بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

اول فایل پروکسی رو فعال کن بعد برو برای نصب

1 لایک کرده

همین کارو میکنم خب

ولی باز متارو نصب کردنی پروکسی میخواد

حتی فایل نصبیو داخل رول ادد کردم بازم نشد

داداش من این تصویر زمینه سیستمتو میخوام چطور برام میفرسیش؟

بکگراند من مگه مشخه؟:joy:

bale>> @mehrankshvrz

برای من سایت های ایرانی بسته میشه فقط فنفکس بالا میاد که یک مشکل هست.

1 لایک کرده

برو تو قسمت ruls از قسمت add بگرد مرورگر رو اضافه کن و action رو بزار روی direct

من امروز با نت ملی در متا5 فنفیکس ترید کردم نه دیلی داشت نه قطع و وصلی

امیدوارم بزودی همه پراپ ها ازین روش استفاده کنند :clap: :clap:

این اولین حساب من از فنفیکس هست از پرداختیش خبر ندارم ولی چندجا گفتند معتبر هست اما گویا اخیرا یکی دو نفر گفتند تاخیر داره

1 لایک کرده

سرور را چی گذاشتین؟

1 لایک کرده

داداش چطور حساب خرید با تاپ چنج یا ارز دیجیتال،اگه ارز دیجیتال گرفتی چقدر طول کشید؟

درست شد

اول باید برنامه فایر رو نصب میکردم، بعد متای فنفیکس رو نصب کردم شد

1 لایک کرده

یعنی دیگه این 3 تا مشخصه را پر نکردین؟

نه، اگه همینجوری شروع به نصب متا کنی ، این ارور را میداد،،، اول برنامه فایر… رو طبق اون کلیپ نصب و تنظیماتشو کامل کن،،، بعدش اون فایل نصبی متا رو انجام بده، نصب میشه

1 لایک کرده

منم طبق همون رفتم ولی متاسفانه نشد و ازم طبق عکس یوزر پس و سرور میخاد، هر چی هم زدم دوباره خواسته توو خود کلیپ متاتریدرشش از قبل نصبه حالا من میترسم با متاتریدر بروکرا دیگه برم داخلش احیانا گیره آی پی و اینا بده کسی میتونه راهنمایی کنه؟

ببین فایل متاتریدر fenefx بالا تر هست بچها گذاشتن اون رو دانلود کن بعد پروکسی رو نصب کن قایل دیفالت رو اجرا کن بعد برو متاتریدر رو نصب کن که اینجا ازت یوزر پسورد می‌خواد اینجا سرورش رو فقط بنویس fenefx و یوزر پسوردت رو بزن

1 لایک کرده

جالبه من روی سیستم شرکت که ویندوزش هفت بود و با وای فای همین کارا رو کردم راحت متا نصب شد، بعداً اومدم خونه روی لب تابم که ویندوز ده داره با اینترنت هات اسپات گوشی، همون تنظیمات انجام دادم ولی مثل شما ارور داد

نمی‌دونم چرا، آیا به نوع اینترنت ربط داشت یا نه

علتشو نمیفهمم

1 لایک کرده

برای منم ارور پراکسی سرور میده.

اگر منظور ارور در زمان نصب متاتریدر هست؟

قبل از نصب پروکسی فایر فنفیکس رو راه اندازی کنید

راه اندازی میکنم. الان دوباره نصب کردم و راه اندازی کردم. ارور پروکسی رو نمیده اما وسطای نصب کردن قطع میشه. نمیدونم اشکال از نت شاید باشه

اره برا منم همینطوریه…

میشه منم راهنمایی کنی

منم مشکلم اینه متای فنفیکس رو نمیتونم نصب کنم

عزیز من روی سه تا سیستم توی شرکت براحتی متا نصب شد, ولی توی لب تاب خونه هرکاری کردم نشد، نمی‌دونم از مته یا چیز دیگه،،، همون غرور سه گزینه ای پروکسی رو میده

2 لایک کرده