فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

اره تحلیل تایم فریم بالا مشکلش اینه که ممکنه به این زودی ها اتفاق نیوفته درست میگی.

ولی الان بنظرم قراره اتفاق بیوفته :joy:

در ضمن ممنون نظر لطفته :heart:

از طرفی هم من تحلیلم بر اساس مولتی تایم فریمه ولی خب هم سل میگیرم و هم بای, ترید منیجمنتم طبق تایم فریم های درون روزی مثل 4h و پایینتره. در کل دی تریدرم و معمولا اخر شب اردر باز نمیزارم

مثلا اگه یه همچین سلی بگیرم طبق تایم فریم 1h مدیریتش میکنم چون ممکنه هنوز اون حرکت تایم فریم بالاتری که تو ذهنم بوده شروع نشده باشه

(این اردر رو نگرفتم مثاله)

خوبه
اینکه بایاس بالا رو داشته باشی و با تایم پایین سینک باشی شیوه ی خوبیه خودمم همینجوری کار میکنم.

ببین مثلا 2.5 درصد اینجا رو که نمیام نگیرم چون قراره طبق تایم فریم ماهانه بازار خیلی بریزه. همیجا اردرمو جمع میکنم فردا پس فردا هم یه دوتا اردر دیگه باز میکنم. ولی ذهنیتم اینه که از اردر های سلم انتظار سود بیشتری داشته باشم تا اردر های بای, چون تایم فریم بالاتر ریزشیه

یه مقدارشو پارشال میکنم یه مقدارشم نگه میدارم

این سویینگ لو گرفته بشه با خیال راحت میتونم تایید کنم که تحلیلم از این liquidity sweep درست بوده

سل لیمیت:

بعید می‌دونم پولبک بزنه به سطح ورودی که مشخص کردی

همینو مستقیم میره پایین احتمالا

آره احتمالش زیاده ولی خیلی هم مهم نیست, از قبل روی 1.17895 یه 0.5% سل دارم

آپدیت: اردر رو آوردم یخورده پایینتر

بازم فک نمیکنم order ات تاچ بشه

حالا ببینیم چی میشه

متاسفانه منم همینطور :joy:

فک میکنی تا کجا بریزه

خیلی زیاد

البته این تایم فریم روزانه هست

تا حالا نیویورکی به این بی عرضگی ندیدم

آپدیت: تحلیل من اینه رنجی که حدود ۴.۵ ساعته نیویورک تشکیل داده بلاخره به یه سمت شکسته خواهد شد و کل نقدینگی های نیویورکو با خودش به همون سمتی که خواهد شکست می‌کشه !

کادرهای مربوط به سشنها رو دستی میکشید یا با ابزار؟

کادرهای مربوط به سشنها رو دستی میکشید یا با ابزار؟

اندیکاتور اختصاصی سایت فرازه

ولی فک کنم تو همون trading view هم مشابه رایگانش هست اگر سرچ کنید

سرچ کنید : Market Sessions

ممنون

سایت فراز هم باید اشتراک بخریم؟

شما با این وضعیت نت ترید هم دارید یا فقط چارت رو دنبال میکنید؟

سقف روز درست تحلیل شد :white_check_mark: . ببینیم تا اخر هفته سقف هفته هم میشه یا نه