فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دو لگ حرکت اندازه گیری شده میرسه به کلوز پریروز

فاینالی! ولی درکل باز هم طلا ریزش بیشتری خواهد داشت…

من برحسب این تحلیلم تی‌پی هردو پوزیشن رو اینجوری ست کردم:

به به
پانزده کاراکتر

اگه میفرمایید طلا ریزشی هست چرا تی پی رو بالا ست کردید ؟

ببخشید محسن جان اما احساس می کنم مفهوم لگ با اسپایک رو اشتباه برداشت کردید

اقای فرقانی شاید احتمالا منظورشون اینه محدوده زون مگنت میکشه سمت بالا ؟ درسته ؟

نامرد تا از دور دور برگشتم دیدم ریسک فری زده دوباره از اون بالا وارد شدم ولی چون سریع برگشت انجام نداد سربسر بستمش :joy: قدرت حمایت هفتگی دوم دیدید ؟!؟!؟ برای همین اینجاها اصلا دست و دلم به سل نمیرفت چون از اینحرکاتش در حمایتهای قوی زیاد دیدم ، حالا هم احتمال میدم برگرده چون برای تغییر روند هنوز باید حمایتهای بیشتری جمع کنه ، احتماله ! شاید داره :thinking: وقتتی هم نبودم 300 پیپ حجم بالا تو سود رفته بوده ولی برگشت بالا ریسک فری با سد کمی بسته :zany_face:

اینجایی هم که هست جای خوبیه برای سل ، چون محل دیدار مقاومت داداش بزرگه اس 4227.55 ، البته دیگه هیجان برای امروز کافیه ، امیر خان هم هنوز از دور دور برنگشته :joy:

چون برای ریزش ابتدا باید نقدینگی جمع بشه دیگه! :thinking:

عرض بنده اینه که در کل پایین‌تر از آخرین کفی که اخیرا ساخته هم میاد طلا؛ ولی قبلش باید همه‌ی سلرها رو خارج کنه از بازی تا وارد بای بشن، بعد بریزه

الان فکر کنم ریزشش شروع بشه احتمالا ، البته بهتره که صبر کرد تا موجهای صعودی که ساخته تغییر فاز نزولی بدن

احسان بخواب چی میگی :rofl:

مارکت رفته لالا

خخخخ چه وقتی رفت لا لا ؟ فکر کنم بیدار بمونم مارکت که باز شد ریزش بگیرم :money_mouth_face:

زهی خیال باطل :rofl:

آپدیت روند بلند مدتی طلا : روند رنج : آقا داستان از این قرار شد که قیمت اومد پایین و تو محل برای حمایت هفتگی دوم شاخ و شونه کشید ، بعدش یک کتک حسابی خورد و فرار کرد پهلوی خان داداش و حسابی بهش روحیه داد و احتمالا بفرستش پایین سراغ حمایتها احتمالا ، یا اینکه یکسر هم به خان دایی بزنه و اونم بهش روحیه بده و بعدش بفرستش سراغ حمایتهای پررو ، بهر حال اینجای کار احتمال اینکه برگرده پایین زیاده یا از موقعیت مقاومت خان داداش یا موقعیت مقاومت جدید خان دایی :joy:

شورت که نگرفتی احسان جان؟!

نه برادر جان احتمالا از 4280 :thinking:

آپدیت : اینقدر ترسیده که مقاومت خان داداش پودر کرد رفته یکراست سراغ مقاومت خان دایی جون :joy: اگر اونجا موج نزولی بسازه میشه برگشتش به محل حمایت هفتگی دوم ، سالار محله گرفت :smirking_face:

سلام من یه کانالی رو به تازگی تو روبیکا هم چنین تلگرام باز کردم که تحلیلها و سیگنالهامو آنلاین در اختیار بقیه قرار میدم که بعضی از اونا رو هم توی همین تاپیک به اشتراک میزارم میتونید اونا رو به عنوان نمونه کار مشاهده کنید آدرس کانال روبیکام اینه

Rubika https://t.me/alpha_pulse08

درود و احترام صبح همه عزیزان بخیر و شادی

map دیروز رو نگاه کردین ؟

طبق پروجکشنی که انتظار داشتم 4244 مهم بود .