سلام توی بروکر هایی که سرویس دارن میدن مثل otet و capitalx نمودار قیمتی کاملا مشابه ای دارن ولی فراز مثل اف ایکس و …. با بروکر هایی که به ما سرویس میدن تفاوت داره در صورتی که یک نماد یورو دلار با تایم ۵ دقیقه پشتیبانی فراز میگه قیمت ها دقیقه کندل هامون انلاین هست کپیتال هم میگه ما انلاین هستیم حالا ما اینجا باید حرف کی رو باور کنیم؟
سالها پیش من چندین بروکر رو امتحان کردم مقایسه کردم آخر سر به این نتیجه رسیدم که هرچی تریدینگ ویو نشون بده اون قابل اعتمادتره البته این وسط روی بعضی نمادها که ما مستقیما در ایران در برئکرها نمی تونیم معامله کنیم مسائل ریزی وجود داره که خوصله میخواد ولی کلا بروکرها هیچ کدوم باهم نمیخونن
سلام، مهم نیست اختلافها، با بروکرهای تریدینگ ویو یا فراز که از همون تریدینگ ویو دیتاشو میگیره تحلیل بکنین و تو متاتریدر یا بروکرهای خودمون وارد بشین، اختلاف اعداد تو جفت ارزها معمولاً کمه ولی تو شاخصها زیاده که با تحلیل براساس تریدینگ ویو و تنظیم عدد ورود براساس متاتریدر میشه حلش کرد.
بزرگوار الان کدوم بروکر کار می کنی؟ یا اگر شرایط اوکی بود کدوم رو انتخاب می کردی؟
بیینید انتخاب بروکر چندین معیار داره واقعیتش من به تنها معیار یکه اهمیت می دم در ایvhk این هست که احتمال دزدیش از همه کمتر باشه. برای همین به سابقه بروکر توجه کردم در انتخابش از همه قدیمی تر، البته انتخابم آلپاری نیست. بروکرهای قدیمی رو ترجیح دادم
اسم رو بهمون بگی ممنون میشم. منم همون رومیخوام. حالا اگ اسپرد خوبی داشته باشه هرچی کمیسیون بگیره نوش جونش باشه.
تفاوت شون بخاطر لیکوئیدیتی پرووایدر ها هستش.توی فراز یا تریدینگ ویو بروکر های متفاوتی وجود دارن که lp های متفاوتی هم دارن و این مسئله ممکنه پیش بیاد که LP بروکر شما و اون نماد درون فراز یا تردینگ ویو یکی نباشه،چاره چیه
1-توی بروکر های A BOOK حساب باز کنید که تو ایران نمیشه بخاطر مسئله تحریم ها
2- مبنای تحلیل هاتون متاتریدر باشه و نه فراز و تریدینگ ویو
وسلام