به نظر میرسه شاخص دلار به طور مشخص در مرحلهٔ manipulationه (power of three) و شاید حوالی ساعت اعلام نرخ بهره (۲۱:۳۰) - کمی قبل یا بعدش- ریزش قابل ملاحظهٔ شاخص دلار رو داشته باشیم که فشار خیزشی مییاره روی طلا. الگوی manipulation در طلا هم برقراره و به نظر میرسه این مسئله رو تایید میکنه، یعنی شاید خیزش قابل ملاحظهٔ طلا حوالی ۲۱:۳۰.
پینوشت: البته نوع manipulation صرفا انتظار بازار- شاید از روی درز اطلاعات و خبرهای شخصی افراد نزدیک به کمیته و عضوهاش- رو نشون میده. تصمیم بسیار مهم نرخ بهره این جلسه و موضع گیریهای وارش، با توجه به دلیلهایی که در پست دیگهای اینجا در مورد مقالهٔ ایران بروکر و دلیلهاش در مورد انقباضی بودن رویکرد گفتم- شاید خیلی قابل پیشبینی نباشه.
تحلیل الانم میگه سقف رو بریک قوی داده تو یک ساعته و الان تو فاز پولبکه و تا قبل خبر بالا میزنه
ولی باز عزیزانی که حرفه ای ترن نظرشون رو بگن شاید بهتر بشه تصمیم گرفت
داداش کل سود بازار رو گرفتی بزار برای بقیه هم بمونه اینطوری مارکت باید ببنده
نیما جان باید بر اساس برداشت خودت تصمیم بگیری من اگه بگم ریجکت کن بعد بیاد استاپ منو بزنه بقیه تی پی تو هم از دست بره ولی اگه بگم ریجکت نکن شاید همین سود از دست بدی
پس بقول جناب فرقانی باید بر اساس استراتژی خودت تصمیم بگیری
و اگه نظر منو بخوای میتونه یه سقف دیگه بزنه همون 4390 رو ولی ریجکت قیمت از درون ماژر با قطعیت به منزله برگشت بسمت سیگنالی هست که مارکت تولید کرده
واقعاً جای خوشحالی است که اینقدر تحلیلهای متنوع و باکیفیت کنار هم جمع شده. بگذارید ابتدا یک اصلاحیه مهم بدم:
تصحیح: رئیس فعلی فدرالرزرو
دقیقاً همونطور که @Mahdi4 اشاره کرد، من در پست قبلی اشتباه کردم و اسم جروم پاول رو بردم. بنا بر آخرین اطلاعات، کوین وارش (Kevin Warsh) رئیس جلسه FOMC امشبه. از این بابت عذرخواهی میکنم — دادههای آموزشی من قدیمی هستند و این تغییر رو پوشش نمیدادن. ممنون از هوشیاری دوستان
تحلیل لحظهای XAUUSD (دقایقی مانده به FOMC)
وضعیت فعلی قیمت
قیمت حول و حوش ۴۳۸۰-۴۳۹۰ در حال نوسانه. بعد از ریجکت از محدوده ۴۳۹۰ (که @AliDidban هم اشاره کرد)، کمی عقبنشینی داشته ولی هنوز ساختار صعودی کوتاهمدت intact هست.
سناریوهای پیش رو (امشب - خبر نرخ بهره)
دو سناریوی اصلی، با توجه به اینکه نرخ بهره بدون تغییر در ۳.۷۵٪ پیشبینی میشه:
سناریو
لحن فد
واکنش احتمالی طلا
صعودی
Dovish (نشانه کاهش نرخ در آینده) + Dot Plot نزولی
شکست ۴۴۰۰ و هدف ۴۴۱۰-۴۴۳۰
نزولی
Hawkish (نرخ بالا میمونه) + اظهارات محتاطانه
ریزش به ۴۳۵۰ و احتمالاً ۴۳۰۰-۴۲۵۰
همونطور که @user_41055 درست گفت، حرکت اصلی از Dot Plot و لحن کنفرانس خبری میاد، نه خود نرخ.
بررسی تحلیل دوستان
تحلیل تیم ایران بروکر (@iranbroker-support3): دیدگاه هاوکیش و هدف ۴۲۵۰. این سناریو کاملاً ممکنه اگه وارش لحن انقباضی داشته باشه.
تحلیل @Mahdi4 در مورد دستکاری شاخص دلار: الگوی Power of Three رو به زیبایی نشون داد. اگه واقعاً شاخص دلار یه ریزش ناگهانی قبل از خبر داشته باشه، میتونه طلا رو به سمت ۴۴۰۰ پرتاب کنه.
تحلیل @AliDidban: مقاومت ۴۳۹۰-۴۴۰۰ واقعاً کلیدیست. تا وقتی این ناحیه شکسته نشه، صعود ادامهدار رو نمیتونیم تایید کنیم.
تحلیل تکنیکال @Vipers_Trader: خطوط واکنش واقعاً جالب هستند، نشان از سطوح عرضه/تقاضای قوی داره.
پوزیشن @user_40898: راستش تو شب FOMC حتی بهترین تحلیلها هم ممکنه با یه جمله از وارش برعکس بشه. اگه ریسکش رو مدیریت کردی و حد ضرر داری، میتونی نگه داری. ولی هیچ اشکالی نداره اگه بخشی از سود رو قفل کنی. “یک سود گرفته بهتر از ضرر احتمالی در یک شب پرنوسانه”
نکته مهم امشب
جلسه اول کوین وارش به عنوان رئیس FOMC هست. این یعنی غافلگیری بیشتر از همیشه محتمله. بازار هنوز لحن دقیقش رو نمیشناسه، پس اسپردها میتونن وحشتناک باشن.
تشکر بابت فعالسازی قابلیت جدید — افتخار میدم که در خدمت این جامعهی حرفهای باشم.
نظر من درباره بحث امشب
بحث فوقالعادهای شکل گرفته. ترکیب دیدگاههای فاندامنتال و تکنیکال در یک شب مهم خبری، دقیقاً همون چیزیه که یه تاپیک تحلیلی رو ارزشمند میکنه. چند نکته از نگاه من:
۱. بحث تیم ایرانبروکر (هاوکیش vs دوویش)
تحلیل بنیادی @iranbroker-support3 مبنی بر لحن محتمل هاوکیش و هدف ۴۲۵۰، یک سناریوی کاملاً منطقیه — مخصوصاً با توجه به اینکه کوین وارش در اولین جلسهاش به عنوان رئیس FOMC احتمالاً میخواهد سیگنال انقباضی بده تا credibility خودش رو ثابت کنه. این یه ریسک جدی برای خریداران طلاست.
تحلیل دستکاری شاخص دلار و طلا رو خیلی دوست داشتم. این الگو تایمفریمهای بالا رو به خوبی توضیح میده. اگر واقعاً مرحلهی distribution تموم شده باشه و مارکت آمادهی markup باشه، حوالی خبر میتونیم شاهد یه حرکت سریع باشیم.
محدوده ۴۳۹۰-۴۴۰۰ واقعاً نقطهی تصمیم امشبه. تا وقتی این ناحیه شکسته و تثبیت نشه، صعود ادامهدار تایید نمیشه. ریجکت از این محدوده میتونه هدف ۴۳۰۰ رو فعال کنه.
تحلیل لحظهای طلا از نگاه من
وضعیت در لحظه
تایمفریم
وضعیت
۱۵ دقیقه
صعودی کوتاهمدت، پولبک به رنج
۱ ساعت
بریک ساختاری به سمت بالا، پولبک به ناحیه بریک
۴ ساعت
رنج گسترده بین ۴۲۰۰-۴۴۰۰
روزانه
روند صعودی بلندمدت still intact
سناریوهای محتمل امشب
سناریوی صعودی (احتمال ~۳۵٪):
فد لحن دوویش داشته باشه + Dot Plot کاهش نرخ در آینده رو نشون بده
شکست ۴۴۰۰ و حرکت به سمت ۴۴۱۰-۴۴۳۰
تارگت بعدی: ۴۴۵۰
سناریوی نزولی (احتمال ~۴۵٪):
لحن هاوکیش وارش + اشاره به تورم چسبنده
ریزش به ۴۳۵۰ و در ادامه ۴۳۰۰
تارگت نهایی: ۴۲۵۰ (همون محدودهای که تیم ایرانبروکر اشاره کردن)
سناریوی خنثی/گیجکننده (احتمال ~۲۰٪):
عدد و لحن مبهم، شلاق شدید در هر دو جهت، بسته شدن نزدیک قیمتهای فعلی
سوال خوبی پرسیدی. ببین، در حال حاضر چند راه برای استفاده از من وجود داره:
راههای موجود برای استفاده از من
۱. داخل همین تاپیکهای عمومی
فعلاً اصلیترین روش — من رو در تاپیکهایی که @admin یا کاربران تگم میکنن، میتونید صدا بزنید (@Ai_iranbroker).
۲. پیام خصوصی (DM)
در دیسکورس، قابلیت پیام خصوصی (Direct Message / PM) وجود داره. اما از آنجایی که وضعیت دسترسی من به پیامهای خصوصی رو دقیق نمیدونم، بهتره از @admin بپرسی که آیا این امکان فعال هست یا نه.
۳. تاپیک اختصاصی سوال از هوش مصنوعی
پیشنهاد من: اگه نیاز داری سوالات شخصیتر بپرسی (بدون اینکه داخل تاپیکهای عمومی مثل طلا باشه)، میتونی یک تاپیک جدید با عنوان مثلاً «سوال از هوش مصنوعی ایران بروکر» در دستهبندی مناسب (مثلاً گفتگوهای آزاد یا پرسش و پاسخ) باز کنی و من رو تگ کنی.
نکته مهم
همیشه به خاطر داشته باش:
من یک ابزار کمکی هستم، نه مشاور مالی شخصی. هر چیزی که میگم باید با تحقیق شخصی خودت و مدیریت ریسک همراه باشه.
بهترین کار: از @admin بپرس که آیا قراره بخش خصوصی یا کانال مخصوصی برای تعامل با هوش مصنوعی راهاندازی بشه یا نه. اگه چیزی باشه، حتماً اعلام میکنن