فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

و پوزیشنی که همچنان نگه داشتم در صورتی که تایم پایین هزاربار فریب میداد که میخواد بره بالا یا حداقل تو تصور من اینجوری بود

ولی به یه گپ رسیدیم و ۲ لگ هم داده

منطق میگه بهم که خارج بشم

آیا همین دلیل کافی و درسته که خارج بشم یا ن

حالا عزیزان دیگه ازمن تجربشون بیشتره اونا باید بگن

من براخودم اینجوری تحلیل میکنم

اول در تایم یکساعته LTR رو رسم میکنم بعد

یجورایی ب سطوح تنش نمره میدم بسته به اندازه ی گام که در گذشتش ایجاد کرده مهم و باارزش میدونمش ومنتظر میشم ب این سطوح برسه

حالا رفتار چارت هم دخیل هست(در مسیر رسیدن ب این سطوح مثل ستاپ دستکاری قیمت)

مثلا من در LTRیکساعته امروز منتظر رسیدن به این دوسطح بودم (باکس زرد)چون جفتش در گذشتش باعث حرکت و گام خوب شده

قبل حرکتشم این عکسو گزاشتم -باتوجه ب رفتارچارت انتظارداشتم اینجوری حرکت کنه طبق ستاپ دستکاری قیمت

نقطه ورودمون مثل هم بوده :ok_hand:

فعلا همین یدونه رو طبق برخورد به کف مقاومت h4 گرفتمش

ما مثل هم نیستیم :rofl: :rofl:

اقا جدی نگیرین ما مثل همیم :joy: :heart:

افرین داداش حرکتشم همونطوری بوده که انتظارشوداشتی

نمیدونم شما عزیزان هم این حس رو دارید یا نه
ولی طلا یجوری شده که انگار دنبال خبره فقط. تو هر سمتی، یجوری میره که انگار شک وجود داره تو کندل هاش
قشنگ کله زرد گند زده به طلا با اون نوسان گرفتنش

من از 4340 یک صدم سل گرفتم
احتمال میدم، قیمت تا 4291 بیاد، بایر سوار کنه و بعدش دوباره یه بالایی بزنه ولی خب فعلا پوزیشنی نکاشتم براش

فدات محمدجان

براهمینم گفتم اگه ی تیکه ازش نگیرم شب خابم نمیبره :upside_down_face:

نیما جان مقیاس های حرکت قیمت مثل قدیم نیست داداش دلیلش اینه

قدیم کندل ، h4 اگه 100 پیپ حرکت میکرد الان همون سایکل 1000 تا میره یهو ول میکنه

به همین دلیل حرکت ها غیر معقول بنظر میاد !

اره قبول دارم واقعا. اینم نکته قشنگی بود که اشاره کردی :rose:

علی جان ی لطفی کن شمام چون تجربت بیشتره جواب سواله محسن روبده-ممنون

چقدر زیبا الگو را رعایت کرده !!! :open_mouth:

استاپ و اندکی میبرم بالاتر

بعضی حمایتها واقعا چقدر خوب هستن تا قیمت بهشون میخوره پرواز هیچ برگشتی هم ندارن ! یکی از دوستان یادم نمیاد کدام عزیزی در این تاپیک بود درباره جریان نقدینگی صحبتهای خوبی میکرد که یکی از دلایل برنگشتن قیمت به موقعیت ورود همینه ، فکر کنم آقای دیدبان بودن :thinking:

اقای ابری نبود؟ یه عکس شیر گذاشته بود

این همه صبر کردم تا به خط قرمز برسه خرید کنم و متاسفانه تو اون لحظه درگیر شدم و از دستم رفت - صبح برخورد اول و گرفته بودم و منتظر برخورد دوم بود که روزی من نبود :wink:

نظر این بنده کوچک خدا اینه :

چون لگ ها معاملات زنده هستند با نظر های غالب رها یا ادامه پیدا میکنند . به طوری که ممکنه فقط معامله گر دلیل این باشه یا ممکنه همه در ان دلیل سهیم باشند یا ممکنه اصلا هیچکس در ان حرکت سهمی نداشته باشد و ربات ها اینکارو بر اساس برنامه ریزی که دارند انجام بدهند .

یعنی وقتی جمعی از فست اسکلپر ها دارن یک ماژر بزرگ رو به سمتی هدایت می کنند ( یا اصلا شانسی هدایت میشه ) { هر دوتای این ممکنه چون بحث حجمم وجود داره } ممکنه لحظه ای که قیمت به محدوده خاصی میرسه کلا ول بشه و اون ول کردن می تونه مث مگنت قیمت رو سریع بکشه به سمتی که انتظار نمیرفت و این نوع کشیده شدن ها ممکنه در اون لحظات گاهی باعث رد شدن بشه گاهی باعث برگشت بشه ( وَلا اینکه زمانی هم هست یک الگوریتمی شکل گرفته و ممکنه از روی اون الگوریتمم واکنش ببینیم ، پس فقط یک احتمال نیست ! نکته مهم اینه شاید یک میلیون احتمال در اون لحظه رد و بدل میشه در مارکت .

اما این معامله گر هست که باید طبق اصول استراتژی خودش برای قیمت واکنش نشون بده چه از لحاظ مدیریت ریسکی باشه چه مدیریت زمانی

روند فقط زمانی برمیگرده که ریجکت های یک سمت تعدادش بیشتر بشه ( یا فشار روی همان جهت بیشتر بشه بر اساس محدوده و واکنشی که به کندلی که در اون محدوده هست وارد میشه ) یکی از اصلی ترین موضوع هست چون یه طرف به علت استاپ شدن کور میشه و تا خودشو جمع کنه در این کور شدن نقدینگی فشار حرکت به اون سمت وارد می کنه ، یه وقتایی هست خوده معامله گران بر اساس یه تنظیم روانی واکنش دسته جمعی نشان میدهند و اوردر ها رو جمع می کنند همه یه اینا طبق اصول رفتار قیمت ممکنه دابل باتمم خودش یه پس زمینه روانی داره در ذهن معامله گران شاید کسی که مفهومش رو نمیدونه در اون لحظه خلاف قیمت رو نگیره و در جهت معامله بزنه و یکم خوشحال بشه بعد استاپ بشه و فکر کنه کار درست رو انجام داده در حالی که دابل در ذهن معامله گران حرفه ای شاید یه مفهوم دیگه داره . یعنی مارکتو ما داریم ، ما که منظورم همه هست ( با ذهنیت قبلی با ایجاد اورد چه با ربات ها چه دستی فشار رو به سمتی وارد می کنیم و این موضوع برای اینکه قیمت رو جالب کنه گاهی غیره منطقی رفتار میکنه گاهی با اصول ریاضی و گاهی با اصول حجمی و گاهی با اصول الگوریتمی ، اما 70 تا 85 درصد فشار های حرکت هیجانی و با فشار های ممتد باعث ایجاد روندی میشه و غیر اصولی ساخته میشه و بعد میشه اصول ارزیابی .