درود دوستان
از دوشنبه قراره تحلیل ها و معاملات خودم رو اینجا بزارم
جفت ارز های EURUSD /GBPUSD
فارغ از نتیجه هرچی باشه شیر میدم. سعی میکنم توضیحات هم داشته باشه. اینطوری برای خودمم مرور میشه
کسی از دوستان اگه مایل بود میتونه معاملات خودش رو شیر بده با توضیحات
8 لایک کرده
از چه مباحثی در ict استفاده میکنید؟
اگر به صورت پیشرفته این سبک رو انجام میدید خوشحال میشم بیشتر باهاشون آشنا بشم، چون اکثرا داخل ایران ict رو فقط OB/FVG میبینن.
درود
از مباحث ساده استفاده میکنم
DOL STDP EQL EQH MSS PO3 SSL BSL AMD و…
ستاپ ورود هم معمولا از مدل 2022 استفاده میکنم
فهمیدم چنتا عکس از چارتت بده
قیمت نتونست خودشو بالا نگه داره. منتظر میمونم برسه به باکسی که مشخص کردم. اونجا برای بای جذابه
GnabGib
(آقا مصطفا)
می 17، 2026، 1:08ب.ظ
9
چه کار باحالی و موفق باشی اقای نور
Lightness
(Lightness)
می 17، 2026، 1:33ب.ظ
11
انتظار یک حرکت سریع تر داشتم از بیت. اگه سقف نتونه بشکنه احتمالا دستی خارج شم. چون احتمال میدم یه بار دیگه برگرده و کف رو بزنه
1 لایک کرده
سلام من۴۸سالمه و۳فرزند…الان وقت یادگیری ندارم همینجوری دوره کردم ولی خیلی سخته یادگیری ترید…برای همین گشتم ببینم کجاتحلیل میذارندکه به اینجارسیدم…امیدوارم که بتونم کنارشمادوستان سودهای خوبی بگیریم
Lightness
(Lightness)
می 18، 2026، 6:37ق.ظ
15
Lightness:
GBPUSD draw on liquidity
برای تارگت میتونستم جسور تر باشم
1 لایک کرده
سلام بخاطر بچه هات میگم.
راه اشتباهی رو انتخاب کردی. ترید اونم بدون دانش شخصی قمار و باتلاقه خودتو خانوادتو نکش داخلش.
2 لایک کرده
Lightness
(Lightness)
می 18، 2026، 6:45ق.ظ
17
سلام جناب میرزایی
ترید کردن بدون دانش هیچ فرقی با قمار نداره
گول تبلیغات رو نخورین اینجا باتلاقیه که برای بیرون اومدن ازش چندین سال زمان نیاز دارین
اگه علاقه دارید به این حوزه لطفا اول آموزش ببینید بعدش که یادگیریتون تموم شد و به ستاپ خودتون رسیدید در کنار شغل اولتون یواش یواش شروع کنید کار کردن
لطفا بدون دانش و یا با تحلیل و سیگنال های دیگران قمار نکنید
4 لایک کرده
Lightness
(Lightness)
می 18، 2026، 6:49ق.ظ
18
برای بچه های که یورو کار میکنن
1 لایک کرده
انقدرسرمایه ندارم گفتم شایدبتونم کنارکارخودم یه درآمدی اضافه کنم بنظرت تون جوابنمیده؟
2 لایک کرده
معمولا اسپات کارمیکنم یه ارز رو۱۰درصدسودبده میخرم ومیفروشم
1 لایک کرده