ارادتمندم دوست عزیزم
متقابلاً بنده هم از عرایض شما استفاده کردم. فعلا حمایت مهم محدودهی 4500 هست که با توجه به نزول فعلا احتمالا باعث برگشت رو به بالای روند بشه، به هر حال من الان وارد بازار نمیشم و توصیه میکنم شما هم در تایم فعلی معامله نکنید ( با احترام البته )
احتمالا بازار هنوز در روند نزولی هست ،،و به نظر اگر بالای 4420 تثبیت نده،،اصلاح بیشتره حمایت بعدی 4350
سلام صبح بخیر، بله روند میان مدت فعلا نزولیه اما در حال حاضر با حمایت سطح 4375$ شاخص وارد فاز اصلاحی رو به بالا شده که با توجه به موقعیت زمانی و تکنیکال شاخص، احتمالا این اصلاح کمی قدرتمند باشه و خریدارها بتونن بخشی زیادی از نزول شب گذشته رو پوشش بدن .
با توجه به ممنتوم شاخص هدف این موج اصلاحی رو محدودهی 4460$ میتونیم در نظر بگیریم ( در صورتی که حمایت 4375$ حفظ بشه و در مقابل خریدارها بتونن از مقاومت کلیدی 4400$ رو به بالا عبور کنن )
به نظر در صورت تثبیت پایین 4500 حمایت بعدی 4460 هست
سلام رفقا صبح دوشنبه تون بخیر ![]()
این چارت اونس هست
به نظرتون قیمت از محدوده ی فعلی صعود میکنه یا همچنان فروشنده ها بر روند غالب خواهند بود؟
**خب دوستان به شکست قدرتمند ناحیه ی 4460 تا 4450 توجه کنید، این محدوده چند بار نقش حمایت رو بازی کرده بود و بازار نه فقط اون رو شکست، بلکه با مومنتوم قوی و کندلهای بزرگ نزولی از اون عبور کرده … و توی این وضعیت وقتی چنین حمایتی با این شدت شکسته میشه، معمولاً فروشندها غالب بر روند خواهند بود …
الان با توجه به سقف و کف های پایین تر ساختار بازار نزولی شده و RSI هم توی محدوده اشباع فروش قرار گرفته اما یک نکته مهم داریم اون هم این که**
**الان بازار حدود 200 دلار از سقف اخیر خودش فاصله گرفته و وارد فاز کشیدگی شده، برای همین در موقعیت فعلی 4285$ دو سناریو رو میتونیم محتمل ببنیم
**
سناریوی اول (احتمال بیشتر)
بازار اول یک پولبک به محدوده 4320$ بزنه و بعدش فروشندهها دوباره وارد بشن.
سناریوی دوم
اگه توی همین ناحیه 4280$ خریدارها سنگین وارد بشن و خبر فاندامنتال منفی برای دلار منتشر بشه، میتونیم یک اصلاح عمیقتر تا 4380 و حتی 4450 رو محتمل ببنیم .
به طور کلی چیزی که من الان میبینم این هست که توی موقعیت فعلی برای ورود فروش دیر شده و از نظر ریسک به ریوارد هم توجیه نداره بنابراین منتظر یک پولبک به مقاومتهای شکستهشده هستم.
نظر شما؟