حرکت طلا به ترتیب
۲۴۳۵۰ و ۲۴۹۰۰
مهم نیست برپایه سیستم وارد شدم هر ماه یه چیزی بده راضی هستم دست کاری هم نمیکنم شاید خیلی ها هر روز ریوارد بگیرن ولی هیچ برداشتی ندارن
سلام دوستان
یادآوری میکنیم که کامیونیتی ایران بروکر محلی برای بحث، تبادل تجربه و گفتوگو درباره بازارهای مالی است و طبق قوانین کامیونیتی، استفاده از تاپیکها برای تبلیغ گروههای خصوصی، جذب عضو، دعوت به کانال یا گروه سیگنال، و انتقال کاربران به فضای خارج از کامیونیتی مجاز نیست.
همچنین انتشار یا معرفی خدمات سیگنالدهی، چه بهصورت مستقیم و چه با دعوت کاربران به پیام خصوصی برای دریافت اطلاعات بیشتر، در چارچوب قوانین کامیونیتی قرار ندارد.
با توجه به اینکه در همین تاپیک پیشتر نیز درباره این موضوع تذکر داده شده است، انتظار میرود کاربران محترم قوانین کامیونیتی را رعایت کنند. به همین دلیل، متاسفانه اقدامات مدیریتی و محدودیتهای لازم برای حساب کاربری برخی کاربران اعمال خواهد شد.
لطفاً گفتگوها را در همین بستر و در چارچوب موضوع تاپیک ادامه دهید تا فضای کامیونیتی برای همه کاربران شفاف و قابل اعتماد باقی بماند.
از همکاری شما سپاسگزاریم.
داداش پیام الکی بدم یه جوک بگم خوبه ؟ ![]()
و ما همچنان ممنون ![]()
از لطف دوستان بابت اشتراک گذاری ورود و خروج شون تو معاملات بشخصه ممنونم
و باید بگم از مهارت و اطمینان به حرفه ای بودن ایشون، بنده برای تایید معاملاتم از نظرات ایشون در معاملات لایو و برآورد مارکت استفاده میکنم و استراتژی خودمو تست و بهینه کنم و تا زمانی که به سطح مهارتی قابل قبولی برسم
حتی اگر همه معاملاتم ضرر بشه نه از ایشون ناراحت میشم نه از انجمن ( البته که تا الان تاحدودی قدرت تحلیل و معامله گری بعضی دوستان عیان شده)
برداشت درست از تجارب اساتید به مقدار فهم خودم بستگی داره
بنده از هیچ عزیزی نمیخوام و توقع و حقی ندارم که ماهی ای بهم بده..دارم سعی میکنم ماهیگیری ازشون یاد بگیرم
در حد یک عضو انجمن ، از پشتیبانی عزیز خواهش میکنم بخاطر مسیر خوبی که بخش اعتمادش تا حدودی شکل گرفته و امیدواریم که بخشهای دیگه ش هم به همین روال پیش بره ، در این مسیر همراهی کنید
باتشکر از پشتیبانی و اساتیدی که به هر نحوی به سایرین خیر و اعتماد و آرامش میرسونن
سلام دوست عزیز
از نگاه و توضیحی که درباره یادگیری و استفاده از تجربیات دیگران مطرح کردید ممنونیم. هدف کامیونیتی ایران بروکر هم دقیقاً ایجاد فضایی برای تبادل تجربه، یادگیری و گفتوگوی سازنده بین کاربران است.
فقط برای حفظ شفافیت و جلوگیری از ایجاد سوءبرداشت برای سایر کاربران، یادآوری میکنیم که اشتراک تجربه شخصی از معاملات و بررسی دیدگاههای مختلف با دعوت به دنبال کردن معاملات افراد یا ایجاد وابستگی به تصمیم شخص دیگر تفاوت دارد.
قوانین کامیونیتی با هدف محدود کردن یادگیری یا تبادل نظر ایجاد نشدهاند؛ بلکه برای این هستند که کاربران بتوانند در فضایی امن، تجربیات خودشان را به اشتراک بگذارند و تصمیمهای معاملاتی را بر اساس دانش و تحلیل شخصی خودشان بگیرند.
از همراهی و رعایت چارچوبهای کامیونیتی سپاسگزاریم.
ساده میگم یک حالت رنج داریم تو تایم بالا که از کف افزایش عمق داده انتظار افزایش عمق از سقف و چون سقف رنج رو هم ندیده مجازه بای هستیم اماروند سل هست و تایم پایین ۱۵دقیقه با پنج دقیقه داخل روند بای که رنج شده رنج ۲بار افزایش عمق داده و عمق رنج بزرگ شده و این تایم ها هم چون کف رنج هستیم بای میده ریوارد هم از سقف رنج میگیریم تایم رنج های بالا
قیمت ورود /۴۴۰۳/۰۲
حدضر/۴۳۰۳/۲۶۱
حدسود۴۴۳۸/۵۰۸
نوع معامله بای
مثل همیشه چه استاپ چه تیپی قبول میکنیم اینم ۲۷معامله لایو که کنار شما به اشتراک گذاشتم داریم به یک ماه نزدیک میشیم
تا ریوارد ۳نیم حرکت کرد و کمی مونده به ریوارد اصلی برگشت و استاپ شد استاپ دردناکی بود در کل چون تا ریوارد رفته و بعد استاپ شده ایشالا فردا
خب، اکانت من از محدودیت دراومد! ![]()
حیف شد که کلی سیگنال داشتم و امکان ارسالشون رو نداشتم دیگه! ![]()
ماهی رو هر موقع به سیخ بکشی تو آب گل آلود زنده س
سلام و ارادت
خط داینامیک دارم …دنبال میکنم قیمت رو
تاییدی برای sell:4373 و Buy:4330 دارید ؟
ماهی رو هر وقت تو آب گل آلود بندازی راه میره
جواب دایرکت بده داداش
اگر با مفهمومی به اسمه اکستند اشنا باشی متوجه میشی اکستند میشه کانال و به همین دلیل هم ریخت
داداشی اعتماد به نفستو برای تحلیل هایی که میزاری میستایم قربونت برم ![]()
فقط تو ترید اگه زیادی صبر کنی آخرش ماهی رو به سیخ نکشیدی خودت رو کشیدی به سیخ
چقدر چارتت شبیه چارته منه
تـــُـــف
اصلا حواسم به تایم خبرماهی نبود
تــــُـــف