4244 رو چطوری بدست اورده بودی؟!!؟
یک روز قبلش اعلام کرده بودم در این پست
مهم بود سل هم زدیم دیگه .تموم شد
فک کنم این کندل امد بگه نه داداش اینطوریام نیست زحمت کشیدیم ![]()
بدجوری گورخیدم با اینکه تی پی بود😂
خبری چیزی اومد؟
اصلا نباید به ذهنت اجازه ترس بدی اتفاقا بخند بهش
دس مریزا
علی جان تا ۴۲۳۰ میره دیگ حداقل؟
لامصب برمیگرده ، هنوز ریسک فری نزده ![]()
اگه کفو نشکنه میره اگه بشکنه میره تو لگ ماژر ظهر
دارم کم کم راه آقای مقصودی در پیش میگیرم ، اسنایپری نوک شدویی کف پیوتی خخخخ ولی جدا تایم پایین خیلی سخته
اینقدر این دو بزرگوار امیرخان و امین خان نوک شدویی زدن که حسابی وسوسه کردن منم بیام توی رینگ ![]()
راستی دوستان این کف جدید طلا که گفتم ، کف تاریخی اش محسوب نمیشه ها ! کف جدید موقتش هست ، الان احتمالا بعد از رنج صعودی که میزنه یک بالای نوسانی تا حدودای 4400 میره و بعدش ادامه ریزش داریم فکر کنم 3300 کف تاریخی اش محسوب بشه احتمال میدم شایدم اشتباه میکنم نمیدونم ![]()
داشتم مینوشتم دیدم مارکت خودش داره میگه
برداشتی که الان به این tp دارم اینه احتمالا قیمت درون مثلث جمع میشه انقد پولبک میده که از یه جهت یه ریجکت گمراه کننده بده بعد یهویی شروع به حرکت معکوس و ریجکت کنه
احتمال زیاد میره پایین تر اگه بره با این مدل استراتژی میشه ورود به سل کرد بعد دیدن برخورد حرکت قیمت به دیواره ( استاپ قیمت ) در پشت قیمت با اوردر استاپ نگهبانی داد و با اوردر استاپ ورود کرد ![]()
کاش میبستم
زهی خیال باطل
اشکالی نداره محسن جان
گفتم اینجا پولبک گمراه کننده میده
الان دوباره tp قبلت تاچ شد
ولی باز داره گمراه میکنه و معمولا باید در این نوع محدوده ها ( لگ کوچک ) در گرفتن ریوارد به اندازه قدرت m1 بگیریم و رها کنیم انتظار حرکت زیاد نداشته باشیم تا ریجکت اصلی دیده بشه
دقیقا موافقم باهات پتانسیل بای خوبی داشت ولی
من بایم رو میکارم و براش هزینه میکنم
۴۱۸۳ بای کاشتم با استاپ ۴۱۷۵
استاپ بخورم بیخیال بای میشم کلا
من تازه رو 4173 دنبال بای میگردم ولی به طور کلی ترجیحم اینه اخر وقت جمعه معامله نزنم