تغییر ساختار بازار (CHoCH) و شکست ساختار (BOS) چیست؟

خدایش میخواستم بنویسم سختم بود .دوستانی که براشون بحث بود که چاک کدومه گوش کنن و من در ویس هم گفتم تا قبل از دادن این تاپیک نرفتم بخونم که کی چی گفته چاک رو و نظر خودمه این بدون سوگیری وقصاوت و هرچی.حالا در عکس و تاپیک بعدی اون عکسی که اپلود شده رو چاک های خودم رو میکشم و اپلود میکنم

1 لایک کرده

فک نمیکردم انقد بحث تخصصی بشه :joy:

1 لایک کرده

2 لایک کرده

من تازه میخام برم از اول بخونم :sweat_smile:

1 لایک کرده

میتونیم نفوذ به بیس هارو هم چاک در نظر بگیریم؟

من حس میکنم سبکمون به هم نزدیکه بخاطر همین دارم میپرسم

اینو نمیدونم و نمی تونم نسبت به دیدگاهی که الان داری به این عکس چیزی بگم ولی چاک با کندل دگ ما مثلا با چاک 5 دقیقه به صورت فرکتال داریم تغییر باس در ساختار یک دقیقه رو میبینیم و چاک اولین نشانه ازتغیر روند میتواند باشد نه حتما دلیلی است برای تغییر روند و ما درکل چارت چاک زیاد خواهیم دید ولی به دنبالش در جاهایی هستیم که دنبال تغییر روند و ساختار هستیم مثل بلاک ها ناحیه های عضه تقاضا بعد جمع اوری نقدینگی و اینجور اون همه چاک فیک رو فیلتر میگیرم و چاک های وسط روند ها برایمان استفاده ای ندارد و نیاز نیست بکشیم و برامون مهم باشند ولی چاک صد درصد همونه که خودم گفتم.حالا اونجا باید بگم نظر منه ولی خب چاک این چیزی هست ک من گفتم میتونم براش یه ساعت ویدیو اموزشی لایو برم و دلیل هامو بیارم

1 لایک کرده

هعیییییییییی :))))))))

فکر میکردم دیدگاه تریدر ها به چارت گاهی اوقات خیلی متفاوته ولی هیچ وقت فکر نمیکردم ممکنه انقد اختلاف نظر سر یک موضوع ساده به وجود بیاد

کلی گفتم منظورم این نیست که دیدگاه شما اشتباس، بد برداشت نکنی

1 لایک کرده