بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

متاش باید حتما متای خود فنفیکس باشه؟

ممنون از همه دوستان، فقط اگه کسی فایل متاتریدر 5 خود فنفیکس رو داره بفرسته، چون با متاتریدر بقیه شرکت ها نمیشه به فنفیکس وصل شد .

Exforforex

1 لایک کرده

هر متاتریدری که نصب داری میشه ،کافیه پروکسی رو فعال کنی بعد وارد متا شو برو قسمت open account بعد تو قسمت find company .بنویس mond trades ltd بروکر موند اف ایکس پیدا میشه

2 لایک کرده

ممنون دمت گرم، اسم بروکر رو نمیدونستم، زدم اوکی شد.

من ویندوز رو عوض کردم، الان خواستم متاتریدر رو نصب کنم این ارور داد، نمی‌دونم چکار کنم

فکر کنم تنظیمات گفته شده بعد از نصب متا میشه انجام داد، منتها من روی سیستمم متا نصب نیست

ممنون میشم راهنمایی کنید

وقت بخیر..متا نصب نمیشه با نت ملی.‌‌..متاتریدر پورتابل رو عزیزان در ایران کامیونیتی گذاشتن، سرچ کن میاره…بدون نصب ، اجازه ورود میدع‌‌

1 لایک کرده

باید یکبار به نت بینل وصل بشید تا بتونید نصب کنید

1 لایک کرده

عجب

من دوستمون گفتن که نسخه پرتابل رو دانلود کن شاید بشه، که اونم دانلود کردم و نصب نمیشه

با استفاده از فایل پروکسی فایر خود فنفیکس امکان نصب رو دارین. من دیشب نصب کردم.

2 لایک کرده

با انجام این کار سایتای ایرانی بالا میاد الان برام.
ولی خود فنفیکس نمیاد. اینو هم غیر فعال کنم برعکسش میشه. شما هم همین مشکل رو دارین؟؟

فایل دانلود متاتریدر فنفیکس

Meta.zip (3.9 مگابایت)

3 لایک کرده

من متا روی سیستم ندارم، الان متای خود فنفیکس که دوستمون هم گذاشتن نصب کردم، باز همون غرور را داد

فایر رو اجرا کردین؟

قبل از نصب متا، فایر رو اجرا باید کرد؟

1 لایک کرده

دمت گرم دوست خوبم

بعد از دو ماه متا راه افتاد، مرسی

3 لایک کرده

دوستان دم همگی گرم واقعا بعد ۳ ماه وصل شدم به متاتریدر

1 لایک کرده

یکی از دوستان همینجا لینک دانلود متاتریدر FENEFX رو گذاشت اون رو دانلود کنین بعد به پروکسی فایر متصل شین طبق ویدئو آموزشی بعد از اون یه فایل دیفالت توی پوشه ای که دانلود کردید برای پروکسی فایل هستش اون رو اجرا کنین حالا میتونین متاتریدر رو نصب کنین و بعد از اون اکانت خودتون رو لاگین کنین من خودم یه اکانت دمو گرفتم تا ببینیم دوستانی که خریداری کردن راضی هستن یا خیر

1 لایک کرده

چه فایده که 8 روزه واریز نداده و هر 4 روز یبار تیکت جواب میدن،
من هفته ی پیش درخواست دادم،فقط میگن صبور باش صبور باش
و بهترین تریدرم باشید 21 روز طول میکشه تا ریل بگیری
تایید هر مرحله 4 روز زمان میبره
و ففعالسازی حساب ریل 3 روز
نگیرید بهتره

خب الان مشکل اینجاست برنامه رو ران میکنیم اوکیم هست

میایم متارو نصب کنیم

متا دوباره برای نصب پروکسی میخواد

خب الان مشکل اینجاست برنامه رو ران میکنیم اوکیم هست

میایم متارو نصب کنیم