فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

خبر nfp نداریما امروز !

اره اشتباه شد یچیز دیگه شبیهش بود

نارنجی هم هست، فکر نمیکنم تأثیر شگرفی بذاره

مطالب خیلی خوب و پر باری بود عزیزجان
مضامینی که بهش اشاره کردی درست و به جا بودن وو شهود خوبی هم توشون بود. در حالت کلی بایاس بلند مدت درسته و طبق گفته ی شما نزولیه.
استاپ هانت هم که انتظار داشتیم و تشکیل SMT صحه ای بر این مورد هستش.
منتها یه موضوعی هستش, من قبل تر ها که اوایل کار با ICT بودم و روز به روز بیشتر جذبش میشدم مثل شما میومدم تایم لاین های هفتگی حتی گاهی ماهانه رو بررسی میکردم و دقیقا مثل شما میدیدم که مارکت دلیل خیلی خوبی داره تا توی تایم بالا بره سمت اون نواحی, و همیشه در انتظار این بودم که بره نقدینگی های ماهانه و حتی هفتگی های دور دست هارو هانت کنه. ولی میدونی کارم یه مشکل جدی داشت, بایاسم برای تایم بالا درست بود ولی چیزی که ازش خیلی غافل میشدم این بود که این چیزایی که میدیدم اصلا تارگت های نزدیکی نبودن, بعضی تارگت ها گاهی ماه ها و حتی سالی طول میکشید تا مارکت بهش برسه. و در دل همون فواصل بسیار شیفت های مختلفی رخ میدادن.
قطعا وقتی ICT داری کار میکنی مفاهیم بایاس روزانه و هفتگی تا ماهیانه رو میدونی, ما میتونه بایاسمون برای تایم های ماهانه نزولی باشه ولی دو هفته ی متوالی رنج های نیمه بالای هفتگی داشته باشیم. راستش این قضیه ای بود که خیلی روی مخ من بود و چند سالی برام طول کشید تا خیلی بهتر درکش کنم.
تحلیل های شمارو از تاپیک قبلیت میخوندم و تحلیل های درست و به جایی داره و موضوع حرفم هم زیر سوال بردن این قضیه نیست, صرفا از روی تجربم میگم که نقدینگی های دور دست معمولا ( راستش نمیشه گفت واقعا همیشه ی همیشه ولی خب غالبا) توی تایم هم دور دست باقی میمونن. قطعا بهشون یه روز مارکت میرسه ولی خب اون روزش مهمه.
حسن ختام هم اینکه با اینکه مارکت در تایم خیلی بالا توی پریمیوم قرار داره موافقم باهات و انتظارم هم با توجه به هانت الان, نزولی برای هفته ی آینده هستش, ولی خب این هم موضوع مهمی بود که میبایست بهش توجه کافی باشه.

اره تحلیل تایم فریم بالا مشکلش اینه که ممکنه به این زودی ها اتفاق نیوفته درست میگی.

ولی الان بنظرم قراره اتفاق بیوفته :joy:

در ضمن ممنون نظر لطفته :heart:

از طرفی هم من تحلیلم بر اساس مولتی تایم فریمه ولی خب هم سل میگیرم و هم بای, ترید منیجمنتم طبق تایم فریم های درون روزی مثل 4h و پایینتره. در کل دی تریدرم و معمولا اخر شب اردر باز نمیزارم

مثلا اگه یه همچین سلی بگیرم طبق تایم فریم 1h مدیریتش میکنم چون ممکنه هنوز اون حرکت تایم فریم بالاتری که تو ذهنم بوده شروع نشده باشه

(این اردر رو نگرفتم مثاله)

خوبه
اینکه بایاس بالا رو داشته باشی و با تایم پایین سینک باشی شیوه ی خوبیه خودمم همینجوری کار میکنم.

ببین مثلا 2.5 درصد اینجا رو که نمیام نگیرم چون قراره طبق تایم فریم ماهانه بازار خیلی بریزه. همیجا اردرمو جمع میکنم فردا پس فردا هم یه دوتا اردر دیگه باز میکنم. ولی ذهنیتم اینه که از اردر های سلم انتظار سود بیشتری داشته باشم تا اردر های بای, چون تایم فریم بالاتر ریزشیه

یه مقدارشو پارشال میکنم یه مقدارشم نگه میدارم

این سویینگ لو گرفته بشه با خیال راحت میتونم تایید کنم که تحلیلم از این liquidity sweep درست بوده

سل لیمیت:

بعید می‌دونم پولبک بزنه به سطح ورودی که مشخص کردی

همینو مستقیم میره پایین احتمالا

آره احتمالش زیاده ولی خیلی هم مهم نیست, از قبل روی 1.17895 یه 0.5% سل دارم

آپدیت: اردر رو آوردم یخورده پایینتر

بازم فک نمیکنم order ات تاچ بشه

حالا ببینیم چی میشه

متاسفانه منم همینطور :joy:

فک میکنی تا کجا بریزه

خیلی زیاد

البته این تایم فریم روزانه هست

تا حالا نیویورکی به این بی عرضگی ندیدم

آپدیت: تحلیل من اینه رنجی که حدود ۴.۵ ساعته نیویورک تشکیل داده بلاخره به یه سمت شکسته خواهد شد و کل نقدینگی های نیویورکو با خودش به همون سمتی که خواهد شکست می‌کشه !

کادرهای مربوط به سشنها رو دستی میکشید یا با ابزار؟

کادرهای مربوط به سشنها رو دستی میکشید یا با ابزار؟