تغییر ساختار بازار (CHoCH) و شکست ساختار (BOS) چیست؟

این تکه هایلایت شده CHOCH هست
دیگه خسته شدم هرکار میکنین بکنین

2 لایک کرده

سلام مجدد

نمیدانم، اطلاعی ندارم، قصد ادامه بحث رو ندارم

دوستان حرف های من اشتباه بود و به حرف اقای احمدی که قطعا تا الان پراپ های زیادی پاس کرده گوش بدید

اگر ناراحت نمیشی با اندک تجربه ای که دارم یک موضوع رو به دوستانی که کمتر از شما تجربه دارن بگم

تغییر کاراکتر (choch) فقط نوعی هشدار هستش، فراموش نکنید بازار بازار احتمالات هستش و ما وقتی این مورد رو ببینیم فقط میتونیم احتمال بدیم و تو برگشت ها با همپوشانی به چیزی مثل اوردربلاک fvg یا هرچیز دیگه ای با درنظر گرفتن تایم فریم های بالاتر و کشش نقدینگی وارد معامله حساب شده میشیم

من که کسی نیستم اقای احمدی به هر حال 7 سال سابقه داره، حتما چیزی میدونه
تا حالا هم جز چارت استادی نداشتم و فقط تمرین کردم

ولی تو بازار کمال گرا نباشید، نمیتونید جلو ضرر کردن رو بگیرید و روزی که این موضوع رو بفهمید میتونید ترید رو درک کنید چون شما پیشگو نیستید

این مواردی که شما میگی مثل اوردرفلو رو من قبلا تو siera chart اکانت پریمیوم داشتم

در اخر بگم منم با choch کار نمیکنم و با سبک اوردر فلو شما هم اشنا هستم ولی در اخر همون ict رو دنبال کردم و تمرین میکنم، تمرین میکنم، تمرین میکنم

از اشنایی باهات خوش حال شدم رفیق

خیلی به اطلاعات غلطت مینازی
با این کارت بقیه رو هم به اشتباه میندازی

بزاز چند تا از متخصص های انجمن رو منشن میکنم اونا قضاوت کنن

اقای @mehrdadnrz و @Saali_FX عزیز در این تاپیک یک موضوعی پیش اومده، دو تا از عزیزان راجب choch نظرات مختلفی دارن اگر ممکنه پیام اقای xau_designer @user_37953 رو که به عنوان راه حل علامت گذاری شده رو بررسی بفرمایید و پاسخ های اقای احمدی رو هم بررسی بفرمایید لطفا

یکم پیام هاشون شاید طولانی باشه ولی باید مشخص بشه کدوم دیدگاه صحیحه

از همراهی شما متخصص گرامی سپاسگذارم، پاسخ متخصص اینجا واقعا ضروریه

2 لایک کرده

تو اصن کیی ریشت کجاست. باز ما تونستیم سر اطلاعاتمون بحث کنیم و به تفاهم برسیم
یچیزی از خودت رو کن مورچه

نظر آقای احمدی درسته. مشکل‌تون چیه؟ :sweat_smile:

دوستمون xau فلان، خودش نوشته در روند نزولی آخرین سقف مهم رو پیدا میکنی و اگر شکست choch داریم. ولی در تصویری که فرستاده، choch رو روی آخرین سقف مهم نذاشته، چون نتونسته آخرین کف رو بشکنه. آخرین سقف مهم سقفیه که پایین‌ترین کف رو ثبت کرده باشه. ببخشید که من آماتورِ ناکارشناس هم نظر دادم :grimacing:

متوجه نمیشن واقن :man_facepalming:

1 لایک کرده

به جمع بندی که کرد دقت کردی؟

پس جمع‌بندی:

• نه، BOS دادن سقف مهم قبلی شرط مطلق نیست

• ولی شکستن یک سقف معتبر در ساختار نزولی برای تشخیص CHOCH لازم است

• اگر سقفی که شکسته می‌شود ماژور باشد، CHOCH خیلی معتبرتر می‌شود

• اگر فقط سقف‌های ریز یا داخلی شکسته شوند، معمولاً هنوز تغییر روند قطعی حسابش نمی‌کنیم

بله. مشکلی نداشتم باهاش. به نظرم آقای احمدی هم مشکلی نداشتن با این جمع‌بندی. فقط گفتیم تصویر با جمع‌بندی همخوانی نداره و اشتباه علامت‌گذاری شده.

چررررررررررااااااا نمیخواید متوجه بشید
بابا سقف اخر تو برگشتش bos نداده
بیست بار تاکید کرد که لازم نیست حتما bos بده
رفته سقف قبلی رو زده ریتست کرده روند صعودی شده

چرا همخوانی نداشته باشه ؟؟؟؟؟؟

1 لایک کرده

متاسفم برات با این ادبیاتت

ممنون از منشن و اعتمادتون دوست عزیزم :folded_hands:
چشم حتماً تاپیک و دیدگاه هر دو عزیز رو کامل بررسی می‌کنم و نظرم رو عرض می‌کنم، باعث افتخار هست

1 لایک کرده

متاسف بودن تو که پشت بقیه قایم میشی چه توفیقی برای من داره؟
نظر خودت رو با توضیحاتت بهم بگو

پس من مشکل دارم باهاش :joy:
به هر حال نظر ایشون هم محترمه، و در این تصویر جواب داده.

دوستان من صحبت ها رو خوندم و برداشتم این هست که اختلاف بیشتر مربوط به تایم‌فریم و کانتکستیه که هر دوست دارن نگاه می‌کنن … بی او اس و CHOCH به طروی کلی و ذاتا دو رفتار متفاوت بازار نیستن، بلکه هر دو مربوط میشن به شکست ساختار در یک روند و فقط بسته به اینکه توی روند غالب یا خلاف روند اتفاق بیفتن، اسمشون عوض میشه …برای همین این امکان میتونه بوجود بیاد که یک حرکت توی تایم پایین BOS باشه ولی در تایم بالاتر همون حرکت CHOCH محسوب بشه.
در نهایت چیزی که تعیین‌کننده‌ست اینه که ساختار رو توی چه تایم‌فریم و داخل چه کانتکست روندی می‌خونی، ازین نظر که همون حرکت می‌تونه توی یک لایه ادامه روند باشه و توی یک لایه بالاتر شروع تغییر روند .
اشتباه گرفتن این لایه‌ها موضوعیه که خیلی از معامله گر ها اسیرش میشن و با یک اشتباه مفهومی و تلحیلی نهایتا دچار ضرر میشن …

2 لایک کرده

امیدوارم که درست متوجه ی نکته ی صحبت ها شده باشم ،اگه نه لطفا شفاف موضوع رو مطرح بفرمایید تا بتونیم دقیق تر در موردش صحبت کنیم، با احترام :folded_hands:

ممنون از پاسخ دهیتون
یک سوال مطرح میشه که دیدگاه اقای احمدی یا xau_designer ؟

جفتشون درست بود یا جفتشون اشتباه میکردن؟

چشم عزیز خواهم آمد و نظر شخصیم و چیزی که از سبک اسمارت مانی فوتون رو یاد گرفته ام رو میگم ولی الان تو تایم معاملاتیم هستم برای خوندن اومدم بوکمارک میکنم و برخواهم گشت و راستی لطف کردی متخصصو با تجربه دوسنته من رو ولی من هم یه تریدر معمولیم شاید توی این مسیر ترید چند قدمی از دوستان تازه کار جلوتر باشم همین و بس

1 لایک کرده

به نظر من هر دو عزیز از دو زاویه متفاوت به موضوع نگاه می‌کردن و برای همین بخشی از صحبت‌های هر دو دوست قابل درکه :rose:

برداشت بنده اینه که اگر ساختار رو در بستر تایم‌فریم و روند غالب بررسی کنیم، میشه گفت اختلاف بیشتر روی نحوه نام‌گذاری و کانتکست حرکت بوده تا اصل رفتار بازار.
چون همون شکست ساختار، بسته به اینکه در ادامه روند باشه یا در ابتدای تغییر جهت، میتونه توسط معامله‌گرهای مختلف BOS یا CHOCH تعبیر بشه.

برای همین شخصا فکر نمی‌کنم موضوع اینجا درست یا غلط مطلق بوده باشه، بیشتر تفاوت در لایه تحلیلی و دیدگاه ساختاری بوده :folded_hands:

1 لایک کرده

ممنونم بابت وقتی که گذاشتید :folded_hands:

1 لایک کرده

خواهش میکنم باعث افتخارم بود دوست من :folded_hands:

1 لایک کرده