فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

مبنای تحلیلت چیه؟ من سیگنال بای ندارم. به سل تمایل بیشتری دارم. این حرکت شارپ ۱ ساعت اخیر، از پایین نقدینگی نگرفته، اگر گرفته بود من هم به بای فکر می‌کردم. الان سیگنال خاصی برای سل و بای ندارم.

ممکنه حرکت دو طرفه باشه، مثلن اول یه پایین بزنه برای گرفتن نقدینگی و بعد بالا :thinking:

به قدرت فروش دقت نکنین الان.مهم خبره.نظر منه نظر شمام محترمه

Eurusd که الان تو پوزیشنم

اگه این کف مشخص شده شکسته بشه (با کندل بادی. نه شدو), برای من نشونه پایان پولبک تایم 4hه و میریم برای ادامه حرکت نزولی تایم بالا. ولی بنظرم هنوز برا بالاتر رفتن جا داره

آپدیت تحلیل تایم 4h:

مردک کله هویجی *یده به بازار

تا بیکار میشه یه توییت رو هوا میزنه بازارم راهی هوا میکنه مرتیکه غوره

اگه با PPI ساعت 4 sl خورده بودم هیچ مشکلی باهاش نداشتم (البته سر به سر بود ولی به هرحال)

توجه داشته باشین که هنوز زیر اون سوئینگی که داخل 2 پست قبل مشخص کردم کلوز نداشتیم پس هنوز نظرم روی ادامه پولبک تایم 4h و سعودی بودن یورو هست

فقط داره بازارو دستکاری میکنه, بعد از ظهر میگه میزنیم, شب میگه نمیزنیم. *ییییده به بازار فقط :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

کل بازار رو داخل دوتا کندل 15 دقه ای برگردوند

مارکت استراکچر کیلو چند یکی باید این روانی رو تحلیل کنه

گند زده به سیستم ما مرتیکه کله ****

کل بازار امروز فقط نتیجه صحبت های این بود, تکنیکال صفر

اعصاب برات نزاشته ها :joy:

بزرگترین خطر برای ترید ها اخبار انفجاری هست که باعث نوسانات شدید قیمت میشه،حتی اگه تحلیل درست باشه،مثل توییت ترامپ،خبرجنگ،خبرصلح.

نتیجه روی بازار:

اسپرد را زیاد میکند.

استاپ ها را میزند.

اسلیپیج سنگین ایجاد میکند.

تریدر باید چیکار کنه؟

خب معلومه مدیریت، مخصوصا الان که در جنگ هستیم

اهرم پایین

حجم کمتر

استاپ بازتر

دوری از معاملات در تایم فریم های پایین

رصد لحظه ای اخبار

معامله نکردن در زمان انتشار اخبار یا سخنرانی.

(بهترین تریدر کسی نیست که بیشتر سود می‌کند؛ کسی است که نمیگذارد بازار نابودش کند)

موفق باشید

جزییات معامله خرید پوند GBPUSD:
-ساختار هفتگی نزولی

• ساختار 4ساعته صعودی
  • ساختار 15 دقیقه صعودی
    تشکیل ستاپ MOD ورود با تاچ شدن آخرین FVG اکستریم 15 دقیقه به جامانده از قیمت و بووووم :collision:

اگر این کف شکسته بشه (با کندل بادی. و همراهی پوند), احتمال اتمام پولبک تایم 4h قبل از رسیدن به لیکویدیتی داخل 4h OB و حتی 4h FVG برای من بیشتر میشه
از نظر من اگه قرار باشه یورو قیمت های بالاتری رو ببینه, این کف نباید شکسته بشه

تحلیل یورو تایم 1h:
اگه اون کفی که داخل پست قبل مشخص کردم حفظ بشه

تا الان که جهت بازار برا من 50-50 هست اگر سوینگ لو 15m که مشخص کردم حفظ بشه, اردر فلو سعودی رو دنبال میکنم, و اگر شکسته بشه اردر فلو نزولی

اگر هم کفی که داشتین با شدو بشکنه هم سقف چطور ترید میزنین ؟

رنج میشه دیگه. پایین خرید بالا فروش
تلاش برا سوینگ گرفتن در جهت تایم فریم بالاتر یا اسکلپ در جهت تایم فریم پایینتر

بالا نقدینگی اکسترنال ورداشته میتونیم فروش بزنیم . اما تا بیاد قطعی مشخص شه که روند تکلیفش چیه ما همینجور باید بلاتکلیف بمونیم؟:slightly_smiling_face:اینجاشو نمیدونم

در حد سواد من اینطوریه که به این نمیگیم شکست. شکست وقتی اتفاق میفته که یک کندل با بدنه‌ی بزرگتر از شدو بالای این سطح بسته بشه. این اتفاق گرفتن نقدینگی بوده. از پایین میتونستی بای بگیری، از بالا میتونستی تا نیمه‌ی پایینی رنج سل بگیری. اینکه چطور از رنج خارج میشه هم به تحلیل بیشتری نیاز داره، مثلن از تحلیل تایم فریم بالاترش کمک بگیری.

منم عین شما عمل میکنم اما با استرس فراوان:grin::sweat_smile: