ساعت ۱۰ صبح به وقت نیویورک خبر قرمز Fed Chairman Warsh Testifies داریم.
من دیگه معامله نمی کنم، باید ببینیم لحن آقای کوین وارش: هاوکیش یا داویش هست.
پوند دلار هم امروز ریزش خوبی داشت.
انگار پوند راحت تر حرکت میکنه, نمیدونم منم بیام روی پوند یا همین یورو بمونم…
حسم میگه دوباره ساعت ۱۰ صبح به وقت نیویورک، کله زرد دیوانه یه پیام میزاره تو تروث سوشال و بازار رو به هم می ریزه🥴
انجمن خیلی سخت گیر شده جدیدا ![]()
آره این چند وقت اخیر سشن نیویورک خیلی خطری شده
چرا پیامم محدود شد؟
کی گزارش داده؟ ![]()
کسی گزارش نمیکنه خود سیستم میبنده تا ادمین ها بازبینی کنن ببینن پست رو نشون بدن یا نه
چه قدر امروز تو نیویورک داشت لاس میزد تا یه حرکت بکنه
پوند خیلی تمیز تر حرکت میکنه ولی اگه اول حرکتش نتونی بگیریم, دیگه یهو تا تارگتش پولبک نمیده
منتهی همین یخورده کثیف تر بودن یورو به ترید پلن من بیشتر موقعیت ورود میده
دیروز پوند گرفتم امروز تو یورو گیر کردم ولی امیدوارم بیاد نقدینگی هفته قبلو بگیره
فعلا حرکت خاصی نکرده تا ببینیم بچه های کدوم سشن قراره یا شورت ما یا شورت یورو رو در بیارن ![]()
ترند لاین کشیدن حال میده ولی حیف ک رو لایو بازار برا من یکی خیلی جواب نیست, همون مفهوم دیلینگ رنج های ict راحت ترم
ترند لاین مال سوسول هاست
ما با توکل به خدا پوزیشن میگیریم
یه استراتژی قوی با وین ریت عالی ![]()
![]()
![]()
آپدیت تحلیل ریزش یورو:
بنظر میاد قبل از ادامه ریزش تایم 4h و D, یه پولبک به پریمیوم تایم 15m خواهیم داشت
برای من تارگت های این پولبک میتونن نفدینگی تایم 15m و 4h FVG مشخص شده باشن
این دو روز باقی مونده از هفته رو دنبال سیگنال های بای داخل دیسکانت دیلینگ رنج های کوچکتر تایم 5m هستم (دیلینگ رنج ها رو من روی چارتم با فیبوناچی OTE مشخص میکنم که روی چارت میبینید دوت دیلینگ رنج مشخص شده, یه دیلینگ رنج بزرگ که رنج 15m محسوب میشه و یه رنج کوچک تر که درواقع رنج تایم 5mه)
ادامه تحلیل پولبک یورو به پریمیوم 15:
بعد از بررسی دیلینگ ذنج کوچک تر داخل تایم 5m, به این نتجیه رسیدم که با چیزی که الان داخل این چارت میبینم, تنها جایی که از نظر من احتمال خوبی برای بای گرفتن داره اردر بلاک 5m مشخص شده هست (مستطیل سبز 5m OB).
به 3 دلیل:
1- این اردربلاک در تایم های 15m و 5m مشترک بود
2- قبلش نقدینگی جمع شده (با اختصار LQ مشخص کردم)
3- در دیسکانت دیلینگ رنج قرار داره
پس نتیجه نهایی برای ورود به پوزیشن بای:
نتیجه تحلیل: اشتباه
تصور میکردم که یک لگ دیگه سعود داشته باشه ولی خب نداشت