فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

منم همین تحلیل شما رو انجام دادم همراه با رسم یک کانال.اما من بیشتر احتمال میدم قیمت روند صعودی ادامه بده.

پرایس اکشن کلاسیک هم بخام درنظر بگیرم 50% احتمال ادامه ریزش میدم, 40% رنج بشه, 10% اسپایک سعودی

احتمالا FOMC امشب تکلیف این تحلیل رو مشخص کنه…

اوردر لانگ یورو به دلار :folded_hands:

https://forum.iranbroker.net/t/eurusd-gbpusd-only/8728/521?u=azarfx

آپدیت تحلیل یورو:

طبق چیزی که از بازار میبینم, دیگه نه FVG ای زیر بازار مونده که نیاز به بالانس شدن داشته باشه (تایم 4h هم بالانس بوده FVG نداشت), و نه لیکویدیتی قابل توجهی
پس اگه درست بازار رو خونده باشم و قرار باشه که بازار طبق تحلیل تایم 4h بالاتر بره, از همینجا باید بره برا لیکویدیتی های سقف
اگه بیشتر بریزه میشه همون فلش نازکی که داخل تحلیل 4h کشیده بودم (احتمال کمتر میدادم نسبت به فلش ضخیم تر)

پوند دلار
تارگت نقدینگی سمت فروش SSL

نتیجه نهایی تحلیل یورو تایم 4h:

حقیقتش انتظار داشتم یکم بالاتر بره هنوز و از جهتی هم بخاطر FOMC جرات نکردم اردرش رو بگیرم ولی خب کلیت تحلیل درست در اومد (به جز اون بخشی که بار ها اشاره کردم که وارد اردر بلاک 4h میشه)

از تحلیلم راضیم ولی هنوز تا تریدر شدن خیلی مونده…

تک نماد بودن خیلی عالیه یک نماد ادم کار کنه به نظرم یکی از پارامتر های سوددهی میتونه باشه

آپدیت و نتیجه تحلیل های 13 اردیبهشت (44 روز قبل) و 2 خرداد (26 روز قبل):

یورو تایم روزانه

پوند تایم روزانه:

(یورو که فکر میکردم FVG هفتگی رو کامل پر کنه بعد بریزه کامل پر نکرد پوند رو که فکر میکردم کامل پر نکنه پر کرد )

سر جفت ارز پوند / دلار وارد معامله خرید شدم و ریسک به ریوارد 1:3 هم تارگتم هست .
دلایل ورود :
1 - ریزش قیمت که در هفته قبل وجود داشته با توجه به اینکه به یک حمایت در تایم روزانه رسیده نیاز به اصلاح داره و ما داریم خلاف روند ولی در جهت اصلاح معامله میگیریم .
2 - تغییر روند در تایم فریم های پایین تر و ایجاد سقف و کف های بالاتر .
3 - شکست یک مقاومت مهم و تبدیل آن به یک حمایت و پولبک به آن ناحیه که احتمال بالا رفتن قیمت رو بیشتر میکنه .
4 - گرد شدگی و کندل های بی تصمیمی پس از پولبک به ناحیه آبی که میتونه نشونه بالا رفتن قیمت باشه .

نتیجه تحلیل

نتیجه نهایی تحلیل تایم روزانه یورو:

البته بنظر من هنوز ریزش تا این دو بخشی که با فلش مشخص کردم ادامه پیدا میکنه:

دوتا اوردر بای گذاشتم واسه پوند به دلار

بنظرم بیشتر میریزه مراقب باش

برای ورود منتظر پول بک باشیم؟

بنظر من که یه پولبک میده چون همه تایم فریم های پایین داخل نواحی دیسکانت یا همون ارزان فروشی هستن ولی شما هرجور خودت صلاح میدونی ترید کن من ممکنه اشتباه کنم

من که نمیتونم ریسک کنم ادامه این ریزش رو بگیرم, خیلی inefficient ریخته, گپ هایی که داخل هیچ تایم فریمی بالانس نشدن, مخصوصا اون FVG تایم روزانه.
اولین جایی که احتمالا دوباره بخام به حالت سوینگ ادامه ریزش تایم هفتگی رو بگیرم این اردر بلاک تایم 4hه (مستطیل بنفش). در غیر این صورت صرفا اسکلپ ریوارد 1-1.5 و دنبال کردن اردر فلو تایم 15m
دنبال کردن این ترند؟ اون هم از اینجا؟ با چیزیی بجز اسکلپ؟!! حماقت محضه

Tuesday, June 23, 2026
GBPUSD
Bias: Bearish
Entry:
NY Killzone 10:15 AM
1H -OB
15M -OB
Target 1: PDL
Target 2: March 31, 2026
R:R = 1:10
:white_check_mark: