فقط باید متوجه بود چون در محدوده میانی کانال ماژر هستیم و ( سقف کف دینامیکی مثل آهنربا عمل میکنن ) باید وقتی در محدوده میانی سقف و کف کانال پولبک پیچیده میده در محیط پولبک های پیچیده تسویه بشه و ریورسال به نقطه ای که تمایل داره
دلیلش اگه به قیمت بصورت یک مربع نگاه کنیم ریجکت از هر طرف به منزله استاپ هست اون تمایل از استاپ ها سرچشمه میگیره
متین جان بنده یه تجهیزات کلی دارم با چندین مانیتور به همین دلیل یکم مثل ادمای سنتی دارم دستی با موس کارو انجام میدم و با Apple penil وقتی همزمان ترید هم میکنم کارمو سخت میکنه به همین دلیل همه کارو روی همین تجهیزات تریدم انجام میدم ، مگر نه اتفاقا یه لپ تاپ اپل دارم که کلا روشنش نمی کنم همینطوری داره خاک میخوره
سلام بر دوستان عزیز : آپدیت : روند کلی رنج : احتمالا کف پیوت هفتگی دوم همان کف جدید انس طلا بوده ! احتمالا ! دوتا حمایت جدید در موقعیتهایی که مشخص کردم ساخته باید ببینیم به اینها واکنش میده یا نه ! اگر روی این حمایتها موج صعودی تثبیت داد میشه گفت کف جدید طلا تثبیت داده مگر نه باید همچنان به حمایتهای پایینی نگاه داشته باشیم ولی احتمالی که میدم اینه که کف جدید همین حمایت پیوت هفتگی دوم بوده