کسی در این کامیونیتی هست که از نمودار فست بول استفاده کنه کمک کنه که چطور میشه اینورت کرد .هر چی بررسی کردم تو نوار ابزارها چیزی پیدا نکردم .ممنون میشم اگر کسی تجربه ش رو داره و بگه .
درود چارت مثلا طلا را باز کنید
روی قیمت راست کلیک کرده و گزینه reverse price را بزنید
سلام
ابوالفضل آقا من از اَپ داخل اندروید استفاده میکنم .اونجا راست کلیک نداریم
درود متاسفانه برنامشو ندارم ![]()
چیو invert کرد؟
نمودار باید بشه معکوس کرد
معکوس کردن یعنی اینورت
اگه منظورت اینورت کردن محور قیمته، تا جایی که یادمه داخل خود فست بول این گزینه مستقیم روی نوار ابزار نیست. یه بار تنظیمات چارت یا راستکلیک روی نمودار رو هم چک کن، شاید اونجا باشه
اپ اندروید این ویژگی “نمودار معکوس” نداره.
چندتا راه حل داره:
-
اپ اندروید برای کنترل اسکرین: control screen rotation و Screen Orientation Control
-
برنامه هایی که با اندروید میشه به محیط ویندوز دسترسی داشت مثلا Anydesk یا حالت desktop مرورگر
-
میتونید گوشی رو برعکس بگیرید

ممکنه بپرسم به کدوم قابلیتش لازم دارید که بجای تریدینگ ویو استفادش میکنید؟(برای پاسخ بهتر چون بعضی پلتفرمای جایگزین ممکنه کارو راه بندازن)
سلام و درود بر شما
بله آقا اختیار دارید حتما توضیح میدم خدمتتون .
من با ایچی تحلیل میکنم و نیازمند تمام تایم فریم ها هستم
از یک دقیقه الی آخر یعنی مثلا ۷ و ۸ و ۹ و ۱۱ و ۲۶ و …
اینها تو نمونه ی بدون اشتراک تریدینگ وجود نداره .
اگر پلن مشابهی میشناسید بفرمایید استفاده کنیم .
ولی علاوه بر تنوع تایم فریم نیازمند اینورت هم هستم .
با تشکر .موفق باشید و پرسود .
درود یکبار کلیر دیتا کنید ببینید درست میشه
این سایت احتمالا کارتون رو راه بندازه
خرید اشتراک هم نمیخواد و چند تایم فریم شخصی سازی شده رو تست کردم اوکی بود
من مدت زیادی ازش استفاده نکردم ولی ظاهرا برای برخی دوستان مفید بوده ،توی یه تاپیک دیگه در موردش نوشتم
مورد بعدی برای استفاده ای که گفتید ، چارت سایت gocharting هم احتمالا جواب بده، الان روی یکی دوتا چارتش چک کردم تایم فریم شخصی سازی شده(مثل 7 دقیقه) داشت و اینورت هم داره با عنوان flip y scale
https://gocharting.com/features/charting
هر دو مورد ایچیموکو رو پشتیبانی میکنن ولی توصیه خودم اولیست بخصوص بخاطر اینکه قالبش تریدینگ ویو هست، شاید گیر غیرفعال کردن ادبلاکر بده که بنظرم مورد مهمی نیست به نسبت چیزی که ارائه میده
بازم از هردو مدت طولانی استفاده نکردم میتونید برسی دقیقتری داشته باشید.
ممنون دوست عزیز
حتما تست میکنم
با گوچارتینگ آشنام و گاهی استفاده میکنم ایرادی که گوچارتینگ داره یهو بی دلیل سایتش آنلاین آپدیت نمیشه و با تاخیر بالا میاد .
ولی در کل چاره نباشه ازش استفاده میکنم .
تشکر از تبادل نظر شما ![]()
دوست گرامی وبسایت beaveron عالی و دقیقه .
طبق فرمایش خودتون بهتر و کار راه انداز تره .
فقط نیاز به فیلتر شکن داره که اونم طبیعیه .
ممنون از شما .سپاسگذارم .مشکل من حل شد .