بهینه‌سازی استراتژی معاملاتی مبتنی بر fvg و اوردر‌بلاک در سشن لندن

ساختار 4 ساعته

ساختار 15 دقیقه

دوست عزیز ساختار 4 ساعته نزولیه و در دل یک ساختار 15 دقیقه صعودی و بعد از پایان میتیگیشن و جلوی حرکت بایر ها و تارگتشون سل زدی همون بحث تشخیص ساختاره . واسه سل گرفتن ابتدا باید اجازه بدی ساختار 15 نزولی بشه و اونوقت در میتیگیشن ساختار نزولی اگه ستاپ بده ورود کنی در غیر این صورت مجاز به سل نیستی

3 لایک کرده

خیلی ممنونم حتما نکاتی که گفتین رو در نظر میگیرم تشکر زحمت کشیدین

قربانت

من خودم با fvg و شارپ ترن وارد میشم اما کلا در تایم فریم یک دقیقه، تایم فریم یک ساعته و 15 دقیقه رو فقط واسه پیدا کردن pd های اصلی چک میکنم، فقط هم ریوارد دو میگیرم، فیری هم اصلا نمیکنم، .واسه ریوارد دو فیری کردن ارزش نداره چون خیلی پیش میاد قبل از رسیدن به ریوارد دو با تاچ ریوارد یک نقطه ورود رو مجدد تست کنه

1 لایک کرده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

(پست توسط نویسنده حذف شد)

به علت عدم رعایت قوانین کامیونیتی و رفتار تهاجمی حساب کاربری شما تا دوشنبه به حالت تعلیق درآمد.

1 لایک کرده

سلام حسین جان عزیز من کمی از پیام هارو دیدم کامل و دقیق متوجه نشدم مشکل دقیقتون کجاست.اما این که میگید ساعت۱۰۳۰شروع میکنید، تایم فریم مشخصی دارید،اوردر میکارید،مشخصه خوب دارید کار میکنید،و حتی چندتا از عکسارو دیدم خیلی هم خوب بودن،

میخواستم اینو بگم اگر سیستم معاملاتی که دارید این وینریتو با این ریوارد داره اصلا دستکاریش نکنید خیلی عالیه خیلی از تریدرهایی که جزو تاپ لیست تریدرهای برترن دارن با وین ریت تقریبا ۵۰ریوارد ۲ کار میکنن،

البته نکته مهم اینه شما چقد بکتست دارید ازش و به چه مواردی در بکتست دقت کردید،در چه پیری هست،و در روز دقیقا چند ترید با این سیستم میزنید،اگر کاملا مشخصه و در طولانی مدت جواب داده واقعا تبریک میگم،اینو بگم که نظر خودمه و دوست داشتم تبادلی کرده باشیم باهم،خوشحال میشم توی بله یا جای دیگه ای کامل تر سیستمتونو بگید