سلام دوستان
من همیشه از دیتای تریدینگ ویو استفاده کردم و البته از دیتای CME، دوستانی که از این دیتا استفاده میکنن میدونن که قابلیت Adjust داره و انتخاب یا عدم انتخاب اون به خود تحلیل گر بستگی داره. حالا فراز هم این دیتا رو مدتیه که اضافه کرده روی بعضی از نمادها ولی قابلیت Adjust رو نداره.
آیا کسی از دوستان میدونه که دیتای ارائه شده Adjust هست یا غیر Adjus ؟
1 لایک کرده
سلام دوست عزیز
به صورت پیش فرض back adjust خاموش هست و علارغم درخواست های متعدد هنوز این قابلیت رو اضافه نکردن
2 لایک کرده
من قبلا cfd شاخص امریکا بودم تازگی CME فراز استفاده میکنم.تو تنظیمات فراز نماد ES,NQ همچین گزینه ای نبود.
فرق adjusted و unadjusted ساده میتونین توضیح بدین .
توی بکتست تفاوت خاصی داره ؟
2 لایک کرده
سلام، بصورت ساده در دیتای فیوچرز ما برروی یک کانترکت ( قرارداد آتی ) معامله میکنیم که این قرارداد ها دارای تاریخ انقضا هستن و هنگامی که یک قرار داد منقضی میشه، قرارداد جدیدی جایگزین قبلی میشه ( معمولا قراردادها سه ماهه هستند) حال تفاوت قیمت اختتامیه قرارداد منقضی با قیمت ورودی قرارداد جدید گپی رو درست میکنه که در حالت معمولی یا غیر اجاست دیده میشه و برای از بین رفتن این گپ با روشن کردن اجاست قیمت میانگین میشه یا گپ پر میشه.
اینکه کدام حالت درست تر هست مشخصا به استراتژی و سبک ترید هر تریدر بستگی داره.
بله در بک تست نواحی جابجا میشوند مثلا ممکن هست در حالت غیر ادجاست کندل ما از سقف خارج شده باشد و در حالت ادجاست هنوز داخل پاز باشد. این شکل تفاوت بین دیتای CFD و CME هم یده می شود. بسیار از ما در ایران مجبور هستیم تا بر روی دیتای CME تحلیل کنیم و بر روی دیتای CFD ترید کنیم.
اگر تفاوت این دو رو هم نمیدونین بفرمایید که توضیح بدم.
4 لایک کرده