سلام. میتونید طبق این دیتا استراتژی تون رو پیاده کنید و ازش استفاده کنید.
اساتید عزیز من قصد کمک به تازه کار هارو دارم و نیازی نیست جبهه بگیرید.
همونطور که در چارت مشاهده میکنید قیمت خودش رو به سمت FVA / LLD رسونده که میشه حدود ۱۸۳۵۰.
(برای دوستانی که متوجه نشدن : LLD= Last line defence ) ( FVA= Fair value area یا قیمت منصفانه) این اف وی ای شامل ۳ پیدی میشه که اخرین پیدی LLD هست. مبحث نسبتا پیچیده ای هست فقط توضیح دادم مبهم نباشه.
پس از رسیدن بهش باید دقت کرد که با این LQ POOL چیکار قراره بکنه که به ما یک RB در HTF داده که برای ما قابل اطمینان حساب میشه و نشون داد قرار هست SWEEP بشه
چون Daily bios ما منفی بود با دیدن این RB هرکسی طبق استراتژی خودش میتونست یک ریوارد خوب بگیره . تارگت اول میشد +OB / ۱۷۹۴۰ ( بدنه اوردر به دلیل بالا بودن تایم فقط ملاک حساب میشد)
پس از اون با دیدن یک BB- و فیل شدن اوردر اول میشد همچنان هرکسی طبق استراتژی خودش در POI خودش وارد پوزیشن بشه به تارگت SL / SSL.
حالا گذشته رو ول کنیم. بریم سراغ باز شدن بازار.
پس از باز شدن دو لیکویید قوی در هر دو طرف قیمت وجود داره.
با وجود تلاش هایی که شاخص DXY برای شکست BSL / PDH خودش داره میشه گفت احتمال حرکت یورو به سمت پیدی های LP یا همون پیدی های قیمت پایین تر بیشتره. مخصوصا الان که MSS یا CHOCH رو دیدید.
برای ما فرقی نداره ما قرار هست طبق استراتژی خودمون در هر جهتی که POI خودمون و طبق بایوس دیلی باشه حرکت کنیم و معامله بگیریم
پیشهاد من: پس از رسیدن قیمت به OF تایم یک ساعته و نزدیک شدن به منطقه پرمیوم لگ اصلی. میتونید با ریجکشن و دیدن ثبات روند ( حالا یا با ساخت SL های پشت هم یا با دیدن گپ یا خط روند هاتون یا هرچیزی که کار میکنید. من به همشون احترام میزارم) میتونید معامله های لانگ رو تا PWH به صورت مطمعن انجام بدید.
در صورت فیل شدن OF هم پیدی های تایم بالا رو طبق سبک معاملاتی پیدا کنید و تا PWL ادامه به شورت بدید.
نکات تکمیلی : از FVG ها اصلا برای ورود استفاده نکنید و فقط ثبات روند رو ازشون بفهمید. اینو میگم چون اکثر تازه کار ها جذب این پیدی میشن بخاطر سادگی. اما در یک لگ ممکنه 10 FVG وجود داشته باشه و 10 بار استاپ بخورید.
کار کردن با این پیدی نیاز به تحقیق های زیادی داره تا بتونید گپ های قابل معامله و با کیفیت رو پیدا کنید.
نکته دوم : به CHOCH / MSS های LTF اصلا اعتبار نکنید.
نکته سوم : پرایس اکشن کار های عزیز سبک شما سبک نسبتا سنگینی نیست. برای حرفه ای شدن و ادامه دادن این سبک نیاز هست زندگیتونو بزارید پاش.
نکته چهارم : مدیریت ریسک و پلن معاملاتی بچینید. از دور بگی من یک معامله بیشتر نمیکنم ملاک نیست. مدیریت ریسک خودتون رو به بهترین روش انجام بدید.
نکته پنجم : اگر دنبال ادامه این راه هستید باید بدونید که دو نوع سود کثیف وجود داره
نوع اول سود شانسی و بدون فکر و تحلیل.
نوع دوم سیگنال گرفتن از بقیه. ضرر با استراتژی خودتون کمک بیشتری به رشد میکنه تا سود با تحلیل بقیه.
موفق باشید.
موفق باشید.