فقط تحلیل یورو دلار و پوند دلار / EURUSD, GBPUSD Only

بخاطر اون دوستمون که اعداد رو خواستن دوباره آپلود کردم. عذر خواهی میکنم که تکراری میشه. اگه تصاویر آماتور هست به بزرگی خودتون ببخشید.

نظر منم همین تحلیله که بالاترم اپلود کردم و اوردر ست کردم بازم شرمنده بابت حرفم

پوند دلار
تایم فریم ۱۵M
تارگت June ۱, ۲۰۲۶ (قیمت به تارگتی که انتظار داشتم نرسید)

تحلیل تایم 4h یورو:

Screenshot 2026-06-05 120936

سلام دیدگاه ورود یورو دلار تایم فریم پنج دقیقه ریسک بالاست بخاطر صعودی بودن….. و من امروز استاپ شدم و تمام همگی پر سود باشید :heart:

تحلیل تایم 1h
پوند

این شرایط فعلی ایران US هم گند زده به بازار, اخبار اقتصادی منطقی هستن ولی این اخباری که یهویی میان خیلی رو اعصابه
وضعیت بازار دو هفته اخیر, هیچی به هیچی

نتیجه تحلیل پوند تایم 1h

حیف :broken_heart:
من خودم هیچوقت به لیمیت اردر اعتماد نداشتم برا همین همیشه ترجیحا با استاپ یا نهایتا مارکت وارد میشم که مطمئن باشم تحلیلم رو از دست نمیدم

اخبار اقتصادی هفته جدید: (یورو/پوند/دلار)

با توجه به CPI و جریانات ایران-US, احتمالا هفته سختی خواهد بود
(مشکلی با اخبار اقتصادی ندارم, مشکلم فقط این اخبار یهویی و Black Swan effect های مذاکرات ایران USه)

بنظرم که طبق تحلیل پیش میره

آپدیت تحلیل یورو تایم 4h

EUR/USD

ممکنه این لگ پولبکی که اینجا مشخص کردم بخاطر CPI فردا صرفا به شکل یه رنج ظاهر بشه. به هر حال CPI فردا خطرناکه

این مدت بازار نمیدونم واقعا بخاطر اخبار دنیا اینجوری شده یا روزه استراتژی من نیست مستقیم میاد استاپم میکنه بعد حرکت میکنه شماهم این اتفاق براتون رخ میده ؟

چیزی که من از پست های شما متوجه شدم این بود که بایاس و جهت کلی بازار رو درست تشخیص داده بودی ولی استاپ میشدی, مثلا دیروز اردر بای داشتی ولی زود بود
بنظرم بجای اینکه داخل PDA تایم بالا با لیمیت وارد بشی دنبال یه تاییدیه ای چیزی داخل تایم پایینتر باش که از زود وارد شدنت جلوگیری کنه. و اینکه با یه بار استاپ خوردن تحلیلت رو ول نکنی. یه سری قوانین مکانیکال برای ورود داخل تایم فریم پایینتر که مثلا اگه OB تایم 15m رو میخای ورود کنی, بجای اینکه با لیمیت داخلش وارد بشی, هرموقع مدل ورودت داخل اون منطقه سیگنال داد وارد بشی, حالا ممکنه با اولین سیگنال ورودت حرکت رو بگیری یا Sl بخوری, یا اینکه کلا داخل اون PDA سیگنال نگیری و PDA هم فیل بشه یا اینکه جواب بده
(نظر شخصی بود. ممکنه اشتباه باشه)

نظرتون بله درسته چون دنبال تایید تایم های پایین نمیرم و میتونه یه راهی باشه برای حداقل کمتر شدن معاملات ممنون از نظرتون