سلام یکم بیشتر توضیح میدی؟
ابولفضل جان حالت چطوره؟
معاملات خوبی رو داشی این هفته؟
متشکرم, امیدوارم حال شما هم خوب باشه.![]()
اره راضی بودم ولی یخورده ریزش یورو رو که از جمعه سل داشتم زود بستم, بای امروز هم دیروز خاستم بگیرم که متاسفانه تحلیلم اشتباه دراومد ولی خب امروز گرفتمش
معاملات شما چطور بود?
خداروشکر.
من معاملاتم زیاد هیجانی نیست نهایتا یدونه در روز هست که این هفته خوبه برایند
موفق باشی عزیزجان
سقف احتمالی ای که مشخص کرده بودم میتونم بگم تا حد قابل قبولی درست در اومد, قبول دارم اونقدر ها هم دقیق نبود (اختلاف 0.8 پیپ نسبت به اولین سطح محدوده مشخص شده) و حقیقتش انتظار داشتم یخورده بالاتر بره ولی خب از نتیجه تحلیل های امروزم راضی هستم.
درنهایت سقف امروز پوند رو همینجا میخونم, همچنان احتمال میدم فردا بالاتر هم بره, شاید تا تارگت دوم. ولی بهتره برای فردا همون فردا تحلیل کنیم.
خسته نباشید
درود دوستان عزیز بنده در بازار کریپتو فعالیت دارم برای تست یک پوزیشن روی جفت ارز یورو دلار باز کردم توی تریدینگ ویو و با استفاده از واگرایی روی اندیکاتور rsi یک سیگنال rd- گرفتم و پوزیشن باز کردم و کف های قبل رو to قرار دادم و حد ضررم رو با اندیکاتور Atr به دست آوردم آیا بنظر شما این استراتژی روی جفت ارز ها کارایی دارد یا نه از دوستانی که تجربه دارن کمک میخوام
و طبق برداشتم روی جفت ارز ها ارزش معامله بیشتر هست تا روی بازار کریپتو چون یکی از دوستان عرض کردن که کسی دیگه مثل بازار کریپتو روی جفت ارز ها تاثیر گذار نیست درسته آیا بنظرتون ارزش نقل مکان از کریپتو رو داره ؟
و آیا روش های پرایس اکشن و اندیکاتور ها و اسمارت مانی رو جفت ارز ها جواب میده یا باید از اول شروع به آموزش کنم؟
سلام
تمام روش های تحلیل تکنیکال اول برا تحلیل قیمت سهام ها و باند مارکت ابداع شدن و کم کم به فارکس, فیوچرز و بقیه موارد وارد شدن پس شخصا دلیلی نمیبینم که تحلیل تکنیکالی که روی بیتکوین جواب بده (کاری به بقیه ارز های دیجیتال ندارم, سر رشته ای ندارم ولی تا اونجایی که بلدم بقیه ارز های اصلی هم همون بیتکوین رو دنبال میکنند و شت کوین ها هم ک کلا هیچی) منطقا باید روی فارکس هم جواب بده
ولی بنظر من بهتره استراتژیتون رو روی گذشته جفت ارزی که میخاید کار کنید بکتست بگیرید بعدش تصمیم بگیرید
درمورد تاثیرگذاری و دستکاری بازار هم تا حدی حرف شما درسته فرد خاصی نمیتونه بازار رو دستکاری کنه ولی خب اینجا هم بانک ها هستن که کار خودشون رو میکنند و از اونجایی که چندسالی هست که بانک ها هم به بیتکوین علاقه مند شدن این موضوع درمورد بیتکوین هم باید باشه ولی موضوع پاپ و دامپ داخل فارکس بی معنیه
(نظر شخصی بود برا بحث کردن جواب ندادم)
تشکر از شما دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون و یک سوال برای معامله جفت ارز ها باید از چه روی رفت ؟ منظورم اینه کریپتو معمولا صرافی ها هستن اما جفت ارز هارو جطور باید معامله کرد؟ و یک سوال دیگه مبنایی بازار جفت ارز ها چی هست پامپ و دامپ چطور اتفاق میوفته معمولا توی کریپتو نهنگ ها بودن و بانک ها و اخبار جهان روی جفت ارز ها مبنا چی هست؟
کریپتو صرافی داره فارکس هم بروکر داره که این موارد اطلاعات خیلی پایه محصوب میشن و با یه سرچ ساده داخل گوگل اطلاعات پایه رو میتونید بدست بیارید و بعد از اون سوالاتی که براتون مونده بود رو از بچهای فروم بپرسید. فقط اینو بگم که جریان اهرم و محاسبه حجم خیلی با صرافی فرق میکنه
درموزد قیمت گذاری جفت ارز ها هم دیدگاه های مختلفی وجود داره, یه عده میگن که اردر های بزرگ بانک ها و موسسات مالی بازار رو تکون میده و در کل همون عرضه و تقاضا و خب استاد سبکی که خودم کار میکنم, ict, میگه که بانک ها ارز ها رو قیمت گذاری میکنن و اصلا عرضه تقاضایی وجود نداره
به هر حال خیالت راحت باشه که اینجوری نیست که یهو نصف شب ویتالیک تصمیم بگیره اتریوم رو دامپ کنه ولی خب از اون سمت هم اخبار اقتصادی (تقویم اقتصادی) و اتفاقات جهانی میتونه تاثیر گذار باشه
بازم تشکر از توضیحاتت ابولفظل جان
(پست توسط نویسنده حذف شد)
JUST IRAN
![]()