کی گفته من استرسم کمه؟ ![]()
تو اینجور شرایط بیشتر میشه ![]()
همکار گرامی،شکستن سقف یا کف با سایه کندل میتونه چندتا معنی داشته باشه.
جمعکردن نقدینگی (استاپها)
فیکاوت (شکست جعلی)
شکار استاپ معاملهگرها
ضعف خریدار یا فروشنده در ادامه حرکت
البته استثنا هم وجود داره ممکنه با کندل بعدی شکست تثبیت بشه.پس بهترین کار اینه بعد از شکست با سایه کندل صبر کنید و حرکات بعدی بازار زیرنظر داشته باشی.
پس جواب سوالت خیر هست،باید صبر کنی.
در ضمن چارت هم شما اشتباه نگاه میکنی.
چیش اشتباهه نگاهم؟
چارت از سمت چپ شروع میشه و به راست حرکت میکنه و تو چارت کاملا تا انتهای سمت راست بردی،و این خوب نیست چرا؟
بازار خفه دیده میشه
دید ذهنی تو برای ادامه حرکت کمتر میشه
تحلیل سختتر میشه
حس عجله ایجاد میکنه
پس بهتره از سمت راست یه مقدار فضای خالی بذاری و فاصله بگیری چارت تا انتها پیدا نکنه،چرا؟
چارت آرامتر دیده میشه
ساختار بهتر دیده میشه
حرکت قیمت طبیعیتر حس میشه
برای رسم نواحی و سناریو ذهن بازتره
فقط یادت باشه خیلی زیاد هم فاصله نده تا حدی که بتونی نمودار و روند قیمت تحلیل کنی و ذهنت باز بشه.
در متاتریدر منوی chart سپس گزینه chart shift.
موفق باشی و پرسود.
این گذشته مارکت بود و برا عکس مجبور بودم اینطور بگیرم .ممنونم ![]()
![]()
یه پیشنهاد در مورد نظم چارت مولتی تایم فریم
FVG ها رو صرفا داخل تایم فریم خودشون نشون بده و شاید low, high , c.e. رو داخل تایم های پایینتر ولی بنظر من PDA های تایم پایینتر داخل تایم بالاتر نباید دیده بشن چون تایم بالاتر همیشه اولویت داره.
باز هم هر جور خودت صلاح میدونی ![]()
«پی دی.های هر تایم فریم، در همان تایم فریم باید بررسی بشن» من این نکته را میدونم.
اگه منظور شما نمایشfvg4H ست. واسه تاکید بیشتر روی ناحیه مهم اونو هاید نکردم . (fvg4H با OB روزانه همراستاست).
هر چند که تایم فریم بالاتر روند صعودی را نشان میده ولی روزانه در جایی است که گیر داره و من ترجیح میدم ترید نزنم. بازم ممنونم از شما.
درمورد تایم بالاتر (همین ماهانه که مشخص کردید) با سعودی بودنش مخالفم, ساختار داخلی سعودیه ولی صرفا در فازپولبک ماهانه قرار داره (تایم فریم هفتگی رو قبول دارم سعودیه)
از لحاظ پریمیوم دیسکانت هم که بخای در نظر بگیریم دیلینگ رنج تایم ماهانه رو داخل شات پایین مشخص کردم و شدیدا داخل پریمیوم قرار داره. هرجور تایم ماهانه رو ببینم با وجود FVG های زیر بازار مارکت در چند ماه آینده احتمال ریزش بیشتری نسبت به سعود داره (تنها چیزی که برای من با ریزش یورو مخالفه سیزنالیتی 30 روز آیندس)
درموردهاید نکردن هم, PDA های تایم پایین بیشتر برا ریفاین کردن و محدود تر کردن ناحیه ورود استفاده میشن و باز هم تاثیری داخل تایم بالا ندارن (ناحیه تایم پایین اعتبار ناحیه بالا رو بیشتر نمیکنه بلکه ناحیه تایم بالا اعتبار ناحیه تایم پایین رو بیشتر میکنه). مثلا اگه میخاید داخل اردر بلاک تایم روزانه دنبال ورود بگردی میشه واکنش مارکت رو به نواحی داخل اون اردر بلاک داخل تایم های پایینتر بررسی کرد
به دلایل زیر موافق نیستم!
کندل بالای fvg ۶ماهه بسته شده. اگر نزولی بود اون fvg قیمت را پرت میکرد پایین.
تایم ۳ماهه هم، اولین ،fvg نتونست جلوی بالار فتن قیمت را بگیره، H.Low ساخته شده ، بعد از برخورد به ناحیه OB هم E.low شکل گرفته در صورتیکه اگر روند نزولی بود باید کف را میشکست نه اینکه اونو تقویتش بکنه.
تایم ماهانه همینطور ، کفهای بالاتر و شکست یک swing high دیگه کار را تمام میکنه. روند واضح صعودیه مگر آنکه اون سویینگی که من مشخص کردم درست نباشه😏
شما میفرمایید به اردربلاک برخورد کرده درحال برگشته، خب نباید کف همسطح درست میکرد باید کف را میشکست.
یعنی اگه قیمت تا ۱.۱۲۱ هم پایین بیاد، اصلاح روند صعودی محسوب میشه نه ادامه روند نزولی!
در مورد تایم 1 ماهه داشتیم صحبت میکردیم (تایم بالاتر از 1 ماهه دیگه سعودیه قبول دارم) اما این که تایم ماهانه تا دسته داخل پریمیوم قرار داره رو نمیشه ندید گرفت
همچنین اون کف همسطحی که میگید بعد از مارکت شیفت بوده و نقدینگی ساخته برای ادامه روند ریزش. بالاتر نقدینگی ای وجود نداره پس دلیلی نداره مارکت بالاتر بره
نقدینگی ها و inefficiency های هدف بعدی بازار در تایم 1 ماهه همگی زیر بازار قرار دارن
(بحثمون هم از PDA ها خارج شد و دیگه مخالفتی نکردید پس اینجور برداشت میکنم که ازم قبول کردید)
من احتمال میدم امروز یا سه شنبه قیمت یه کف معتبر بسازه. اگه تایید در تایم فریم پایین داشتم، روند صعودی بشه تا قیمت ۱.۳۴۸۵۴
اما با توجه به اخبار ایران و امریکا هر چیزی امکان پذیره.
این سناریو نقض شد.