فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

فداتشم محسن جان

داداش محسن اینا هم بخشی از کارمون در ترید هست مدیریت سرمایه برای همین روزاست

آگاه بودن برای همین روزاست و آگاهی رسوندن هم برای همین روزاست

به روح خداوندی که در جسم هر انسان وجود داره قسم میخورم اگه تاریخ برداشت رو ببینید برای چند ماه پیشه و بنده نمیخواستم در دید عموم قرار بدم چون وقتی فهمیدم دیگه قیدشو زدم رفتم به بروکر قبلی خودمکه قبل جنگ استفاده می کردم ولی جایی موضوع برام جدی شد که دیدم بعضیا دقیقا دارن همین موضوع رو انتشار میدن و کسی نیست اینجا بنویسه

اقا پولتو نریز به بروکر وینگو مارکت

و اینو باید ساپورت ایران بروکر اطلاع رسانی کنه نه مردم

این بار اول بود که سل زده بودم انتظار داشتم کف رو ببینه

ولی انتظار های تریدر گاهی خیال و توهمی بیش‌نیست

و ساختار مارکت یه چیز دیگست

رفت جلوتر ساختار تشکیل شد یه ودج ۳ برخورد دیدم

(فقط در صورتی سل زدم که واقعا فشار فروش بود)

گفتم سقف هم یه سل بزنم اشکال نداره

منم حس میکنم قبل اینکه بریزه، اول بالارو بده بعد بره پایین. حالا 4300 رو مطمئن نیستم ولی تا 4277 رو مطمئنم

اینجا داشت می ریخت و هپی فیس بودم

در صورتی که تو اون رنج های بالایی خیلی فرسوده شده بودم و گفتم الان هاست که استاپ رو بزنه

اینجا برگشت نقطه ورود اولم

واقعیتش نمیخوام بگم نمیترسیدم

ولی گفتم اومده دابل تاپ یا نقدینگی سقف قبلی رو برداره و بعد دوباره بریزه پس حجم اضافه کردم

اعصابم انقد خراب شد یدونه معامله زدم چون برگشت سود کرد درست شدم :rofl:

ریجکت

از دید من نقدینگی کامل برای ریزش عمیق هنوز جمع نشده؛ اگر شورت می‌گیرید اسکلپ کنید به‌نظرم رفقا!

اینجا هم کف رو داشت میزد دیدم حاجی کندلا چرا وایسادن

دیدم سرورا sgb قطع شده ..گورخیدم

و در نهایت تی پی رو زد ولی من اون کف دوباره یه بای زدم ولی استاپ خوردم و دیگه رفت تا ته

هر لحظه استرس هر لحظه زندگی و تجربه

آپدیت : تحلیل بلند مدتی : روند رنج صعودی : صحنه را بازآرایی کردم جهت ایجاد روند صعودی بلند مدتی احتمالی ، بنظرم بعد از برخوردش به مقاومت 4279 برگشت اخر را میزنه تا حمایت بالاتر از کف اصلی که وقتی نزدیکش شد بهتر میتونم محاسبه اش کنم ولی الا ن میشه روی قیمت 4140 حساب کرد

چه شدویی زد :grin:

۱۵ کارکتر

خسته نباشی داداش گلمـ

احسان جان خسته نباشی

امروز بای تا کجا احتمال بالا رفتن داره

ممنون از راهنماییت

حتما به این پست توجه کنید . معاملات فقط بخشی از موضوع اصلیه ترید هستن !

این اتفاق میتونه تک به تک ایرانیا بیوفته !

و پولتون در معرض خطر قرار بگیره .

مواظبت کنید .

برادر متاسفم که این‌طور شده ولی آخه کی می‌ره وینگو مارکت ثبت‌نام کنه خداوکیلی؟! :man_facepalming:t2:

جناب مقصودی عزیزم باید عرض کنم

موقعی که اینترنت ملی بود امدن با نام بروکر ملی فعالیت کردن !

بنده هم پولم چون در بروکر دیگه بخاطر نبود نت لاک شده بود گفتم اشکالی نداره فعلا چون فیلتر هستیم یه واریز از والتم بکنم و در اینجا فعالیت کنم ببینم چی میشه

و این بلا سرم امد

حالا من روش خیلی جدیم چون دارن پول مردمو میخورن و تا ته مسئله رو در نیارم ولشون نمی کنم حتی باید اسمشون از لیست بروکر دارای امنیت مالی از سایت ایران بروکر حذف بشه چون این برای تریدر های نااگاهی مثل من اسیب زا خواهد بود

و باعث و بانی این اتفاق قرار دادن اسم این بروکر درون رادار بروکر ایران بروکر می باشد ! چقدم زشت شد جمله !

خب دقیقا توی همین تایم‌ها سوءاستفاده‌گرها سر و کله‌شون پیدا می‌شه دیگه!

دقیقا جناب مقصودی عزیزم عین حقیقت همینه

وقتی چنین میشه سوء استفاده گر ها فعال میشن

ولی زمانی که حقیقت پشت پرده نمیمونه باید آگاه سازی صورت بگیره تا جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه