خیلی مطمئن نیستم, یکم گیج شدم. شما هم نظرتون رو درمورد شرایط فعلی بازار یورو بفرستید
نظر منم برا تایم 4h همین بود ولی ساختار ۱۵m شکست که طبق تحلیل من باید خودشو حفظ میکرد…
طبق ترید پلن من, همه چیز باید زیر مجموعه و در جهت مارکت استراکچر باشه, اول ساختار بعد بقیه چیز ها نسبت به اون
ببینیم چی میشه, هفته جالبی نبود
دقیقا, کل هفته یورو پوند SMT بودن ![]()
یورو با شاخص دلار اوکی بود ولی با پوند نه. پوند رو زیاد بررسی نمیکنم ولی فکر کنم چون با یورو همگرایی نداشته پس با شاخص دلار هم نداشته
تا الان که به اردر بلاک 15m واکنش خوبی داده, اگه یه گپ خوب بده میتونه امیدوار کننده تر بشه, سوینگ های مشخص شده برای من تارگت ها و نقاطی برای پارشال اگزیت هستن.
ساختار بازار داخل همه تایم فریم ها برای من نزولیه و از طرفی هم در بالای رنج 15m قرار داریم که همه اینها برای من پوزیشن های فروش رو پیشنهاد میدن. حالا تا ببینیم خبر ساعت 4 چی میشه…
شما برای خبر NFP معمولا با چه حجمی معامله می کنید؟ حجم رو کم می کنید یا اصلا تغییر نمی دید؟
گاهی اوقات حتی اگه جهت رو درست تشخیص داده باشیم، موقع خبر چنان گپ و شدو دوطرفه می زنه که استاپ یا اصلا عمل نمی کنه یا وقتی حساب کاملا پودر شد، عمل می کنه.
امروز که NFP نیست ولی در کل خود اخبار high impacts رو ترید نمیکنم, صرفا تا قبل از اعلام خبر هرجا ترید پلنم ورود بده با همون ریسک همیشگیم که 0.25% یا 0.5% هست ورود میکنم و نهایتا اگر تا قبل از خبر ریوارد خوبی داده باشه پارشال میکنم و سر به سر.
اها من فکر میکردم با Non farm payroll فرق میکنه ولی ظاهرا همونه. درسته
به هر حال همون جور که گفتم خود خبر رو ترید نمیکنم (مثلا 5دقیقه قبلش!) ولی اگر تا یکی دو ساعت قبلش رو ترید پلنم بهم سیگنال بده وارد میشم بعد هم تا قبل از خود خبر اگر میشد پارشال و سر به سر. اگر هم که ارزش پارشال کردن رو نداشته باشه که هیچی دیگه میزارم sl سر جاش بمونه
آپدیت تحلیل یورو:
در کل تحلیل های این هفته اشتباه بودن و هفته خوبی برای من نبود, اما تجربه خوبی بود
هفته جدید تحلیل مولتی تایم فریم رو از تایم فریم بالا تا پایین دوباره می زارم, به امید اینکه برگردم به روال قبل :)))
شما هم تحلیل بزارید, اشتباه هم در اومد ک اومد. مهم نیست, اینجا برای یادگیریه
پسر خوب ، بنظرم کلا دو سه هفته تایپیک نیا هیچی به اشتراک نزار ،تو به تشویق و تایید دیگران نیازی نداری تو به تسلط به مهارتت و درک درست از مارکت نیاز داری بجای ناراحت بودن از اینکه تحلیل هات درست در نیومدن برو دلیل اشتباهاتتو با منطق پیدا کن جوری که بتونی اشتباهاتتو واسه بقیه توضیح بدی متوجه بیانت بشه ، حرفامو با منظور بد برداشت نکن موفق باشی
اینجوری داری با چشمای پر از اشک اصرار میکنی چی بگم! بگم نه؟
بعد ممکنه یه طناب برداری و خودتو دار بزنی:pleading_face:نه وجدانم قبول نکرد، باشه.
نظرم همونیه که قبلا گفتم. به دلیل شکسته شدن Swing high دیگه روند در تایم فریم ماهانه نزولی نیست
گام صعودی را مشخص کردم.( فلش قرمز) خب، حالا بعد از جمع کردن لیکویید خارجی باید اونو به یه pd داخلی تحویل بده. کدام pd مطلوبه؟ pd که در ناحیه Discount گام صعودی باشه.
یعنی قیمت میتونه اولین fvg در ناحیه پریمیوم را نادیده بگیره وحتی تا محدوده ۷۵درصد پایین بیاد و یه E.low درست کنه و بعد ادامه صعودش را انجام بده.
پس چارت، فاز Retracement یک تریدینگ رنج (TR) صعودی را نشان میده.
در تایم هفتگی، آخرین TR صعودی شکسته شده و روند واضح نزولیه (با دیدگاهی که بالا عرض شد).
در تایم فریم روزانه، قیمت بالای fvg بسته شده. اگه قرار بود نزولی باشه اون fvg باید جلوی قیمت را میگرفت.
پس قیمت به سمت بالا تمایل داره .
تریدینگ رنج روزانه نزولیه و انتظار اینه قیمت خودشو تا ناحیه premium بالا بیاره حدود 1.15545 و بعد نزولی بشه.
شما آزادی هرموقع دلت خاست بیای اینجا نظرتو راجب بازار بگی من صرفا تحلیل و نتیجه تحلیل های خودمو میزارم.
وقتی یکی میاد پابلیک پست و نظر میزاره باید تحمل انتقاد بقیه رو هم داشته باشه (خودمو میگم)
راحت باش
![]()
وای وای اقا نادر .
خدا به همرات
![]()
داداش گل توجه نکن به این استاد نماهای زاویه بسته,تحلیلتو بکن پولتو در بیار عکسشو بزار حال کنیم
موفق باشی! ![]()
پرت و پلای اون دوستمون، باعث شد چارت یه بار دیگه نگاه کنم.( آخه من فقط روی انس طلا ترید میکنم. چارت های دیگه را همینجوری از رو بیکاری نگاه میکنم). این دفعه اتفاقی با یه بروکر دیگه دیدم چارتو.
متوجه یه نکته شدم. تایم روزانه ناحیه ۵۰درصد اردربلاک داریم که در چارت بروکر اول(wm markets) نمایش داده نشده بود ولی این بروکر (xchief) نشان میده که قیمت بهش برخورد کرده و برگشته. به نظرم اصلا تارگت خوده OBبوده و در ادامه یه swing high پایینتر شکل بگیره دیگه تمومه، کف رد میکنه. اینم که گفتم دیدگاه منه. یعنی من انتطار ندارم در ادامه، قیمت از ۵۰درصد بالاتر بره.
تایم فریمهای دیگه فرق چندانی نداشت و نظرم همونه. در تایم فریم ماهانه روند در مرحله Retracement لگ صعودی قرار دارد. یعنی از دید من یک کف بالاتر از آخرین کف قیمتی شکل خواهد گرفت که نقش Protected swing low را بازی خواهد کرد. نه اینکه آخرین low ماهانه شکسته بشه!
اگه قبل از رسیدن به سوینگ 1.14729 بریزه میشه دوباره یه بای ازش گرفت ولی بعد از 1.14729 من یکی که دیگه فقط دنبال سلم