اینم تصویر معامله که فعال شد
مثل همیشه صبر میکنیم نتیجه رو ببینیم
استاپ شد اتمام معامله
بستگی به ساختار چارت داره.
کندل ۴ساعته اگه بالای ۴۴۱۲ ببنده، صعودیه وگرنه کندل خبر، اول لیکوئید بالا را جمع میکنه بعد به سمت پایین حرکت میکنه( ۴۳۰۷). یعنی دوجهت را مورد عنایت قرار میده.
یه MA:200 simple رو چارت بنداز. احتمالش زیاده که قیمت بهش برخورد کنه. حالا بعد از برخورد برمیگرده یا نه باید ببینی ساختار چارت صعودیه یا نه.
درود اقای برجی. خوب هستی؟
یه معرفی میکنی چند سالته بچه کجایی و چند وقته توی مارکت فعالیت میکنی ؟
اینجا چه چیزی باعث شد که لیمیت بذارین یا چه محدوده مهمی بود ؟ fvg 4h یا چی؟
دوست عزیز من ترید خبری و لایو با گروهی از دوستان میرم و جسارتا دروغ هم نمیگم ![]()
یک روزه وارد مارکت شدم و در حال ضررم همین ![]()
سوالم از این جهت بود که بتونیم نظراتمون رو باهم به اشتراک بزاریم. به هر حال موفق باشی
نه من نگفتم دروغ میگین، مییپرسم که چی باعث شد اینجا لیمیت بذارین سوالی بود برای یاد گرفتن و فهمیدن دیدگاه شما
نظر هیچ کسی به درد تو نمیخوره اگه بتونی خودت رو کنترل کنی و چیزای که یاد گرفتی رو اجرا کنی پول در میاری در غیر این صورت از بازار میری همینه در کلیت ![]()
دوستانی که مظنه کار میکنید عزیزانی که تریدر هستید. امضا کنید تا فرجی بشه امضا کنید تا شاید مشکل همه ما حل بشه
ریوارد ۲نیم شد البته تا لیمیمت اومدا همین میتونم ببندم دوباره لیمیت بذارم ولی نمیخوام خراب کنم معامله ها رو چون تک معامله هست شکست قوانین میشه
صبر کنیم استاپ یا تیپی رو ببینیم باز اطلاع میدم
استاپ رو زد ۶روز استاپ پشت سر هم شد با این باز ادامه میدیم ببینیم چی رخ میده من به پلن اعتماد دارم آخر ماه صبر کنیم ببینیم چی میشه