فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

در ادامه تحلیل پوند, به تارگت دوم خیلی نزدیک شده و بعد از خوردن تارگت دوم انتظار دارم روند تایم فریم بالاتر و سقوط پوند (و بیشتر یورو درواقع) ادامه پیدا کنه

درضمن از دست پرایس اکشن دیروز اردرمو همون تارگت اول بستم که برا تارگت دوم, امروز اردر بگیرم ولی خب نصف شب حرکت خودشو کرده بود دیگه از دستم رفت :broken_heart:

دستت درنکنه ابولفضل جان

تقویم اقتصادی رو خودم دارم

حرکت شارپی که از ساعت 2:22 به وقت ایران شروع شد میخواستم بدونم علت بنیادی داشته یا نه

یه چیزی نزدیک 32 پیپ یورو جابه جا شده!!!

تارگت دوم خورد :white_check_mark:

بریم دنبال برا سل یورو

طبق تحلیل من پوند نباید این سقف (خط آبی) رو بزنه ولی از الان دیگه برای سل گرفتن میرم روی یورو چون نسبت به پوند ارز ضعیف تر یورو محسوب میشه برا همین بای هامو روی پوند میگیرم و سل هامو روی یورو

از الان ادامه تحلیل ها رو روی یورو میفرستم

زودتر از انتظارم حرکتش رو شروع کرد ولی همچنان 1.17800 میتونه واکنشه خوبی برای سل بده

یه صعود تمیز

تارگت های سقوط یورو در تایم فریم روزانه.
هنوز اردر باز نکردما ولی تحلیلم از سقوط یورو اینه

boom

خیلیم عالی. بیزحمت میگین با چه ستاپی بوده؟

درود
ابولفضل جان توضیح میدی که چرا نظرت همچنان روی سناریوی بیریشه؟
دیدم اشاره کردی به FVG چند هفته پیشتری که تشکیل شده بود. بنظرم مارکت هفته ی پیش ورود کرد به اون ناحیه و با ریجکشن خیلی قوی ای هم مواجه شد. برای این هفته هم که برای اصلاح مجددش رسید با آخری OB و باز هم FVG ریجکشن, و نتیجه باز یه حرکت بول قوی رو دیدیم.
در حالی که همین الان هم واگرایی در پریمیوم بین سه نماد فعلا ندیدم. نظرم اینه که سقف هفته ی قبل ( در صورت عدم دیده شدن واگرایی بعد از این) تارگت ولیدیه برای زده شدن.
و تا به الان هم تقدم و تاخر به سقف و کف ها داره به خوبی رعایت میشه.
ولی خب مشتاقم بدونم که چرا نظرت همچنان روی روند نزولی هستش؟
پ..ن: همچنان البته معتدقم مارکت در رنج تایم بالا گیر کرده و روند های قوی هنوز ظاهر نشدن که علتش خیلی مربوط به حرکات و نوسانات نفت و به تبعش شاخص دلار میشه, سر همین خودم به صورت قطعی روند رو نمیتونم دقیق بگم ولی خب فعلا نظرم اینه.

تحلیلم رو تایم فریم هفتگیه. یکی دو ساعت دیگه میام تحلیل کاملمو میزارم :+1:

(الان گیرم)

خلاصه بگم خدمتتون.

روند توی ۱۵دقیقه کوتاه مدت صعودی

تحلیل در ۵ دقیقه برگشت به FVG و همزمان یه سطحی حمایت بود. به سری چیزای دیگه هم هست طولانیه بخام بگم

نقطه ورود مناسب رو بهینه کردم

سکشن لندن فقط پوزیشن میزنم.

ورود در H3 برای گرفتن لگ سوم.

خروج با 3.5 ریوارد بر اساس حرکت اندازگیری شده BO

تحلیل آخر روز چارت EURUSD تایم فریم 15m به سبک پرایس اکشن ال بروکس

EURUSD 15m EOD

Fri, 01 May 2026

EURUSD ۱۵m EOD

Mon, 04 May 2026

EURUSD ۱۵m EOD

Tue, 05 May ۲۰۲۶

تحلیل مولتی تایم فریم سقوط یورو:
اول بگم که تحلیل های من بر اساس MTF Market structure دوره فوتون و
PDAها و کشش نقدینگی های ict هستش
همچنین داخل ترید پلن خودم, تایم فریم بالاتر همیشه بر تایم فریم پایین تر اولویت داره. برا همین از تایم فریم بالا شروع میکنم

تحلیل تایم فریم ماهانه:

همونطور که میبینید در تایم فریم ماهانه مارکت استراکچر نزولی هست و بازار بشدت در ناحیه پریمیوم قرارگرفته. همچنین به OB ماهانه واکنش خوبی نشون داده. در زیر بازار هم چندین ایمبالانس یا همون FVG ماهانه هم وجود داره که دوتای اول کاملا دست نخورده هستن و پایین ترین fvg تاحدی بالانس شده, در نتیجه با توجه به نزولی بودن بازار در این تایم فریم و inefficiency های موجود در fvgها, همچنین پریمیوم بودن موقعیت بازار جهت رو ریزشی میبینم. درسته که این تایم فریم ماهانه هست ولی صبر کنید به تایم فریم های پایین تر هم میرسم

تحلیل تایم فریم هفتگی:

مارکت استراکچر این تایم فریم سعودی هستش ولی با توجه به واکنش مارکت به OB ماهانه و وارد شدن مارکت استراکچر تایم فریم هفتگی به فاز پولبک انتظار ریزش قیمت حداقل تا ناحیه دیسکانت این تایم فریم رو دارم. (خط های پر رنگ آبی ساختار سوینگ رو نشون میدن و خط های نقطه چین ساختار درونی رو نشون میدن که ازش برای تشخیص شروع پولبک استفاده میشه.)

دیده شدن SMT در تایم فریم هفتگی:

در همین تایم فریم هفتگیواگرایی بین یورو و پون با شاخص دلار دیده میشه که شاخص دلار سقف های بالاتر در دو جف ارز دیگه رو با کف های پایینتر جواب نداده (درواقع باید بگم اون دوتا ارز از شاخص دلار پیروی نکردن ولی خب چه خاجه علی, چه علی خاجه)

تایم فریم روزانه:

در تایم فریم روزانه مارکت استراکچر نزولیه (که درواقع همون شروع پولبک هفتگی رو نشون میده) ولی با اینکه سوینگ استراکچر نزولیه هنوز در فاز پولبک قرار داره و در صورت برگشت اینرانال استراکچر و نشون داده تمایل به اتمام فاز پولبک میتونیم به صورت جدی تری دنبال سل بگردیم. همچنین بازار در این تایم فریم هم در ناحیه پریمیوم قرار داره که نشون دهنده اینه که کم کم باید منتظر پایان پولبک این تایم فریم و ادامه روند نزولیش باشیم.

تایم فریم های پایینتر هم وارد کنم باعث سردر گمی میشه ولی در کل دلیل اینکه من مدام از سقوط یورو و پوند صحبت میکنم این ها بود. امیدوارم مفید بوده باشه. (در ضمن تارگت هایی که داخل پست های قبل برای سقوط یورو مشخص کردم بر اساس تایم فریم روزانه بودن درصورتی که من انتظار ریزش خیلی بیشتری دارم پس بنظر خودم اون تارگت ها منطقی میان)

هرچند که انتظارش رو نداشتم ولی این سقف جدید بنظرم فیک و بقول مایکل turtle soupی بیش نیست

استاپ هانته و فیکه

واقعا توقع انقدر هانت رو نداشتم حیف