فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

دوستان لطفا بحث خارج از تاپیک نفرمایید, خداروشکر برا همه چیز داخل فروم تاپیک هست

ممنون بابت ارسال تحلیل هاتون. امیدوارم روز خوبی داشته باشین :heart:

تحلیل اینجا درست بود ولی با یه روز اختلاف. لعنت به عجله :sweat_smile:

دیشب ساعت 2:20 به وقت ایران خبر داشتیم؟

در ادامه تحلیل پوند, به تارگت دوم خیلی نزدیک شده و بعد از خوردن تارگت دوم انتظار دارم روند تایم فریم بالاتر و سقوط پوند (و بیشتر یورو درواقع) ادامه پیدا کنه

درضمن از دست پرایس اکشن دیروز اردرمو همون تارگت اول بستم که برا تارگت دوم, امروز اردر بگیرم ولی خب نصف شب حرکت خودشو کرده بود دیگه از دستم رفت :broken_heart:

دستت درنکنه ابولفضل جان

تقویم اقتصادی رو خودم دارم

حرکت شارپی که از ساعت 2:22 به وقت ایران شروع شد میخواستم بدونم علت بنیادی داشته یا نه

یه چیزی نزدیک 32 پیپ یورو جابه جا شده!!!

تارگت دوم خورد :white_check_mark:

بریم دنبال برا سل یورو

طبق تحلیل من پوند نباید این سقف (خط آبی) رو بزنه ولی از الان دیگه برای سل گرفتن میرم روی یورو چون نسبت به پوند ارز ضعیف تر یورو محسوب میشه برا همین بای هامو روی پوند میگیرم و سل هامو روی یورو

از الان ادامه تحلیل ها رو روی یورو میفرستم

زودتر از انتظارم حرکتش رو شروع کرد ولی همچنان 1.17800 میتونه واکنشه خوبی برای سل بده

یه صعود تمیز

تارگت های سقوط یورو در تایم فریم روزانه.
هنوز اردر باز نکردما ولی تحلیلم از سقوط یورو اینه

boom

خیلیم عالی. بیزحمت میگین با چه ستاپی بوده؟

درود
ابولفضل جان توضیح میدی که چرا نظرت همچنان روی سناریوی بیریشه؟
دیدم اشاره کردی به FVG چند هفته پیشتری که تشکیل شده بود. بنظرم مارکت هفته ی پیش ورود کرد به اون ناحیه و با ریجکشن خیلی قوی ای هم مواجه شد. برای این هفته هم که برای اصلاح مجددش رسید با آخری OB و باز هم FVG ریجکشن, و نتیجه باز یه حرکت بول قوی رو دیدیم.
در حالی که همین الان هم واگرایی در پریمیوم بین سه نماد فعلا ندیدم. نظرم اینه که سقف هفته ی قبل ( در صورت عدم دیده شدن واگرایی بعد از این) تارگت ولیدیه برای زده شدن.
و تا به الان هم تقدم و تاخر به سقف و کف ها داره به خوبی رعایت میشه.
ولی خب مشتاقم بدونم که چرا نظرت همچنان روی روند نزولی هستش؟
پ..ن: همچنان البته معتدقم مارکت در رنج تایم بالا گیر کرده و روند های قوی هنوز ظاهر نشدن که علتش خیلی مربوط به حرکات و نوسانات نفت و به تبعش شاخص دلار میشه, سر همین خودم به صورت قطعی روند رو نمیتونم دقیق بگم ولی خب فعلا نظرم اینه.

تحلیلم رو تایم فریم هفتگیه. یکی دو ساعت دیگه میام تحلیل کاملمو میزارم :+1:

(الان گیرم)

خلاصه بگم خدمتتون.

روند توی ۱۵دقیقه کوتاه مدت صعودی

تحلیل در ۵ دقیقه برگشت به FVG و همزمان یه سطحی حمایت بود. به سری چیزای دیگه هم هست طولانیه بخام بگم

نقطه ورود مناسب رو بهینه کردم

سکشن لندن فقط پوزیشن میزنم.

ورود در H3 برای گرفتن لگ سوم.

خروج با 3.5 ریوارد بر اساس حرکت اندازگیری شده BO

تحلیل آخر روز چارت EURUSD تایم فریم 15m به سبک پرایس اکشن ال بروکس

EURUSD 15m EOD

Fri, 01 May 2026