جایگزین نسبتا خوبی برای فراز (اما رایگان)

به تازگی پلتفرمی دیدم که قالب چارتش مشابه تریدینگ ویو هست و ظاهرا قابلیت هایی مثل بک تست یا دیدن چند چارت توی یک صفحه رو بدون نیاز به خرید اشتراک داره(البته امیدوارم بعدا پولیش نکنه :slight_smile: )

طبیعتا به اندازه فراز ممکنه امکانات نداشته باشه(مثل تعداد ارزهایی که پوشش میده یا ارسال پیامک و..) و شخصا ممکنه خودم به برخی امکانات فراز نیاز پیدا کنم که این نداره، اما با توجه به رایگان بودنش میتونه برای برخی کار راه انداز باشه

آدرس:

هنوز طولانی مدت برسیش نکردم و اینا از برسی کوتاهی ازش بود و اگه کسی نکته ای داره اینجا اضافه کنه.

اینترنت بین الملل = تریدینگ ویو

اینترنت ملی = باج گیری پلتفرم های مسخره ایرانی

گزینه سومی نیاز نیست

تریدینگ ویو که عالیه
اما توی حساب رایگانش نمایش چند چارت توی یه تب و بک تست و برخی چیزای دیگه نیست که این داره و ممکنه برخی برای همین برن اشتراک فراز بگیرن که کارشون با همین راه بیفته

با این همه صرفا این پست یه معرفی بوده و اصراری نیست تصمیم استفاده ازش به تریدر و نیازش بستگی داره

پسر اینکه خود تریدینگ ویو پریمیومه :)))))))

اونم رایگان نه مث این ایرانی ها

اگه میشد تمپلیت های تریدینگ ویو رو اینجا کپی کرد دیگه عالی میشد

نیاز داشتیم مرسی

یکی از ایرادهایی که داره اینه که چارت کریپتو را فقط با فیلترشکن باز می کنه.

البته ویژگی های خوبی هم داره که نمیگم :face_with_hand_over_mouth:

عجیبه ، روی نتی که الان تست کردم کریپتو رو نشون میده ولی خیلی کند اما با تغییر آی پی نرمال میاره
البته قبلش دقت نکرده بودم تشکر

دمت گرم عالیه :heart: :heart:

آقا عالی بود، به نظر من فراز دیگه کنسله، کار منو راه میندازه

اقا من الان یه نگاه انداختم در نگاه اول خدایی کار راه بندازه دمت گرم:joy::heart:

@AZarFx @user_46769 @neo_trader @user_44364 @ejdeha @user_41321
@Mitra1 @user_48623

ممنون از همه دوستانی که لطف داشتن خوشحالم مفید بوده براتون

بسیار ممنون آقا واقعا عالیه و امکانات بسیار خوبی داره ، در صفحه ی About سایتش نوشته برای همه رایگانه :

قسمت مربوط به امکاناتش با ترجمه فارسی :

خیلی کار راه بندازه مرسی از معرفیت :folded_hands:

درووووود خدایان مصر بر تو باد… ارزش دیدن پست و تاپیک شما به اندازه همه مطالعات این سایت بود… ممنون

خب چند آپدیت تا اینجا:

-برای برخی اینترنت ها نیاز به تغییر آیپی داره

-ممکنه بخاطر فعال بودن ادبلاکر گیر بده که غیر فعال کنیم که، مشکلی که من دارم اینه که گاهی ادبلاکر غیرفعال هم هست باز گیر میده که فعاله(فکر کنم ارتباطی با آی پی داشته باشه ) ، هرچند تا حالا تبلیغی روی چارتش ندیدم اما طبیعیه اگر نمایش بدن احتمالا پلن درآمدیشون هم با همین باشه

-طبق برسی من روی چند چارت، بعضی ارز ها تایم فریم ثانیه هم دارن، همچنین از تایم فریم های شخصی سازی شده (مثلا 7 دقیقه و 25 دقیقه و .. پشتیبانی میکنه)

-یه قابلیتی هم داره که آلارم رو وصل کنه به ربات تلگرامش تا به اکانت تلگرام اطلاع بده، رو در حد یه تست کوتاه برسی کردم ظاهرا جواب میده ، (هرچند سیستم آلارم تریدینگ ویو رو ایده آل تر میدونم)

-پلن درآمدیشون بر مبنای فروش اشتراک نیست و میشه بهش امیدوار بود که رایگان بمونه

در مجموع به عنوان یه گزینه رایگان که میتونه هم سطح برخی پلتفرمهای پولی باشه گزینه خوبیه و میتونه باعث صرفه جویی هزینه برخی توی این موضوع بشه

تشکر از همه دوستانی که لطف داشتن و همچنین دوستانی که مشارکت کردن :folded_hands:

موفق باشید

ممنون بابت اشتراک گذاری این موضوع واقعا عالی بود امیدوارم بهترین ها نسیبت بشه❤️

fekr kardan har cheghadr geroon konan mardom miran mikharan

man akharin bar ke didam gheymatesho

aslan arzesh nadasht faraz

jaygozin ziade

merci ke yekisho be eshterak gozashtid :heart_eyes: