هر چیزی ممکنه
ولی طبق آموزشی که من دیدم این 100 مگنت به کف تی آر هست که بر میگرده بالا حداقل تا 50 درصد لگ
هر چیزی ممکنه
ولی طبق آموزشی که من دیدم این 100 مگنت به کف تی آر هست که بر میگرده بالا حداقل تا 50 درصد لگ
اینم شانس ماس
دیگه همین مونده بود هوش مصنوعی مارو مسخره کنه خدایی ![]()
حمایت 4277 روی قیمت واکنش خودشو داد ، الان نوبت حمایت اخره 4257 و بعدش میرسه به کف گپ و اردر بای من
نظرت قابله احترامه برام ولی میدونی که در سبک های مختلف ممکنه کاملا یکی سل ببینه یکی بای و هر دو هم سودده باشن . این خطی که شما کشیدی در سبکی که من کار میکنم اعتبار بهش نمیدم البته میگم خدمتت سبک ا فرق داره کاملا و هر دومون با دید ها ی متفاوت میتونیم سودده باشیم ببینیم چی میشه حالا
تحلیل بسیار ساده و رندی بود درود به شرفت
حمایت 4257 خیلی موقعیت خوبی داره نمیدونم بگیرمش یا نه !؟!؟ چشمم به گپ پر نشده میفته شک میندازه
قلب منی داداش
من کاملا متوجهت هستم ، شاید کسی که از کنار نگاه میکنه فک کنه دارم با استراتژی بهت پوز میدم اما واقعا در شرایط های حساس باید هشدار های خودمو بنویسم چون طبق تجربیات خودم کسی که درون معامله هست نمیتونه بی طرف به مارکت نگاه کنه به همین دلیل اگه ته قلبمو بگردی دلیلش این بود چون میدونستم اونجا بای میگیری هشدار دادم ، مگر نه واقعا دست به ترید شما افتخار امیز هست برای بنده چون همه ی ما از یه تن هستیم ( ایرانی )
احسان جان این عدد از کجا میاد میشه بگی
آیا 50 درصد کندل منظورت هست؟
جوانی کجایی که یادت کنم تلمبه بیارم یادت کنم
عالیه ، فقط دومی را هم اشتباهی بجای “بادت” یادت نوشتین ![]()
نه از حمایتهای 4 ساعته هست یکی این شاید باعث برگشتش بشه یا اون کف پیوتی ته گپی که پر نشده
دقیقااا میدونم مرسی ازت ![]()
این ریزشه خلاف روندی بنظرم برای این بود که فضای رشد قیمت خیلی کوچیک شده بود اینطور ی با این ریزش انگار فضار را گسترش داد ! اینم میتونه یک نظریه خیلی خوب برای بررسی در دانشگاههای دنیا باشه خخخخ از تعریفهای هوش مصنوعیه ![]()
من که الکی با ضرر بستم 286 رو، بیخیالش شدم. حس کردم دیگه جو گرفته منو و میخوام همش ترید کنم. سر همین بدون لحظه ای شک درجا با ضرر بستم رفت.
البته که خب سود هم میشد تا الان ولی مهم نیست
بسمه برای امروز
همگی خسته هم نباشید ![]()
اشکالی نداره داداش ، امروز کلا قاطی بود ان شاءالله فردا میترکونیم
دوستان کسی سخنرانی فدرال رو دنبال کرده ؟