آقای ابری نمیدونم چرا دیگه نیستن ، اگر بود حتما با شما که اینجوری کلاسه شده و سیستماتیک کار میکنید تعامل سازنده داشت ![]()
بنظرم مهمترین نکته ای که بازار بهم یاد داده اینه که هیچ قطعیتی وجود نداره و هر تحلیلی حتی اگه ساده ترین حالت ممکن باشه میتونه درست باشه و این بستگی به استراتژی فرد داره
تو روز بیشتر از 2 الی 3 تا اسپات خوردی برو از بازار بیرون تا با روند نجنگی
استاپ همیشه ست کن که اگه نذاری ذهن مدام گولت میزنه
نظرات یا استراتژی های بقیه رو ببین و بخون ولی نذار رو استراتژی خودت تاثیر بذاره(کاری که من اینجا دارم میکنم و از نظرات و معاملات دوستان نکته برداری میکنم جهت بهبود استراتژی شخصیم)
وقتی یه روند طولانی شکل میگیره به خودتون هی نگید میشد کل این روندو بگیرم ولی از دستم رفته ، بازار همیشه فرصت میده و هیچوقت دیر نیست
نکته زیاده و دوستان بارها اینجا عنوان کردند
ممنون داداش ![]()
اشتراک گزاشتن تجربه ئ شما عزیزان ک سابقه ئ بیشتری دارید خیلی ارزشمنده
وجه اشتراک صحبت شماوعلی جان همین موضوعه استاپ و عدم قطعیت هست
اون پیکان - و بقیه پیکانهای سبز زیر نوشتهها- به جای تاریخ رو محور زمان اشاره میکنه نه جهت قیمت.
آها ممنونم ، حقیقتش فکر نمیکردم خبرها اینقدر روی چارت تاثیر گذار باشند ولی شما واقعا خیلی جالب این موضوع را نشون دادید
بنظرم هرچیزی زمان خودش اتفاق میوفته این بستگی به درک ما از جهان پیرامون داره و بنده اول مفتخرم که با انسان دیگه میتونم تامل و نقاط نظرم رو به اشتراک بزارم چون این بالاترین انرژی هست که اگه مثبت باشه روح انسان رو به ارامش دعوت میکنه
آفرین انرژی مثبت واقعا خیلی مهمه ![]()
سلام خدمت دوستان.
فکر کنم یکی از فسیل های این تاپیک من باشم. ![]()
از بیت کوین 3600 دلار شروع کردم فعالیتمو
اگه اشتباه نکنم سال 2017 بود
هیچ وقت یادم نمیره شیبا 0.000000004 دلار خریدم ![]()
جون ما سید …
چرا زودتر نگفته بودی(بنازم به اینهمه تواضع و فروتنی برخلاف من که اهل خودنمایی هستم
)
شوخی میکنم داداش…خب توهم ی نکته ی خوب از این ده سال تجربه اییکه داری بگو-دمتگرم
من که از اول گفتم فقط برا خودنمایی اینجایی حرفمم عوض نمیشه ![]()
نکته خاصی فعلا به ذهنم نمیرسه. یادم اومد میگم ![]()
بخدا گفتم الان همینو میگی : که مهمترین نکته اییکه از تجربه ده سالم داره اینه خودنمایی نکنین مثل امیر
![]()
نه آقا خودنمایی بکنین اتفاقا. زحمت کشیدین سختی دیدین تجربه کسب کردین. چرا خودنمایی نکنین.
جوونیمون که همه دنبال عشق و حال بودن ما تو استرس و کار گذروندیم…![]()
ممنون ک درک میکنی ولی بخدا من خودنمایی نکردم ![]()
من اتفاقا نتیجه کارمو الان میکوبم تو صورت کسایی که گفتن نمیتونی و هیچی نمیشی ![]()
خدا بهت عمر با عزت بده سید جان ایول به هوش و قدرت تصمیم گیریت که ، تصمیم گرفتی در زمان خودت نسبت به تمایلات هم نسل های خودت کار های سخت تری انجام بدهی
ممنون ازت
همه ی کسایی که اینجا هستن مشابه هم هستن و متفاوت از بقیه ![]()