بررسی صفر تا صد پراپ فنفیکس fenefx در بستر نت ملی با متاتریدر _ آپدیت: متا رو نت ملی با تنظیمات اختصاصی فنفیکس کانکت شد

سلام

من یه نت اطلاعات حسابم متاتریدر گوشی در سرور فنفیکس رو لود کرد، و چارت و اردر گذاری هم اوکی بود،،، ولی وقتی قطع بکنم دیگه همه چی غیر فعال میشه،،،، آیا راهی هست در متای گوشی برای پراپ فنفیکس، همون بار اول که اطلاعات حساب لود شد ، در دفعات بعد با همون نت ملی وارد متا بشیم.

چون دیدم یکی از دوستان همین کارو برای پراپ زورا انجام داده بود

سلام و وقت بخیر دوستان از تجربتون با این پروکسی بگین ، من امروز باهاش روی حساب دمو خود FENEFX ترید کردم بشدت اذیت کننده بود اوردر هارو دیر فعال و غیر فعال میکنه و همچنین معاملات رو دیر باز میکنه شما تجربتون چطور بود؟

برای من متا۵ اوکی هست دقیقا مثل قبل قطعی نت کار میکنه البته به لطفا برنامه Proxifier فنفیکس

ولی از دیروز یه مشکلی که هست داخل حساب کاربری حساب هایی که دارم رو نشون نمیده نمیدونم شاید به خاطر بروز رسانی سایت باشه .

1 لایک کرده

برای بروز رسانی هست برای منم نشون نمیده

3 لایک کرده

درود بر شما من دیروز رو حساب فنفیکس در نت ملی با همین پروکسی فایر کار کردم حتی از اکسپرت مای مانی هم استفاده کردم، کوچکترین دیلی یا قطع و وصلی نداشت

اینترنت مبین نت

1 لایک کرده

من بیخیالش شدم فقط میتونم بگم خسته ام….. بعد 14 سال تازه داشتم یه پوخی میشدم! زدن پوکوندنمون

3 لایک کرده

خسته اشکالی نداره، طبیعیه، یه چای و دمنوش بخور، دوباره سر حال بشی

اگه اشتیاق سوزان داشته باشی که معلومه حتما داری که این همه سال براش تلاش کردی، پس بازم محکم تر ادامه میدی، این قطعی ها این مشکلات کوتاه و مقطعی هستن، تازه حتی از دل همین سختی ها تجربه های خوب و خودسازی بهتر انجام میشه،،، من خودمم بعد از پنج سال تونستم به موفقیت های خیلی شیرین برسم که پنج شش ماه ادامه داشت که خوردیم به این قطعی ها، گرچه ناراحت شدم ولی توی همین دو ماه تعطیلی کلی کارای مفید کردم که اگه مارکت باز بود نمی‌تونستم انجام بدم،،، اینا گذراست به شیرینی بعدش فکر کن

1 لایک کرده

سلام

متای من وصل شد البته پاره شدم تا نصب شد

قشنگ سایید منو

دوستان شروع به نصب میکنه ولی قطع میشه

دوباره امتحان کنید از ادامه اش میاد باید خیلی صبر کنید

ارور پروکسی ام اگه داد فقط کافیه تو قسمت سرور

Fenefx تایپ کنید به بقیه اش کاری نداشته باشید

موفق باشید

1 لایک کرده

من این کارو میکنم بازم همین ارور رو میده

امروز اختلال رو نت ملی زیاد بود روز های آتی امتحان کنید اگر نشد دیگه راهی جز نت بینل ندارید

2 لایک کرده

داغون بود امروز
بو خوبی نمیاد متاسفانه

1 لایک کرده

فک میکنم از سرعت نت باشه که کنده و پروکسی قطع میشه من هم قطع میشه و ارور میده. تازه از این مرحله عبور کنی صدبار وسط کار قطع میشه

1 لایک کرده

دیروز پروکسی فایر فنفیکس اصن قطع نشد امروز چندبار قطع و وصلی داشت

سر ظهر بار اول قطع شد فایل default رو دوباره import کردم درست شد

1 لایک کرده

سلام.دوستان دیروز و امروز پروکسیفایر برای من دیلی زیاد داشت و مدام قطع و وصل میشد،به طوریکه متا دیشب ساعت 7 تا 9 کلا برای من قطع بود.من مودم همراه+ایرانسل استفاده می کنم،راهکاری دارین برای جلوگیری از قطعی ؟دیشب فایل رو دوباره import کردم و تاثیری نداشت

1 لایک کرده

منم انجام دادم نشد

برا منم این میاد . چیکار کنم

سلام دوستان بهتره در این اوضاع سمت پراپ نرید شده یک کلاه برداری یک تخفیف میزارن شما خرید میکنید وسط کار سرورهاشون رو از دسترس خارج میکنند و باعث ازدست رفتن حساب میشود بهتره ک فقط مطالعه کنید.

من سه روزه که درست شد،،،، حالا با به خاطر شرایط نت، یا پروکسی شوند بود که قبلاً درست نمیشد، نمی‌دونم

سه روز پیش این کارو کردم، شد

فایرپروکسی رو باز کنید،

پنجره rules رو باز کنید

قسمت اکشن localhostرو هم بزارید روی proxy socks و اوکی کنید

بعدش برید بزنید که متا براتون نصب بشه، اگه دوباره گیر سرور داد، فقط تو بخش سرور بنویسید

Fenefx

و بزنید نصب کنه، چند بازم ممکنه دوباره ارور بده و بازم سرور را فنفیکس بنویسید و نصب بزنی

احتمال زیاد بشه

واسه من ۴ ساعت طول کشید، اما فهمیدم چکار کنم بهتره:

۱. اول که باید پروکسی که دادن ست کنیم، توی فایل زیپی که دادن فایلش هست.

۲. اینا باید از چنتا ip مختلف دانلود شن، ولی متاتریدر برای دانلود سریعتر (برای نت بین الملل ساخته شده دیگه) تبدیلشون میکنه به چنتا فایل حدودا ۷۰-۸۰ مگی که ۴ تا ۴ تا دانلود میکنه

۳. وقتی هر ۴ تایی توی هر مرحله دانلود میشه اونارو سیو میکنه که اگه دیسکانکت شد از اووول نیاره

۴. این به پایداری به اتصال سرور نیاز داره پس ساعت ۲-۳ شب بهترین زمان دانلوده

۵. همه‌ی نرم افزار های دیگه مخصوصا کروم رو ببندین که سعی نکنه درخواست اضافه بفرسته

۶. پروکسی‌فایر (فک کنم اسمش بود) رو هم باز نگاه کنید و این موضوع ۴ تا ۴ تارو میبینید که داره دانلود میکنه

امیدوارم وصل بشه