خوب جایی ورود کردیم هان؟
دقیقا از محدوده نقدینگی و پیوت روند وارد شدیم و قیمت واکنشی که میخواستیم رو داد
در حال حاضر روند اونس در فاز اصلاحه و با اینکه الان یک شمع سبز رو به بالا داریم اما از دید من هنوز موج اصلاح نزولی کامل نشده و قیمت داره برای ادامه ریزش ممنتوم جمع میکنه به این علت که ساختار لوور های ( کف و سقف های پایینتر) حفظ شده و قیمت نتونسته مقاومت کوتاهمدت رو بشکنه، همینطور حجم معاملات روی کندلهای صعودی نسبت به موج نزولی کمتره که نشونه ضعف خریدارهاست …
پس اگر همراه من وارد فروش شدین، فعلا سیو سود نکنید و حدسودتون رو روی 4551.82$ قرار بدین، همینطور توی تاپیک آنلاین باشید چون احتمال داره برای سیو سود لحظهای عمل کنیم
دوستان الان در قیمت 4554.47$ و سود 90 دلاری، سیو کنید
دقت کنید پتانسیل و نشانههای ادامهی موج اصلاح نزولی در روند مشهود هست و همچنان هدف 4551$ در دسترس هست، اما برای به حداقل رسوندن ریسک معامله ترجیح بر سیو سود دارم، چون موقعیت روند هم با توجه به نزول انجام شده کمی ریسکی هست و هر لحظه ممکنه بایاس قیمت تغییر کنه …
بنابراین سیو سود در موقعیت فعلی کم ریسک ترین تصمیم ممکن خواهد بود
امیدوارم از این سیگنال استفاده برده باشید و حسابی حالتون رو خوب کرده باشه
نوش جون دوستانی که همراه بودن
خیر دوست عزیزم، تحیل ها و به طور کل نظراتم رو در همین تاپیک به اشتراک میذارم و میزان فعالیت بنده هم بر مبنای فعالیت دوستان هست، هر چقدر دوستان بیشتر در مورد نماد ها هم نظری و تعامل داشته باشن به طبع بنده هم فعالیتم بیشتر خواهد شد
برای لانگ کردن اونس آماده بشید دوستان، قیمت در حال حاضر یک اصلاح نزولی رو به محدودهی 4555$ زده و بایاس قیمت در مولتی تایم فریم به طور کل صعودی هست تا قبل از سشن نیویورک
البته اینم در نظر داشته باشید که امروز بازار وال استریت به علت روز گرامی داشت سربازان کشته شدن در جنگ، بسته و تعطیل هست، بنابراین امکان نوسانات بی پشتوانه و اسپاک در روند ها وجود داره …
با پذیرش ریسک معامله میتونید با ست آپ معرفی شده وارد پوزیشن بشید
من مدتی هست که تحلیل هاتون رو اینجا میبینم و واقعا لذت میبرم، بسیار حرفه ای و جذاب
موفق و پرسود باشید همیشه
ممکنه بفرمایید با چه سبکی تحلیل ها رو انجام میدید؟ و اینکه آیا آموزش واسش دارید؟
سلام دوست عزیزم، ممنون بابت انرژی خوبت و لطفی که دارید
خدمتت عرض کنم که سبک تحلیلی من ترکیبی از تحلیل تکنیکال، فاندامنتال و شناخت سنتیمنت بازار هست. از پرایس اکشن و امواج الیوت گرفته تا رفتار نقدینگی، ممنتوم، گزارشهای تقویمی، رفتار بین بازاری، تحلیل زمانی ( رفتار سشنال و کوارتری روند ها و داراییها)، استفاده از اندیکاتور و اوسیلاتورهای حجمی و ممنتوم سنج روندها، تحلیل گزارشهای COT و فضای ریسک بازار( ریسک گریزی یا ریسک پذیری)؛ به طور کل استراتژی من یک استراتژی تحلیل محور هست و نمیشه گفت که بر مبنای یک پارامتر یا مولفه ی خاص دارم تحلیل میکنم …
من طی سالها با فلوی روند ها و فضای سنتیمنتال و فاندامنتال بازار همراه بودم و به طور کلی از کنار هم گذاشتن تموم این قطعات به تریگر میرسم و به قولی پازل تحلیلام کامل میشه
چکیدهی این چشم انداز و تحلیل ها رو میتونید در همین تاپیک دریافت بفرمایید، هر روز میتونیم با هم همینجا روز کاریمون رو شروع کنیم و چشم انداز و برداشتمون رو از بازار به اشتراک بذاریم، همونطور که در گفتگوی قبل خدمت یکی از دوستان عرض کردم، هر چقدر مشارکت در تاپیک بیشتر بشه به طبع بنده هم فعالیت ام بیشتر خواهد شد و میتونیم موقعیت ها و تجارب بیشتری رو با هم به اشتراک بگذاریم
من فکر نمیکنم امروز بازار نزولی حرکت کنه و به طور کل بایاس قیمت رو خرید میبینم، اگر که سقف 4575$ رو به بالا شکسته بشه چشم انداز صعودی روند تایید و پررنگ میشه، اما در مقابل هم اگر که کف حمایتی 4550$ شکسته بشه، میتونیم انتظار داشته باشیم که یک برگشت رو به پایین رو با هدف پر شدن گپ امروز در سشن نیویورک در پیش داشته باشیم …
اما چون امروز بازار آمریکا تعطیل هست فکر نمیکنم که بایاس قیمت برگشته، این موضوع نیاز به یک محرک قوی داره که فعلا من توی بازار چنین نیرویی نمیبینم