فداتشم محسن جان
داداش محسن اینا هم بخشی از کارمون در ترید هست مدیریت سرمایه برای همین روزاست
آگاه بودن برای همین روزاست و آگاهی رسوندن هم برای همین روزاست
فداتشم محسن جان
داداش محسن اینا هم بخشی از کارمون در ترید هست مدیریت سرمایه برای همین روزاست
آگاه بودن برای همین روزاست و آگاهی رسوندن هم برای همین روزاست
به روح خداوندی که در جسم هر انسان وجود داره قسم میخورم اگه تاریخ برداشت رو ببینید برای چند ماه پیشه و بنده نمیخواستم در دید عموم قرار بدم چون وقتی فهمیدم دیگه قیدشو زدم رفتم به بروکر قبلی خودمکه قبل جنگ استفاده می کردم ولی جایی موضوع برام جدی شد که دیدم بعضیا دقیقا دارن همین موضوع رو انتشار میدن و کسی نیست اینجا بنویسه
اقا پولتو نریز به بروکر وینگو مارکت
و اینو باید ساپورت ایران بروکر اطلاع رسانی کنه نه مردم
منم حس میکنم قبل اینکه بریزه، اول بالارو بده بعد بره پایین. حالا 4300 رو مطمئن نیستم ولی تا 4277 رو مطمئنم
از دید من نقدینگی کامل برای ریزش عمیق هنوز جمع نشده؛ اگر شورت میگیرید اسکلپ کنید بهنظرم رفقا!
اینجا هم کف رو داشت میزد دیدم حاجی کندلا چرا وایسادن
دیدم سرورا sgb قطع شده ..گورخیدم
و در نهایت تی پی رو زد ولی من اون کف دوباره یه بای زدم ولی استاپ خوردم و دیگه رفت تا ته
هر لحظه استرس هر لحظه زندگی و تجربه
چه شدویی زد ![]()
۱۵ کارکتر
خسته نباشی داداش گلمـ
احسان جان خسته نباشی
امروز بای تا کجا احتمال بالا رفتن داره
ممنون از راهنماییت
حتما به این پست توجه کنید . معاملات فقط بخشی از موضوع اصلیه ترید هستن !
این اتفاق میتونه تک به تک ایرانیا بیوفته !
و پولتون در معرض خطر قرار بگیره .
مواظبت کنید .
برادر متاسفم که اینطور شده ولی آخه کی میره وینگو مارکت ثبتنام کنه خداوکیلی؟! ![]()
جناب مقصودی عزیزم باید عرض کنم
موقعی که اینترنت ملی بود امدن با نام بروکر ملی فعالیت کردن !
بنده هم پولم چون در بروکر دیگه بخاطر نبود نت لاک شده بود گفتم اشکالی نداره فعلا چون فیلتر هستیم یه واریز از والتم بکنم و در اینجا فعالیت کنم ببینم چی میشه
و این بلا سرم امد
حالا من روش خیلی جدیم چون دارن پول مردمو میخورن و تا ته مسئله رو در نیارم ولشون نمی کنم حتی باید اسمشون از لیست بروکر دارای امنیت مالی از سایت ایران بروکر حذف بشه چون این برای تریدر های نااگاهی مثل من اسیب زا خواهد بود
و باعث و بانی این اتفاق قرار دادن اسم این بروکر درون رادار بروکر ایران بروکر می باشد ! چقدم زشت شد جمله !
خب دقیقا توی همین تایمها سوءاستفادهگرها سر و کلهشون پیدا میشه دیگه!
دقیقا جناب مقصودی عزیزم عین حقیقت همینه
وقتی چنین میشه سوء استفاده گر ها فعال میشن
ولی زمانی که حقیقت پشت پرده نمیمونه باید آگاه سازی صورت بگیره تا جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه