انشالله در کنار هم دیگه بتونیم از موقعیت و بیشترین ظرفیت منطقی بازار استفاده کنیم ![]()
خب دوستان قیمت در آستانه ی دامنه ی کوتاه مدت خودش قرار گرفته و یک موقعیت مناسب برای فروش کوتاه مدت داریم
قیمت ورود ( فروش ) : 4532$
حدضرر : 4538$
حدسود : 4520.75$
با امید موفقیت
با این ست آپ بفروشید دوستان
قیمت ورود ( فروش ) : ۴۵۳6.84$
حدضرر : 4541.99$
حدسود : ۴۵۲۰.۷۵$
با امید موفقیت
اگر در این ست آپ فروشنده شدید حدضرر رو آپدیت کنید با ست آپ جدید
صرف نظر از نتیجه این پوزیشن، اگه بعدا در فرصت مناسبی دلایل ورود به این پوزیشن رو توضیح بدین واقعا ممنون میشم
خب رفقا اینم چرخش روند و سود بالقوه ی +76 دلاری تا این لحظه …
هنوز وقت سیو سود نیست و روند نزولی، یک اصلاح کوتاه مدت و استراحت داره که بعدش در جهت نزولی قوت میگیره و میریم برای 50% دوم حدسودمون
فعلا نگهداری کنید و در تاپیک هم آنلاین باشید تا اگر نیاز به خروج فوری بود سریع عمل کنید
خب حالا وقت سیو سوده رفقا ![]()
+160 دلار ریوارد سیگنال، نوووووووووش جون دوستانی که استفاده کردن
![]()
البته تارگت هم تاچ شد دیگه نیاز به سیو سود نیست ![]()
عالی ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
واقعا جذاب بود، پرسود باشید همیشه ![]()
خواهش میکنم احمد عزیز، خوشحالم که موقعیت رو دنبال کردید و بفرمایید که تونستید از موقعیت استفاده کنید؟
زنده باشید، شما چطور؟ تونستید از موقعیت بهرمند بشید؟
بریم برای موقعیت بعدی
مطابق ست آپ چارت خریدار بشید دوستان
قیمت خرید : 4512.38
حدسود : 4524.24$
حدضرر: 4506.76$
با امید موفقیت
اره من استفاده کردم ممنون ازتون
خوشحالم که تونستید سود بگیرید ![]()
مبارکتون باشه
![]()
من امروز متاسفانه دسترسی به حساب معاملاتیم نداشتم، برای این ستاپ دومی هم فکر کنم کمی دیر ارسال شد در این تاپیک، وقتی پست رو دیدم قیمت روی 4517 بود حدودا و این پوزیشن هم نتونستم ورود کنم.
اما واقعا لذت بردم از واکنش قیمت به ستاپ هایی که اعلام فرمودید
زنده باشید بله هدف من هم از فعالیت در اینجا این هست که دوستان بیشتری بتونن از مارکت سود دریافت کنن، بدیهی هم هست که هر چقدر فعالیت دوستان بیشتر باشه بنده هم فعالیتم در تاپیک بیشتر خواهد بود، ازین رو خواهشم از شما و دیگر دوستان این هست که اگر دوستی رو میشناسید که داره ترید میکنه حتما به تاپیک دعوتش بفرمایید تا در کنار هم دیگه انشالله بتونیم برآیندهای قابل قبولی کسب کنیم ![]()
بله ست آپ کمی دیر ارسال شد در تاپیک اما وقتی ارسال شد قیمت در 4515 بود فکر کنم
و زیاد دور نشده بود از قیمت تریگر، اما به هر حال بازم جا داشتیم تا قیمت هدف برسیم
والا با این نتی که الان داریم واقعا خیلی سخته تا یک ست آپ رو به درستی بتونیم در تاپیک قرار بدیم، پلتفرم ها بعضی با فیلتر شکن کار میکنن بعضی بدون فیلتر شکن و هر دیقه هم نت قطع میشه …
داستانه در کل دیگه ![]()