EURUSD ۱۵m EOD
Mon, 04 May 2026
تحلیل مولتی تایم فریم سقوط یورو:
اول بگم که تحلیل های من بر اساس MTF Market structure دوره فوتون و
PDAها و کشش نقدینگی های ict هستش
همچنین داخل ترید پلن خودم, تایم فریم بالاتر همیشه بر تایم فریم پایین تر اولویت داره. برا همین از تایم فریم بالا شروع میکنم
تحلیل تایم فریم ماهانه:
همونطور که میبینید در تایم فریم ماهانه مارکت استراکچر نزولی هست و بازار بشدت در ناحیه پریمیوم قرارگرفته. همچنین به OB ماهانه واکنش خوبی نشون داده. در زیر بازار هم چندین ایمبالانس یا همون FVG ماهانه هم وجود داره که دوتای اول کاملا دست نخورده هستن و پایین ترین fvg تاحدی بالانس شده, در نتیجه با توجه به نزولی بودن بازار در این تایم فریم و inefficiency های موجود در fvgها, همچنین پریمیوم بودن موقعیت بازار جهت رو ریزشی میبینم. درسته که این تایم فریم ماهانه هست ولی صبر کنید به تایم فریم های پایین تر هم میرسم
تحلیل تایم فریم هفتگی:
دیده شدن SMT در تایم فریم هفتگی:
تایم فریم روزانه:
تایم فریم های پایینتر هم وارد کنم باعث سردر گمی میشه ولی در کل دلیل اینکه من مدام از سقوط یورو و پوند صحبت میکنم این ها بود. امیدوارم مفید بوده باشه. (در ضمن تارگت هایی که داخل پست های قبل برای سقوط یورو مشخص کردم بر اساس تایم فریم روزانه بودن درصورتی که من انتظار ریزش خیلی بیشتری دارم پس بنظر خودم اون تارگت ها منطقی میان)
https://forum.iranbroker.net/t/eurusd-15m-end-of-day-journal/9557/4?u=mohmim
اینجا چارت انتهای روز EU رو پست میکنم. EOD تمرین روزانه پرایس اکشنه و به درک بهتر مفاهیم پرشمار سبک بروکس کمک زیادی میکنه.
اینقدر روی دیدگاهت تعصب نداشته باش باید گاهی دیدگاهتو منعطف کنی جوری که قابل تغییر باشه
تعصب ندارم فقط به تحلیل خودم اعتماد دارم. برا همین لایو میفرستم. اگر هم اشتباه بشه اعلام میکنم که تحلیلم اشتباه بوده
ولی در کل آره نباید تعصب داشته باشی. هیچ چیز قطعی نیست
این تحلیل منو برچه اساسی دیس لایک کردی اگه امکانش هست دلیلشو بگی ممنون میشم
دوست عزیز منم با منظور و تعصب حرف نمیزنم دیدگاهم اینه اگه دیس لایک کردی شاید من یه جای کار اشتباه کردم و اشتباهمو بهم بگی
نه من اصلا از سبک شما سر در نمیارم که بخام ایراد بگیرم فقط با همون تارگته مخالف بودم که خداروشکر تارگتت خورد همین.
اسمارت مانی کار میکنم دوس عزیز برپایه ساختار ،تارگت هم های بالاتره و هنوز تاچ نشده ،خودت ict کار میکنی؟
بله فوتون و ICT
ایول منم
عجیب نیست که منم TP مو نزدیک گفته شما گذاشتم
اره احتمالش هست هنوز یکم بالاتر بره چون هنوز خیلی قدرت داره. شاید داخل تایم 5دقه یه لگ دیگه هم بده
اگه تارگتت های بالاتره پس یه دیسلایک دیگه هم میزنم
![]()
فک میکنم اگه های بالاتر رو بزنه وارد دسته فیلم های علمی تخیلی میشیم
کلا ژانر عوض میشه
![]()
مگه اینکه خبر nfp ساعت 15:45 به دادمون برسه