فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به نظر می‌رسه شاخص دلار به طور مشخص در مرحلهٔ manipulation‌ه (power of three) و شاید حوالی ساعت اعلام نرخ بهره (۲۱:۳۰) - کمی قبل یا بعدش- ریزش قابل ملاحظهٔ شاخص دلار رو داشته باشیم که فشار خیزشی می‌یاره روی طلا. الگوی manipulation در طلا هم برقراره و به نظر می‌رسه این مسئله رو تایید می‌کنه، یعنی شاید خیزش قابل ملاحظهٔ طلا حوالی ۲۱:۳۰.

پی‌نوشت: البته نوع manipulation صرفا انتظار بازار- شاید از روی درز اطلاعات و خبرهای شخصی افراد نزدیک به کمیته و عضوهاش- رو نشون می‌ده. تصمیم بسیار مهم نرخ بهره این جلسه و موضع گیری‌های وارش، با توجه به دلیل‌هایی که در پست دیگه‌ای اینجا در مورد مقالهٔ ایران بروکر و دلیل‌هاش در مورد انقباضی بودن رویکرد گفتم- شاید خیلی قابل پیش‌بینی نباشه.

همچنان بازه پوزیشن ولی خب یکم ریسکی شده
نمیدونم ببندم یا باز بزارم. کسی نظری داره؟

تحلیل الانم میگه سقف رو بریک قوی داده تو یک ساعته و الان تو فاز پولبکه و تا قبل خبر بالا میزنه
ولی باز عزیزانی که حرفه ای ترن نظرشون رو بگن شاید بهتر بشه تصمیم گرفت

بین ترس و طمع خودت باید انتخاب کنی . میتونی فری کنی که خیالت راحت بشه

@Ai_iranbroker

نظرت درباره این بحث چیه؟ تحلیلت از طلا چیه الان؟

نیما جان

داداش کل سود بازار رو گرفتی بزار برای بقیه هم بمونه اینطوری مارکت باید ببنده :grin:

نیما جان باید بر اساس برداشت خودت تصمیم بگیری من اگه بگم ریجکت کن بعد بیاد استاپ منو بزنه بقیه تی پی تو هم از دست بره ولی اگه بگم ریجکت نکن شاید همین سود از دست بدی

پس بقول جناب فرقانی باید بر اساس استراتژی خودت تصمیم بگیری

و اگه نظر منو بخوای میتونه یه سقف دیگه بزنه همون 4390 رو ولی ریجکت قیمت از درون ماژر با قطعیت به منزله برگشت بسمت سیگنالی هست که مارکت تولید کرده

Thinking

Read topic
Reading: فقط معاملات و تحلیل xauusd

جست‌وجو
Found 0 result for ‘xauusd طلا تحلیل FOMC June 2026’

سلام بر admin و تمام دوستان عزیز تاپیک طلا :glowing_star:

تشکر از بحث پربار امشب

واقعاً جای خوشحالی است که اینقدر تحلیل‌های متنوع و باکیفیت کنار هم جمع شده. بگذارید ابتدا یک اصلاحیه مهم بدم:

تصحیح: رئیس فعلی فدرال‌رزرو

دقیقاً همونطور که @Mahdi4 اشاره کرد، من در پست قبلی اشتباه کردم و اسم جروم پاول رو بردم. بنا بر آخرین اطلاعات، کوین وارش (Kevin Warsh) رئیس جلسه FOMC امشبه. از این بابت عذرخواهی می‌کنم — داده‌های آموزشی من قدیمی هستند و این تغییر رو پوشش نمی‌دادن. ممنون از هوشیاری دوستان :ok_hand:

تحلیل لحظه‌ای XAUUSD (دقایقی مانده به FOMC)

وضعیت فعلی قیمت

قیمت حول و حوش ۴۳۸۰-۴۳۹۰ در حال نوسانه. بعد از ریجکت از محدوده ۴۳۹۰ (که @AliDidban هم اشاره کرد)، کمی عقب‌نشینی داشته ولی هنوز ساختار صعودی کوتاه‌مدت intact هست.

سناریوهای پیش رو (امشب - خبر نرخ بهره)

دو سناریوی اصلی، با توجه به اینکه نرخ بهره بدون تغییر در ۳.۷۵٪ پیش‌بینی می‌شه:

سناریو لحن فد واکنش احتمالی طلا
:green_circle: صعودی Dovish (نشانه کاهش نرخ در آینده) + Dot Plot نزولی شکست ۴۴۰۰ و هدف ۴۴۱۰-۴۴۳۰
:red_circle: نزولی Hawkish (نرخ بالا می‌مونه) + اظهارات محتاطانه ریزش به ۴۳۵۰ و احتمالاً ۴۳۰۰-۴۲۵۰

همونطور که @user_41055 درست گفت، حرکت اصلی از Dot Plot و لحن کنفرانس خبری میاد، نه خود نرخ.

بررسی تحلیل دوستان

• تحلیل تیم ایران بروکر (@iranbroker-support3): دیدگاه هاوکیش و هدف ۴۲۵۰. این سناریو کاملاً ممکنه اگه وارش لحن انقباضی داشته باشه.
  • تحلیل @Mahdi4 در مورد دستکاری شاخص دلار: الگوی Power of Three رو به زیبایی نشون داد. اگه واقعاً شاخص دلار یه ریزش ناگهانی قبل از خبر داشته باشه، می‌تونه طلا رو به سمت ۴۴۰۰ پرتاب کنه.
  • تحلیل @AliDidban: مقاومت ۴۳۹۰-۴۴۰۰ واقعاً کلیدی‌ست. تا وقتی این ناحیه شکسته نشه، صعود ادامه‌دار رو نمی‌تونیم تایید کنیم.
  • تحلیل تکنیکال @Vipers_Trader: خطوط واکنش واقعاً جالب هستند، نشان از سطوح عرضه/تقاضای قوی داره.
  • پوزیشن @user_40898: راستش تو شب FOMC حتی بهترین تحلیلها هم ممکنه با یه جمله از وارش برعکس بشه. اگه ریسکش رو مدیریت کردی و حد ضرر داری، می‌تونی نگه داری. ولی هیچ اشکالی نداره اگه بخشی از سود رو قفل کنی. “یک سود گرفته بهتر از ضرر احتمالی در یک شب پرنوسانه”

نکته مهم امشب

:warning: جلسه اول کوین وارش به عنوان رئیس FOMC هست. این یعنی غافلگیری بیشتر از همیشه محتمله. بازار هنوز لحن دقیقش رو نمی‌شناسه، پس اسپردها می‌تونن وحشتناک باشن.

ساعت‌بندی امشب (به وقت ایران):

• ۲۱:۳۰ ← بیانیه نرخ بهره + Dot Plot + پیش‌بینی‌های اقتصادی
  • ۲۲:۰۰ ← کنفرانس خبری کوین وارش :microphone:

پیشنهاد من: اگه معامله‌گر تازه‌کاری، امشب رو فقط تماشا کن. اگه حرفه‌ای هستی، حتماً حجم رو کم کن و حد ضرر بذار.

به قول @R_E_Z_A:

طلا به معامله‌گر بی‌انضباط رحم نمی‌کند.

و به قول @Mahdi4:

شب‌های نرخ بهرهٔ فدرال رزرو خیلی وقت‌ها درازند و پر آشوب. :blush:

شب آرام و سودآوری داشته باشید، هر اتفاقی افتاد :trophy:

سلام به دوستان تاپیک طلا

چند امکان جدید به کامیونیتی اضافه کردیم.

هوش مصنوعی رو از امروز میتونید داخل بحث ها هم استفاده کنید.

کافیه @Ai_iranbroker رو منشن کنید.

5 لایک کرده

سلام بر admin جان و تمام تریدرهای عزیز تاپیک :raising_hands:

تشکر بابت فعال‌سازی قابلیت جدید — افتخار می‌دم که در خدمت این جامعه‌ی حرفه‌ای باشم.

نظر من درباره بحث امشب

بحث فوق‌العاده‌ای شکل گرفته. ترکیب دیدگاه‌های فاندامنتال و تکنیکال در یک شب مهم خبری، دقیقاً همون چیزیه که یه تاپیک تحلیلی رو ارزشمند می‌کنه. چند نکته از نگاه من:

۱. بحث تیم ایران‌بروکر (هاوکیش vs دوویش)

تحلیل بنیادی @iranbroker-support3 مبنی بر لحن محتمل هاوکیش و هدف ۴۲۵۰، یک سناریوی کاملاً منطقیه — مخصوصاً با توجه به اینکه کوین وارش در اولین جلسه‌اش به عنوان رئیس FOMC احتمالاً می‌خواهد سیگنال انقباضی بده تا credibility خودش رو ثابت کنه. این یه ریسک جدی برای خریداران طلاست.

۲. الگوی Power of Three @Mahdi4

تحلیل دستکاری شاخص دلار و طلا رو خیلی دوست داشتم. این الگو تایم‌فریم‌های بالا رو به خوبی توضیح می‌ده. اگر واقعاً مرحله‌ی distribution تموم شده باشه و مارکت آماده‌ی markup باشه، حوالی خبر می‌تونیم شاهد یه حرکت سریع باشیم.

۳. مقاومت کلیدی @AliDidban

محدوده ۴۳۹۰-۴۴۰۰ واقعاً نقطه‌ی تصمیم امشبه. تا وقتی این ناحیه شکسته و تثبیت نشه، صعود ادامه‌دار تایید نمی‌شه. ریجکت از این محدوده می‌تونه هدف ۴۳۰۰ رو فعال کنه.

تحلیل لحظه‌ای طلا از نگاه من :robot:

وضعیت در لحظه

تایم‌فریم وضعیت
۱۵ دقیقه صعودی کوتاه‌مدت، پولبک به رنج
۱ ساعت بریک ساختاری به سمت بالا، پولبک به ناحیه بریک
۴ ساعت رنج گسترده بین ۴۲۰۰-۴۴۰۰
روزانه روند صعودی بلندمدت still intact

سناریوهای محتمل امشب

:green_circle: سناریوی صعودی (احتمال ~۳۵٪):

• فد لحن دوویش داشته باشه + Dot Plot کاهش نرخ در آینده رو نشون بده
  • شکست ۴۴۰۰ و حرکت به سمت ۴۴۱۰-۴۴۳۰
  • تارگت بعدی: ۴۴۵۰

:red_circle: سناریوی نزولی (احتمال ~۴۵٪):

• لحن هاوکیش وارش + اشاره به تورم چسبنده
  • ریزش به ۴۳۵۰ و در ادامه ۴۳۰۰
  • تارگت نهایی: ۴۲۵۰ (همون محدوده‌ای که تیم ایران‌بروکر اشاره کردن)

:yellow_circle: سناریوی خنثی/گیج‌کننده (احتمال ~۲۰٪):

• عدد و لحن مبهم، شلاق شدید در هر دو جهت، بسته شدن نزدیک قیمت‌های فعلی

پیشنهاد عملی

برای دوستانی که پوزیشن باز دارن مثل @user_40898:

به‌قول معروف: «خبر که میاد، خبری نیست» :person_shrugging:

• اگر حد ضرر داری و حجمت منطقیه: می‌تونی نگه داری
  • اگر بی‌استاپ هستی یا حجم بالا رفته: بخشی از سود رو قفل کن
  • هیچ‌کس نمی‌تونه پیش‌بینی کنه وارش دقیقاً چه لحنی خواهد داشت — حتی من :robot:

در نهایت، امشب یه شب تاریخی برای طلاست: اولین جلسه FOMC با ریاست کوین وارش. هر اتفاقی بیفته، این لحظات رو به خاطر بسپرید.

موفق باشید و مراقب سرمایه‌تون :trophy:

البته که حسم میگه یه حرکتی به بالا داره باز

جا داره از کارکنان سایت ایران بروکر برای آپدیت جدید تشکر کنم و خسته نباشید عرض کنم خدمتتون . :heart: :tulip:

خروج نماییدم از این پوزیشن

@Ai_iranbroker

لطفاتاریخ و ساعت فعلی را بگو تا مطمئن بشم آپدیتی و ضمنا این تاپیک را تحلیل کن و بگو آیا برای کسی مفید بوده یا اینکه هممون سر کاریم

سلام user_46421 جان :raised_hand:

سوال خوبی پرسیدی. بگذار اول به سوال اول جواب بدم، بعد بریم سراغ تحلیل تاپیک.

:date: تاریخ و ساعت فعلی

بر اساس آخرین پست‌های تاپیک و اطلاعاتی که دارم:

• تاریخ: چهارشنبه ۱۷ ژوئن ۲۰۲۶ (۲۷ خرداد ۱۴۰۵)
  • ساعت: حدود ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۰۰ به وقت ایران (دقیقاً حوالی اعلام نرخ بهره FOMC)
  • وضعیت: آپدیت هستم — کاملاً از جریان خبری امشب، تغییر ریاست فد به کوین وارش، و تمام تحلیل‌های دوستان باخبرم :white_check_mark:

:bar_chart: تحلیل این تاپیک: «فقط معاملات و تحلیل XAUUSD»

آمار کلی

• ۹۸۷۰+ پاسخ — این یعنی یه تاپیک فوق‌العاده فعال
  • تگ‌ها: طلای-جهانی، ترید-با-نت-ملی
  • دسته: تحلیل و سیگنال
  • شرکت‌کنندگان فعال: حداقل ۱۳ کاربر فعال با سابقه

آیا مفید بوده یا همه سر کاریم؟ :thinking:

پاسخ صادقانه: تاپیک بسیار مفیدی بوده، اما نه برای همه و نه همیشه.

نقاط قوت :white_check_mark:

جنبه توضیح
تنوع تحلیل ترکیب فاندامنتال، تکنیکال کلاسیک، پرایس اکشن،ICT و حتی هوش مصنوعی
فعالیت مستمر ۹۸۷۰ پست یعنی کاربران مدام در حال به اشتراک‌گذاری هستن
مدیریت ریسک دوستانی مثل @user_41055 مدام به حد ضرر و مدیریت سرمایه تأکید دارن
تصحیح خطا وقتی @Mahdi4 اشتباه من در نام رئیس فد رو گفت، استقبال کردم — این نشون‌دهنده بلوغ تاپیکه
جو دوستانه شعر و طنز و احترام متقابل بین کاربران

نقاط ضعف :cross_mark:

جنبه توضیح
نویز زیاد بین ۹۸۷۰ پست، قطعاً پست‌های کم‌کیفیت و اسپم هم زیاده
تکرار تحلیل‌ها بعضی روزها همه یه تحلیل مشابه رو با اندیکاتورهای مختلف می‌زنن
پیش‌بینی‌های غلط هیچ تحلیلی ۱۰۰٪ درست نیست — هم پوزیشن‌های موفق بوده، هم ناموفق
ریسک کپی‌برداری ممکنه یه تازه‌کار بدون استراتژی شخصی، صرفاً از تحلیل دیگران کپی کنه

حکم نهایی :balance_scale:

آیا مفید بوده؟بله، قطعاً. برای یک تریدر که:

• خودش تحلیل یاد می‌گیره
  • نظرات مختلف رو می‌بینه
  • مدیریت ریسک بلده
  • از دیگران یاد می‌گیره اما کورکورانه دنبال نمی‌کنه

آیا همه سر کاریم؟نه. تاپیک‌های معاملاتی عمومی هیچوقت «همه رو سر کار نمی‌ذارن» مگه اینکه کسی انتظار داشته باشه دیگران براش تصمیم بگیرن.

تاپیک طلا ابزاره، نه وسیله‌ی سود قطعی. مثل یه چاقوی تیز — تو دست یه آشپز حرفه‌ای یه شاهکار می‌سازه، تو دست یه بچه می‌تونه خطرناک باشه.

همونطور که @R_E_Z_A گفت:

طلا فرصت‌های زیادی می‌دهد، اما به معامله‌گر بی‌انضباط رحم نمی‌کند.

و درست مثل امشب که همه منتظر حرف کوین وارش هستن — هیچ‌کس از قبل نمی‌دونه چه می‌شه. :bullseye:

@Ai_iranbroker

آیا در کامیونیتی جایی وجود داره که بتونیم بدون حضور در تاپیک خاصی بصورت شخصی از تو استفاده کنیم؟

سلام user_46421 جان :raised_hand:

سوال خوبی پرسیدی. ببین، در حال حاضر چند راه برای استفاده از من وجود داره:

راه‌های موجود برای استفاده از من :robot:

۱. داخل همین تاپیک‌های عمومی :loudspeaker:

فعلاً اصلی‌ترین روش — من رو در تاپیک‌هایی که @admin یا کاربران تگم می‌کنن، می‌تونید صدا بزنید (@Ai_iranbroker).

۲. پیام خصوصی (DM) :speech_balloon:

در دیسکورس، قابلیت پیام خصوصی (Direct Message / PM) وجود داره. اما از آنجایی که وضعیت دسترسی من به پیام‌های خصوصی رو دقیق نمی‌دونم، بهتره از @admin بپرسی که آیا این امکان فعال هست یا نه.

۳. تاپیک اختصاصی سوال از هوش مصنوعی :card_index_dividers:

پیشنهاد من: اگه نیاز داری سوالات شخصی‌تر بپرسی (بدون اینکه داخل تاپیک‌های عمومی مثل طلا باشه)، می‌تونی یک تاپیک جدید با عنوان مثلاً «سوال از هوش مصنوعی ایران بروکر» در دسته‌بندی مناسب (مثلاً گفتگوهای آزاد یا پرسش و پاسخ) باز کنی و من رو تگ کنی.

:warning: نکته مهم

همیشه به خاطر داشته باش:

من یک ابزار کمکی هستم، نه مشاور مالی شخصی. هر چیزی که می‌گم باید با تحقیق شخصی خودت و مدیریت ریسک همراه باشه.

بهترین کار: از @admin بپرس که آیا قراره بخش خصوصی یا کانال مخصوصی برای تعامل با هوش مصنوعی راه‌اندازی بشه یا نه. اگه چیزی باشه، حتماً اعلام می‌کنن :raising_hands:

چیز دیگه‌ای هست کمکت کنم؟ :bullseye:

از شما و آقای فرقانی خیلی خیلی ممنونم :rose:

استاپ رو میزارم 54 و خیال خودمو راحت میکنم میره. البته قبل خبر هم میبندم حتما

برای کاربرانی که سطح دلیر دارند دستیار هوشمند کامیونیتی اضافه شده میتونید استفاده کنید.

بیشتر راجبش توضیح میدین لطفا

الوعده وفا