درود برشما دوست عزیز، اگر درست متوجه شده باشم شما fvg تایم 15 دقیقه رو پیدا میکنی و در 5 دقیقه ورود میزنی، پس دوتا موضوع رو لحاظ کنید، هنگام برگشت به اون fvg متعلق به تایم 15 دقیقه باید کندل برگشتی15 دقیقه کلوز کنه تا اول تکلیف اون fvg مشخص بشه بعد از کلوز کندل واکنشی 15 دقیقه میتونی بری تو 5 دقیقه تایید ورود بگیری، و اینکه از نظر من با fvg ریوارد یک به دو بگیری خیلی تمیزتر درمیاد تا ریواردهای بالاتر، شارپ ترن ریوارد های بالا میده ولی واکنش به fvg ای که لیکوئیدی رو ران کرده معمولا ریوارد دو خوبی میده. موفق باشید
جالبع و متشکر که فرستادی و اول اینکه برای ترسیم اردر بلاک کندل متعبر تری باید پیدا کنی مثل عکس های که فرستادی . ناحیه ها رو تشخصی درست میدی اما ناحیه مهم همون دور بره هستش و پیشنهاد برات برو کندل تایم فرم 4 منت و 12 منت همین اردر بلاک و اف جی رو تست کن رود دقت بالاتر پیدا میکنه و کندل که قبل رینج شده از اون ناحیه فرار کرده و دوبار برگشت واسه مگنت استاپ فعال شده. باگ نیست . دقت رفتاری فراکتل هستش و همین کاری که کردی رو برو رو کندل تایم فرم ها که گفتم چک کن برای تشخصی بهتر اردر بلاک ا و اف جی ها . نتیجه اینجا بگو ببینم چجوریاست ! فقط اوپن لند باز میکنی موقیت ؟
داداش بخدا همینه خب
همیشه که تو سود نمیره
گاهی اوقات فیل میشه
یکی از دلایل مهم دیگه که خیلی نامحسوس ساختار رو به هم میزنه و باعث میشه جهت نادرست تشخیص بدی استفاده از بروکر OANDA و FXCM هست بروکر FOREX.COM
چینش کندلی دقیق تری داره نسبت به این دوتا اینو برو بررسی کن تا متوجه بشی چقدر میتونه در تشخیص جهت موثر باشه
خیلی متشکرم از نظرتون
اگر ریوارد رو بیارم روی ۲ و با تاییدیه وارد بشم حس میکنم ریت بالای ۷۰درصد میره. تستش میکنم حتما
ارع فقط توی محدوده ۱۰:۳۰ تا۱۴:۳۰ اکثر ورود هام قبل ۱۱:۳۰ هستن روی فراکتل و بهینه سازی نقطه ورود بهتر هم کار میکنم پس یادداشت کردم
این تصویر تاریخ و ساعت دقیقش بفرست مال چه روزی بوده تا دلیل استاپش بهت بگم،اینطور که مشخصه در میتگیشن یک ساختار 15 صعودی قیمت اومده پایین اخرین فیلیپ اکستریم رو هم پاکسازی کرده و اوردر فلو قیمت مجدد صعودی شده و کلا جهت نادرست تشخص دادی
یکم بحث ریوارد اذیتم میکنه و بحث استاپ علکی یعنی بعضی وقتا درست تشخیص دادمه و دقیقا میاد استاپ میزنه و برمیگرده ریوارد ۳ رو هم راحت میده بعد که دقت کنم میبینم اومده ob کامل شسته شدو زده برگشته اینجور چیزا ذهنمو کنجکاو میکنن بخاطر همین دارم پرسجو میکنم ببینم راهی هست بتونم این چیزارو تا حد قابل قبولی رفع کنم
خیلی ممنون ایا با چارت بروکر و بروکر پراپ ها نزدیکه؟ تجربه شو داشتین چون همه معاملاتم از OANDA تحلیل میکنم
خب ما به همچین چیزی میگیم هانت
میاد استاپ هارو جمع میکنه و بعدش میریزه
درسته اعصاب خورد کنه
اما خب به دو ریواردی که بعدش عین هلو میده فکر کن
به هیچ عنوان از چارت متاتریدر بروکر ها و پراپ ها استفاده نکن فقط از تریدینگ ویو یا فراز چارت استفاده کن و بروکر forex.Com فقط استفاده کن برای تحلیل ها
2026/5/1 ساعت 16:45 استاپ شده پوزیشن سل
ارع اینم حرفیه بش فکر نکرده بودم
چش حتما از اینجا به بعد تستش میکنم متشکرم
مثلا تو این مثال نه اردر بلاکی پشت بیسم وجود داره نه حمایتی ، هیچی
این از نامردی بازاره
بالاخره ما اگه پولی داریم درمیاریم یادت باشه این پول از تو دهن شیره
فقط پرایس اکشن کارا به نقدینگی تبدیل نمیشن
قطعا اسمارت مانی کار ها ict کارها
هممون یجاهایی بازار دستمون رو میخونه
نه برادر
منظورم تایم فریمته .
نه که تایم بازار