ممکنه این لگ پولبکی که اینجا مشخص کردم بخاطر CPI فردا صرفا به شکل یه رنج ظاهر بشه. به هر حال CPI فردا خطرناکه
این مدت بازار نمیدونم واقعا بخاطر اخبار دنیا اینجوری شده یا روزه استراتژی من نیست مستقیم میاد استاپم میکنه بعد حرکت میکنه شماهم این اتفاق براتون رخ میده ؟
چیزی که من از پست های شما متوجه شدم این بود که بایاس و جهت کلی بازار رو درست تشخیص داده بودی ولی استاپ میشدی, مثلا دیروز اردر بای داشتی ولی زود بود
بنظرم بجای اینکه داخل PDA تایم بالا با لیمیت وارد بشی دنبال یه تاییدیه ای چیزی داخل تایم پایینتر باش که از زود وارد شدنت جلوگیری کنه. و اینکه با یه بار استاپ خوردن تحلیلت رو ول نکنی. یه سری قوانین مکانیکال برای ورود داخل تایم فریم پایینتر که مثلا اگه OB تایم 15m رو میخای ورود کنی, بجای اینکه با لیمیت داخلش وارد بشی, هرموقع مدل ورودت داخل اون منطقه سیگنال داد وارد بشی, حالا ممکنه با اولین سیگنال ورودت حرکت رو بگیری یا Sl بخوری, یا اینکه کلا داخل اون PDA سیگنال نگیری و PDA هم فیل بشه یا اینکه جواب بده
(نظر شخصی بود. ممکنه اشتباه باشه)
نظرتون بله درسته چون دنبال تایید تایم های پایین نمیرم و میتونه یه راهی باشه برای حداقل کمتر شدن معاملات ممنون از نظرتون
ولی از نظری داشتن تاییدیه در ستاپ من خیلی جوابه اما میتونه ریواردمم کم کنه نمیدونم این بین باید به کدوم بیشتر دقت کنم مثلا در بکتست قدیم که گرفتم با داشتن تایید تیپی به نهایت سه میرسید اما با کم کردن ریسکم و ریسک بیشتر در ورود تیپی تا ده و بیشتر میرسید
یادت باشه ترکیب win rate و ریوارده که مهمه و هیچکدومشون به تنهایی دلیل بر سود دهی نمیشن
ممکنه ریواردت رو کمتر کنه ولی وینریتت رو بیشتر میکنه. بنظر من بیشترین ریواردی که میشه از بازار گرفت با تحلیل مولتی تایم فریمه, ریوارد بیشتر دیگه میره سمت قمار نه ترید
ولی برای من برعکس جواب داد این مولتی تایم فریم من قبلا فول تایم پنج دقیقه بودم ولی انقدر موقعیت زیاد بود که نمیدونستم کدومو برم و توی موقعیت درست ریوارد گم میشدم وقتی اومدم روی پونزده و ورود روی پنج دقیقه تیپی خییلی بیشتر شد و جای تیپی تا حد زیادی بهتر شده
بله درسته تیپی دیگه از حدی بگذره قمار میشه این کامل درسته
بزرگترین مشکل تک تایم فریم کار کردن برا من این بود که داخل پرایس اکشن تایم پایین گم میشی درصورتی که بنظر من تایم فریم بالاتر همیشه بر تایم فریم پایینتر اولویت داره. از طرفی هم داخل مولتی تایم فریم ممکنه حرکت تایم بالا رو زودتر از موعد بخای بگیری و قبل از شروع حرکت واقعی ورود کنی و استاپ بشی.
برا همین شخصا با قوانین مکانیکال برای تحلیل مخالفم ولی برای مدل ورود موافقم. اینجوری مثلا ممکنه داخل PDA 15m بازار 2 تا سیگنال داخل تایم 1m بهم بده من اولی رو میگیرم sl شد ولی باز هم سیگنال داد دومی رو هم میگیرم
عالی دقیقا منم همین بودم پرایس اکشن توی پنج دقیقه در هر کندل حرف جدیدی میزد که گاهی کلا نمیفهمیدم کجا معامله بگیرم بخاطر همین روزو کلا ول میکردم
ببین من دقیقا میدونم چی میگی ولی اگه مدل ورود دقیق و مکانیکال نداشته باشی باعث اورترید میشه. اگه تحلیلت درمورد اون IOB غلط بود ولی در مورد کلیت بالا رفتن بازار درست بود چی؟! میخای با یه SL خوردن اول روز بقیه روز رو بیخیال بشی یا برعکس غلط بودن تحلیلت رو قبول نکنی و اور تریدش کنی؟
این اردری که اینجا فرستادم 2 تا sl سر تحلیلم خوردم ولی سیگنال سوم رو هم که داخل همون ناحیه مدنظرم داد وارد شدم و ریواد 12 گرفتم
باز هم میگم ترکیب win rate و ریوارده که مهمه. من یکی که نمیتونم تحمل کنم 6-7 تا sl پشت هم بخورم برا یه ریوارد مثلا 15
حرف درستیه و خیلی منطقی تره باید یه حد وسط برای این ستاپ بیارم ممنون بابت نظر گاهی ادم میدونه باید چیکار کنه ولی ذهن خود ب خود قبول نمیکنه تا یکی بهش گوش زد کنه لاقل توی ترید این خیلی به چشم میاد بازم ممنونم بابت راهنمایی
و یه سوال دیگه اگر فضولی نباشه .. اینکه شما با پراپ کار کردین یا سرمایه خودتونه برای پراپ میخوام ببینم کسی تونسته پاس کنه
منم خیلی تجربه ای داخل بازار ندارم و هنوز 1 سال هم نیست که وارد فارکس شدم. سرمایه شخصی ندارم و هنوز پراپ پاس نکردم. داخل فروم دوستان زیادی هستن که سرتیفیکیت برداشت هاشون رو میفرستن. شخصا یه پراپ فرم خوب رو قبول دارم چون دیدم که برداشت زدن
قبل از اینکه کسی بیاد هیت بده که تو هنوز 1 سال هم نیست وارد بازار شدی بعد میای اینجا تحلیل میزاری, بگم که:
من هیچ وقت ادعای تریدر بودن نکردم,
ادعای سود ده بودن نکردم,
صرفا میام داخل فروم تحلیل هام و دیدم نسبت به بازار رو میزارم
ولی ادعای اینو دارم که دانشجوی خوبی بودم و تحلیل گر خوبی شدم. مدارکش هم داخل تاپیک تحلیل یورو که از بعد از عید 1405 ساختم هست که الان نزدیک به 2 ماهه که دارم بازار رو میخونم و 80% تحلیل هام درست بوده
پس مثل همیم منم هنوز توی دمو و بکتستم خواستم ببینم حس و حال برداشت پراپ چطوریه ایشالا قسمت همه چون واقعا حقمونه با این وضعیت
اره منم کلا قبل اینکه بیام داخلم موضوع کل پیام هارو خوندم و تحلیل هارو دیدم که درست بودن و الان که میگید یک ساله وارد شدید واقعا نشونه شاگرد خوب بودنه ماشالله
بنظرم خبر به بای یورو به دلاره.نظرتون چیه؟