برای تحلیل های خود از چه دیتایی استفاده میکنید؟

برای تحلیل های خود از چه دیتایی استفاده می کنید و چرا؟

آیا با دیتاهای مختلف CFD, CME, Future, Spot آشنایی دارید؟ آیا از Adjust در تحلیل چارت استفاده می کنید؟

دیتاهای متفاوت در یک نماد واحد چارت های متفاوتی ایجاد می کنند، آیا این تغییرات روی تحلیل شما تاثیر میگذارد؟

3 لایک کرده

از cme استفاده میکردم

دیتای لایو فیوچرزش واسه ES nq ym

و خیر back adjustment رو روی continuous contract خاموش میکردم چون با هر rollover تمام نوشته یا لول هام بهم میریخت

اگر خاموش باشه با کانترکت ماه جاری نزدیک تره تا روشن

5 لایک کرده

چقدر عالی فکر نمیکردم که عده زیادی از CME برای تحلیل استفاده کنن، از چه سبکی برای تحلیل استفاده می کنید؟

خوب من معمولا خودم ادجاست نمیکنم و بهر حال ممکنه در طی یک دوره چند بار کانترکت عوض شده باشه بخصوص اگر تایم های بالا بررسی بشه، الزاما نمیدونم وقتی در یک دوره مشخص چندبار کانترکت عوض میشه میانگین تغییرات رو محاسبه میکنه یا نه همون جدید رو ادامه میده و فقط گپ رو حذف میکنه

4 لایک کرده

4 بار کانترکت در سال عوض میشه

حداقل برای futures indices اینطوریه

HMUZ

ماه اخر سه ماه میلادی یعنی

Mar H/ Jun M/ Sep U/ Dec Z

سومین جمعه ماه contract تاریخ اتمام شه و دوشنبه قبل جمعه رو میگیم rollover

ولی از barchart.com استفاده میکنیم ک ببینیم open interest Volume توی کدوم کانترکت بیشتره

معمولا هفته دوم بیشتر میشه و اونو باید دنبال کنی اگر ن ، همون هفته سوم

یا میتونی کلا اینارو بزاری کنار و از continuous contract استفاده کنی ک راحت تره. ولی بدونی چخبره بد نیست.

الان مارچه و هفته سومش، اگر وصل بودیم الان open interest volume باید بیشتر باشه و rollover هه

یعنی دگ مثلا توی ES، کانترکت ESH2026 رو معامله نمیکنن و از ESM2026 استفاده میکنن

ولی خب قطعیم از همه جاو افلاینیم.

6 لایک کرده

بازار لایو همون لحظه بدون پیچیدگی و طبق دستورالعمل های از پیش تعریف شده

5 لایک کرده

cmc-ymبیشتر برای دابل ها و جاموندن قیمت در بروکر و تطبیق با بلک بول

5 لایک کرده

خیلی بابت اطلاعات خوبتون ممنونم البته من فکر میکردم که کانترکت ها الزاما سه ماهه نیستن و زمانشون به خود کانترکت بستگی داره یعنی میتونن 6 ماهه و یکساله هم باشن باید مطالعه بیشتری رو انجام بدم. سورس جدیدی رو بهم معرفی کردین.

البته ما در RTM اصلا با زمان ها و اخبار کار نداریم و ملاکمون فقط نواحی هستن، البته الان که فکر میکنم میبینم صحبت شما درسته و بهتره در انتها و ابتدای کانترکت ها وارد معاملات نشیم چون حتما جابجایی دیتا داریم.

4 لایک کرده