توی فروم که میگشتم این چند وقته دیدم که خیلی از دوستان دنبال تهیه اکانت پرمیوم تریدینگ ویو هستن اونم برای داشتن امکاناتی مثل دسترسی به چارت ثانیه ای یا اینکه اندیکاتور های بیشتری رو روی چارت بندازن یا آلرت های بیشتری رو ست کنن.
برای همین این تاپیک رو ساختم تا بهشون یه ابزار خفن رو معرفی کنم
پارسال با یه سایت به اسم FastBull آشنا شدم که به نظرم میتونه جایگزین خوبی برای نسخه پولی تریدینگ ویو باشه، اونم کاملاً رایگان (البته یکم تأخیر ۵ ثانیه داره که برای خیلی از ماها اصلاً جدی نیست).
بیا ببینیم چی به ما میده که توی تریدینگ ویو رایگان نیست:
البته در حال حاظر که با این وضعیت اینترنت به صورت معمولی بالا نمیاد ولی خب به راحتی با ست کردن یک پروکسی و استفاده از SNI گوگل میتونید از این سایت ( و حتی اغلب سایتای دیگه) استفاده کنید
به شخصه با استفاده ای که بنده خودم داشتم از این پلتفرم نکته منفی دیگه ای به چشم نخورد
البته صد در صد اگه به صورت حرفه ای روی مباحثی مثل برنامه نویسی پاین اسکریپت یا اندیکاتور نویسی یا کار با API ها و … کار میکنید بدون شک تریدینگ ویو خیلی جا ها بی رغیب میشه در این زمینه ها و مجبورین برین سمت ایشون ولی در کل برای عموم تریدر ها بشدت کاربردیه FastBull و میتونه جایگزین خوبی باشه
ـ دیگه اگه این نقاط ضعف رو نداشت که الان تریدنگ ویو به خاطره ها سپرده شده بود . این پلتفرم به نظر بنده فقط یه پلتفرم نوظهوره که خیلی جای رشد داره .
بله من خودم از سایت Fx replay استفاده کردم و واقعا به نظرم سایت خیلی خوبیه برای بکتست گیری ( بالاخره تخصصی رو این موضوع متمرکزه )
من منظورم این بود داشتن همچین بخشی اونم به صورت رایگان در همون پلتفرم تحلیلیتون آپشن جذابیه و یسری جاها هم از Fx replay حتی بهتر عمل میکنه تو بخش بکتست گیری با اینکه اصلا تمرکز پلتفرم رو این موضوع نیست
برای مثال اگرچه جفتارزهای اصلی (Major) داده از ۲۰۰۳ دارند، اما برای کریپتوها، سهام خاص یا جفتارزهای حارهای (Exotic) ممکن است داده تاریخی به کمتر از ۳ سال محدود شود ولی خب داخل FastBull این محدودیت رو ندارین
یا اگه معاملهگر الگوریتمی هستید و میخواهید اکسپرت ادوایزر (Expert Advisor) یا کدنویسی پایتون را تست کنید، FX Replay به کار شما نمیآید. این پلتفرم صرفاً برای بکتست دستی طراحی شده است
در نسخه رایگان Fx replay ، سشنها فقط ۱ هفته نگهداری میشوند، دسترسی به نمادها محدود است و نمیتوانید از تمام ابزارهای تحلیلی استفاده کنید