A finace ای فاینس

سلام ،
اینجا میخوام همه جی تریدر راحت و کامل بگم شاید یه بخش برای راهنمای و بهتر شدن و درباره روانشناسی و درباره استراتژی خودم و باز کردن معامله و تربد رو راحت کنم و تحلیلم من خودم سوینگ تریدر طلام و ۴ ساله تو مارکتم فارکس و باینری هستم و سبکم پرایس اکشن و ترکیب کمی از ict و rtm و اسمارت مانی هست و فیبوناچی و الگو … و من دوره های پورصمدی و زدبورس دیدم و اول مثل همه با کانال سیگنالای کریپتو شروع کردم که کلاه برداری بود و با بروکر آمارکتس و اکسپرت مای ژورنال کار میکنم و شما سولات بپرسید من یگم اگه یتونم و خودمم هر چی میتونم میزارم و من در حد خودم بلدم چون همه چیم تجربه هست و ممکنه چیزا ندونم و بگم منو قضاوت نکنید تریدر با تربدر فرق داره و منم هر چی میگم یا کاملا درسته یا تجربه منه من ۱۵ سالمه و اینجا هیچ محدودیتی برای سوال و راهنمای نیست و هر چی به ترید و فارکس و تحلیل و روانشناسی و… و بازار مالی و.. ربط داره و بروکر و… من درخدمتم
.
پرهام سلیمانی
@Parham_soleimany
.
گروه روبیکام

.
ایدی هام در روبیکا و شروس و تلگرام
@parhamsoleimany
و در بله یه i اولش
.
و کانال هام در تلگرام ..
@afinace تریدم ، کانال همینجا در تلگرام
@thewdner کارم
.
@ParhamSoleimanyOFFICIAL کانال شخصیم در تلگرام بله و شروس

1 لایک کرده

چون مباحث زیاده شما سوال بپرسید من جواب میدم

1 لایک کرده

بروکر های وصل با توضیحات کامل :
دریته بروکر ها هیچ گاه کامل و بهترین نیستند ولی در شرایط کنونی کشورمان بهترین بروکر های e-planet و آلپاری میباشد بروکر e-planet بر طبق منبع ایران بروکر بروکری که اول با شبکه اقتصادی اومد بعد بروکر هم ساخت و در انگلستان به ثبت رسیده و از نظر من برای فاندا منتالیست ها بهترین انتخاب میباشد به دلیل وجود خبر و منابع های کامل و با ت ضیح در سایت و شیکه خود و برای طلا تریدر ها بد نیست ولی به پای بروکر ها اوربکس و امارکتس و … نمیرسه ولی انتخاب خوبی نسبت به بقیه در شرایط کنونی میباشد
.
الپاری بروکر با ستبقه ولی با حاشیه زیاد از کندل سازی که به قول پشتیبان در وجود نقدنگی است ولی نه بروکر ی که مشتقیل یا ndd به مارکت وصل باشد امکان کندل سازی را ندارم و اوربکس عالی اربن انتخاب است ولی در شرایط کنونی قابل استفاده نیست و کندل سازی بگذریم سابقه زیادی ۲۵ شال دارن ولی جوایز و احترام و اهمیت به کاربر مانند آمارکتس ندارم و از نظر من انتخاب خوبی نمیباشد
.
ترندو بروکری متفاوت با پلت فرم خود ولی نسبت به بقیه اتصال مایدار تری دارد ولی به دلیل سختی مثل برداشت و قطع وصلی و نداشتن اعتبار انتخاب خوبی هو نیست و هست و نسبت به الپاری بهتر است
.
بروکر های دلتا و اوتت هم … هست ولی اصلا به دلیل های زیادی مورد استقبال کاربر ها نیست و انتخابای خوبی نمیباشد

استراتژیم در گروه