من اون دوره ترید نمکردم ولی اینحرفو از خیلیا شنیدم
احساس میکنم آزردهاید و متاسفم. حرفاتون من رو یاد شعری میندازه که دوستش دارم «اگر سپهر بِگردد ز حال خود، تو مَگَرد //وگر زمانه نسازد، تو با زمانه بساز».
شانس باهات یار بوده که نبودی تو بازار اون تایم ![]()
درست حدس زدید دوستان عزیزم
من اون موقع یاد گرفتم وقتی قدرت ها تغییر میکنند باید بسیار حساس و تماشاگر بود تا اینکه بازی کن.
در حد خدا استاپ خوردما یعنی در حد خدااااا
ولی کشیدم عقب با یه چیز دیگه وارد شدم اینبار در حد خدا استاپ زدم
![]()
من هم همچنین ![]()
تریدری بگه اون تایم استاپ نمیخورده یه دروغگوعه ![]()
در تمام دوران… جملتو بخام کامل کنم
تریدری که بگه استاپ نمیخورم دروغگوئه
اره والا امیر جان دوره خیلی بدی بود
فداتشم داداش اره اون دوره روحم خیلی آسیب دید اما لطف خداوند به من بیشتر بود
مگه شما عزیزان چندساله ترید میکنید؟؟؟
البته ترامپ برای ما داوجونزی ها خیلی خوب بود ، هر چقدر اوباما و بایدن زدن تو سر داوجونز ، ترامپ واقعا بهش بال و پر داد ![]()
از سال 95 تقریبا
طلای 1300 1400 دلاری معامله میکردیم ![]()
بنده فکر کنم قبل از اینکه استاد پورصمدی دوره های آموزشی ترند کنه با ترید توسط یه تیم فارکس اشنا شدم سال 98 بود که به گوشیم اول پیغام فرستادند بعد تماس گرفتند و بنده چون در کل دوره جوانی رو کار با نرم افزار و سخت افزار گذرونده بودم تمایل پیدا کردم که یاد بگیرم و به اون تیم اعتماد کردم و ممنونم که در ایران حضور داشتند و بعد ها رفتم با دوره های استاد اناری اشنا شدم و از ایشون دیدگاه سایه ها رو یاد و توسعه دادم و در ادامه بعد ها روی سبک فیک اوت ها کار کردم که سطوح های کلیدی رو بر اساس تحلیل های میکانیکی و نیمه اتوماتیک به دست میاوردم حدودا 2 الکی ول یاد میگرفتم در حال کشف مفاهیم اولیه بودم اما از سومین سال حرفه ای چسبیدم به فارکس
الانم پنج ساله حرفه ای ول کن نیستم ![]()
من طلای 1100 دلاری رو معامله کردم ![]()
افرین عزیزان من تقریبا سه ساله که باترید اشناشدم-ی سوال:
باتوجه به تجربه ئ ده سالتون اگه چه نکته ایی رو میدونستین خیلی جلوتر بودین-ممنون میشم بگین
اخرای سال 98 همینطوری کشکی دوج کوین خریدم دونه ای 40 تومن ویچین دونه ای 70 تومن هفته بعدش ارزش اینها نصف شدن خخخخخ !!! دوج شد دونه ای 20 تومن ، ویچین شد 40 تومن !!! با خودم گفتم این دیگه چه مسخره بازی هست ؟!؟!؟!
یکماه بعدش هر دوتاشون شدن 2 برابر
اگر میدونستم میشن هزار برابر هیچوقت با صددرصد سود نمیفروختمشون و خییلی جلوتر بودم ![]()
درود به تو امیر جان.چه خوب گفتی .منم ممنون میشم از دوستان با تجربه که از تجربه شون بگن