بهنظرم اطراف ۴۳۹۴ برای بای مناسبه و میتونه حدود ۵۰۰ پیپ بیاد بالا ازش!
این هم کماکان برای سل معتبره برام:
سلام
طلا هست یک 5 دقیقه
با این دلار دنبال ازدواجی؟
زن چی شد اخر گرفتی یا نگرفتی
این آخری رِع بُگو…داری جایگوزین میکنی… مَنِه نمیخاس
نماد معاملاتی ۱عدد رو طلا داریم از نظر پلن هفته قبل ۳روز معامله کردیم به دلیل کاری که داشتم حدودن همه معامله ها دروست بودن و درجهت تحلیل و دیگاه سیستم حرکت کردن که ایراد اصلی سیستم خروج بود هفته قبل چون رنج های کوچیک رو تو سیستم خروج اعمال نکردم و باعت برگشت شده تو سیستم خروج هفته بعد رنج های کوچیک تو سیستم اضافه میشن تا تو خروج ها کمک کنن هفته قبل سود خیلی کمی بهمون رسیده عکس همه معامله ها رو کشیدم زون ها هم بخاطر درک بیشتر شما اضافه شده همین تایم ۱۵ دقیقه که همه معامله ها معلوم بشه همین
البته همه تایم ها برسی شده من فقط در حد که بتونم بگم با یه عکس جمع کردم همین و همه معامله ها هم تو تایم ترید انجام شده ایرادی تو مدیریت سرمایه نیست و حدودن بهتر بودم همین
فردا صبح هم ادامه لایو ترید ها رو میریم مثل همیشه اگه روزی هم ترید نکنم قبلش همیشه الان میکنم
معامله در جهت روند اسپایک به روند توهمه تایم ها معلوم هست و اکثریت هم سل رو تایید میکنه تایم ۵ دقیقه هم رنج سقف چون از کف ساختار خواسی نداره سلر هستیم تا کف ریوارد ۴نیم کمی بیشتر عکس معامله هم کامل گذاشتم راستی معامله سعی کردم با همخوانی و گره خوب انجام بدم و استاپ هم شد با دل جون قبول میکنیم و هیچ ایرادی هم وارد نیست تمام
راستی اگه باز مشکلی بعد معامله دیدیم با دقت مینویسم الانم صبر کنید و دست کار معامله هم ممنوع هستش چه استاپ چه تیپی قبول کنید همین معامله که انجام شد از نوع تصمیم سریع بود که قبلن خیلی دربارش توضیح دادم از سختی هاش و چجوری تمرین کردنم گفتم تا عادت کنید بهش
اینم ۲۳معامله لایو ما شد کم کم داریم وارد یک ماه میشیم ![]()