فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

من ریوارد بالای 4 برسم شروع میکنم پارشال کردن, خیلی جرات داشتی :joy: :ok_hand:

من حوصله پارشال کردن ندارم، یا تیپی یا استاپ :rofl:

SMT

(خیلی وقت بود اردر نزاشته بودم…)

خودم گفتم فقط ریوارد اسکلپ باید سل گرفت باز خودم ریوارد ۴ خاستم ازش بگیرم, تا ریوارد ۱ اومد برگشت sl شد🤦‍♂️

کشش نقدینگی بازار. W Core FVG 30m

فکر کنم هنوز بالاتر بره و برای ادامه ریزش زود باشه, چون داخل دو هفته اخیر خیلی ریزش داشته. ولی خب احتمالش هست ساختار میان مدت تایم ۴ ساعته خودش رو حفظ کنه و به ریختن ادامه بده

این دو ناحیه برای من مهم هستن, در صورتی که اون به اصطلاح 1h Mirror FVG EQ بتونه قیمت رو نگه داره, سوینگ کفی که مشخص کردم میتونه به عنوان اولین تارگت باشه (و البته احتمالا ادامه ریزش تایم هفتگی)

ولی در کل نظر خودم به ادامه سعود و پولبک تایم 4h هستش به این صورت که توقع دارم اون سوینگ کف قیمت رو بالای خودش نگه داره, حداقل تا زمانی که سقف ساخته شده در جمعه گذشته گرفته بشه.

شاید یه همچین حرکتی
موفق باشید

یه پولبک ریوارد ۲ خاستیم ازش بگیریم ضایعمون کرد :rofl:

یکیش sl شد دومی هم احتمالا میشه, بدون پولبک عمیق رفت برا سقف

یکی از نکته هایی که بود ولی ندید گرفتمش این بود که Eq داخل تایم فریم خود mirror FVG نقض شد, درصورت که اگر قرار بود بازار بریزه نباید با کندل بادی نقض میشد و صرفا شدو میزد.

(این اصطلاح mirror fvg هم یه اصطلاح من درآوردی هست که خودم اسم گذاشتم مایکل اسم خاصی براش نگفت (فقط گفت که یه زمانی بهش میگفتن island reversal), داخل منتور ۲۰۲۳ در موردش صحبت میکنه)

نتیجه تحلیل: کلا یچیز دیگه ای از اب در اومد

تارگت های سعود یورو. (دیگه اردر نمیزارم که بازار ضایعم کنه :)) )

سلام وقت بخیر. فلش اولی که کشیدین چه ناحیه رو داره نشون میده؟؟ کمی توضیح میدین :folded_hands:t2:

همون خطی که نوشتم 4h measured move منظورم بوده که بخاطر بسته نشدن کامل گپ 4h و اینکه بایاس سعودی برای تایم فریم 4h دارم انتخابش کردم

البته تارگت اصلی برای من همون فلش دوم W core FVG هست ولی این هم میتونه یه تارگت برا پارشال یا اسکلپ باشه

ممنون ، با معرفی شما دوره فوتون رو هم شروع کردم واقعا عالیه. تشکر از پاسخگویی تون🌹

خواهش میکنم
مارکت استراکچر و اردر فلو مولتی تایم فریم فوتون عالیه. با هر سبک دیگه ای هم میشه ترکیبش کرد, موفق باشی :heart:

آپدیت تحلیل یورو:
این سوینگ کف برا من مهمه. اگر قرار باشه بالاتر بریم نباید با کندل بادی شکسته بشه. در صورت شکسته شدن ساختار این سوینگ, حداقل تارگت ریزش یورو تغییر میکنه به مستطیل آبی

از اونجایی که اون سوینگی که نمیخاستم نقض بشه نقض شد, تارگت های سعود یورو کنسله و بایاس من به ادامه زیر تایم 4h تغییر کرد که اولین و حداقل تارگت ریزش یورو سوینگ مشخص شده هست.

(بنظرم می رسید که هنوز جا برای بالاتر رفتن داره ولی خب سوینگی که برای ادامه سعود باید حفظ میشد, نشد. یه چند وقتیه تحلیل هام ضعیف شده…)