در رابین سود یا تهیه ی ابزار تغییر آی پی و اتصال به فاند نکست( با توجه به اینکه نسبت به تغییر آی پی بسیار حساسه)
خوشحال میشم مطمئن ترین راه رو با من به اشتراک بزارید.
سلام دوستان در این شرایط بهترین کار چیه؟
ترید با نت ملی در رابین سود یا تهیه ی ابزار تغییر آی پی و اتصال به فاند نکست( با توجه به اینکه نسبت به تغییر آی پی بسیار حساسه)
خوشحال میشم مطمئن ترین راه رو با من به اشتراک بزارید.
سلام و احترام
من تجربه با فاندد نکست نداشتم و نمیدونم چطوریاس. ولی ترجیحم اینه فعلا با پراپ هایی که بستر ملی رو فراهم کردن، کار کنم.
رابین سود و پراپکو این دوتا فعلا شرایطشون مهیاس و میشه ترید کرد.
البته که توصیه میکنم چالش های رایگان و تست رو حتما تهیه کنید اول بعد اقدام به خرید کنید.
موفق باشی ![]()
سلام.
کانفیگت اگه آیپی ثابت باشه و آیپی آمریکا نباشه فانددنکست صد درصد اوکیه.
اصلاً قابل قیاس نیستند.
رابین سود پلن رایگان داره بگیر در پلتفرمش یه معامله باز کن خطوط سود و ضرر رو هنوز نشون نمیده قرا هست برطرفش کنن قوانین رابین سود رو بخون ۶ شرط خاص خودش داره برای پاس کردن پراپ
پراپکو هم یه آدرس دمو برای تست متاتریدرش داره داخل شو و امتحان کن تا دیروز در نمایش و سئیو سود در نشون دادنشون تاخیر زیادی داشت امروز ولی نه با این حال لازم هست هر دو تا رو خودت شخصا امتحان کنی در مورد پراپ دیگه ای که گفتی بستگی به روحیه ی شخص داره من نه از فاند نکست با شرایط که گفتی هیچ وقت نمی گیرم
فانددنکست صددرصد
قابل قیاس نیست، برای من که اینطوری هستش،
رابین سود هم بد نیست، اما تاخیر داره و هیچی مثل متا و فانددنکست نیست، بخصوص اوپن نیویورک و اوپن وال استریت که عالی هستش.
سلام و احترام اقای طاهرخانی،
به نظرم کلا روی متاتریدر، همه چیز بهتره و اصلا نمیشه با یک پلتفرم داخلی مثل رابین سود مقایسه کرد. خود رابین سود هم تا چند ماه پیش روی متاتریدر بود.
در کل باید یکم پلتفرمشون زمان بخوره تا بشه مقایسه کرد وگرنه کاملا درست میگید. ولی از اونور هم متاسفانه متاتریدر همچنان مشکلات نصب شدن و اتصالش هم حل نشده و مشخص نیست کی میخواد درست بشه.
خلاصه امیدوارم یه فکری براش بکنند و رابین سود هم مشکلات پلتفرمشون رو زودتر حل کنه.
سلام و احترام
من هم امیدوارم.