خطوط را قشنگ کشیدید ولی اگر نشد چی ؟
این تحلیل در تایم بالا هست و همیشه مارکت از همچین فرکتالی پروی میکند
من فقط به این تحلیلی که کردم بسنده نمیکنم و وارد مارکت نمیشم
و میام تو تایم فرم های پایینتر دنبال نقطه ورود جهت مارکت میگردم که باید ۸۶ درصد لگ قبل باشد و یه فلگ و دوتا هوک داشته باشد و اون هوک ها ۱۲۳ داشته باشند و اونوقت هست که من اوردر گذاری میکنم اون هم جهت تایم بالا
فک نکنم راه حلی باشه بجز استرلینک که غیر قانونیه و زود هم میفهمند
اگه راه حلی تونستی پیدا کنی به منم بگو ![]()
بنظرت چجوری بفهمن! مگه سرویس یا خدماتش دسترسی به پنلشدارن ! یا راداری چیزی ! فکر نکنم راحت پیدا کنن کاکو!
چهارشنبهتون بخیر رفقا
![]()
امیدوارم تا اینجای روند رو به خوبی شکار کرده باشید چرا که بازار دقیقا طبق سناریویی که توی چشم انداز روز قبلمون ارائه کردیم حرکت کرد و تارگتمون در سطح 4803$ به خوبی هر چه تموم تر تاچ شدو با کاهش ریسکهای ژئوپلیتیکی، خریدارها کنترل بازار رو در دست گرفتن و خریدارها نهایتا سقف سازی تازه ایی رو در سطح 4855 دلار ثبت کردن.
در موقعیت فعلی و بعد از یک اصلاح کوتاه، قیمت توی محدوده 4780$ نوسان میکنه و بازار وارد فاز تصمیمگیری شده.
از دید تکنیکال و ساختار بازار، بایاس قیمت خرید و روند همچنان صعودیه، ازین رو هر اصلاحی در حال حاضر بیشتر یک پولبک خواهد بود نه شروع یک روند نزولی …
خب حالا بریم سراغ سناریوهای محتمل امروز
سناریوی اول (محتمل):
تا زمانی که قیمت بالای محدوده 4750$ حفظ شده باشه، چشم انداز من همچنان صعودی خواهد بود و توی این حالت، تثبیت بالای محدوده 4804$ میتونه محرک حرکت بعدی باشه و مسیر رو برای رسیدن به سقف جدید در محدوده 4880$ باز کنه.
همینطور دادههای امروز و صورتجلسه فدرال رزرو میتونه نقش کاتالیزور رو برای ادامه این حرکت بازی کنه.
سناریوی دوم (اصلاح عمیقتر):
همینطور در مقابل اگه که سطح 4750$ از دست بره، احتمالا با اصلاحی عمیقتر روبه رو خواهیم بود …
توی این حالت، احتمال حرکت به سمت ناحیه 4700$ وجود داره و این محدوده میتونه نقش حمایت بعدی رو ایفا کنه.
جمعبندی:
توی وضعیت فعلی، ساختار کلی بازار همچنان صعودیه و قدرت با خریدارهاست.
اما محدوده 4750$ کلید تصمیمگیری بازار محسوب میشه.
بالای 4804$ سناریوی صعود تا 4880$ تقویت میشه و در مقابل اگر که سطح 4750$ شکسته بشه، باید انتظار اصلاح تا 4700$ رو داشته باشیم.
توصیهی نهایی من اینه اگر میخواید معامله کنید در جهت صعودی پوزیشن بگیرید و برای اطمینان بیشتر منتظر شکست مقامت محلی 4802$ بمونید، با تثبیت این محدوده به دنبال هدف 4880$ رو به بالا نوسان گیری کنید، حدضرر رو هم در قیمت 4748$ ست کنید .
توجه داشته باشید که بازار الان توی فاز حساسیه و واکنش به اخبار فاندامنتال، مخصوصاً دادههای فدرال رزرو، میتونه جهت کوتاهمدت رو مشخصتر کنه.
میفهمن دیگه احتمالا از ای پی میفهمن
امیدوارم دوستان پیگیر این آنالیز باشند./
سلام وقت همگی بخیر تحلیل طلا تایم فریم یک ساعته nds صعودی یه گام به اندازه کادر زرد قبلی بالا میره و هوک خودشو تکمیل میکنه
دوستان نظرتون بگید الان بهترین گزینه برای معامله Buy Low Sell High یعنی در کف خرید و فروش سقف نظرتون ؟
دوستان نظرتون بگید الان بهترین گزینه برای معامله Buy Low Sell High یعنی در کف خرید و فروش سقف نظرتون ؟
تارگت تحلیل اول زده شد تا همینجا تی پی ۵ کامل شد
میتونه صعود خوبی داشته باشه اگه به مستطیل یا رنج نشه که بیشتر مواقع میشه
درود
تحلیل من از روند انس جهانی در تایم فریم روزانه
فعلا ریزش تا محدوده 4470 دلار هست
اینکه میگم فعلا چون بعدش باید کندل های تایید جدید برای صعود یا نزول دیده بشه
البته تحلیل شخصیه میتونه کاملا اشتباه باشه
نظر شما چیه؟؟
![]()
![]()
سلام روز بخیر دوست عزیزم، من با چشم اندازت مخالفم و فکر نمیکنم بازار بتونه از حمایت کلیدی 4700$ عبور کنه کمانکنه بازار با کپ نزولی باز شدو حمایت رو تست کرد اما بلافاصله فشار خرید دوباره به بازار برگشت و خریدارها تونستن شاخص رو به محدوده ی تعادل 4730 تا 40 دلار برگردونن …
در حال حاضر سنتیمنت بازار با توجه به شکست مذاکرات ایران و آمریکا دوباره به ریسک گریزی برگشته و
و همینطور امروز ترامپ محاصره دریایی بنادر ایران رو شروع کرده …
به نظر من نزول اخیر شاخص یک تله برای فروشندهها بود و الان بایاس قیمت خرید هست …
همونطور که در تحلیل ویدئویی اونس در کانال آپارات ایران بروکر عرض کردم، محدودههای 4730 تا 4750$
و نهایتا حمایت 4700$ مهمترین سطوح حمایتی روند هستن که با شکست این سطوح تاییدیه روند نزولی مرتفع میشه اما فرقش با قبل اینه که مذاکرات به هیچ نتیجه ی قابل قبول و مثبتی ختم نشدن و الان هر حرکت صعودی با ممنتوم بیشتری همراه خواهند شد چون پشتش ریسک و خمایت سنتیمنتال داریم، نه صرفاً تکنیکال …
درود
ممنونم از نظر شما
حالا صبوری میکنم تا آخر هفته ببینم درسته یا نه🙏
در ادامه اگه بازار بتونه بالای 4750$ تثبیت بده تریگر مناسب برای سناریوی صعودی و پوزیشن لانگ سطح 4760$ مناسب و منطقی خواهد بود با حدضرر 4717$ و تارگت اولیه ی 4800$ و نهایتا با شکست این سطح میتونیم برای هدف 4850$ هم اقدام کنیم .
این سناریو الان به خاطر خبر، وزن بیشتری گرفته و معقول هست …
در مقابل هم سناریوی فروش زمانی مناسب میشه که بازار واقعاً ضعیف بشه و یک شکست قوی زیر 4700$ داشته باشیم
برای ورود معتبر و به حداقل رسوندن ریسک در هر دو سمت معامله هم بایستی از چارت دلار تایید بگیریم به این صورت که اگه دلار با این خبر بریزه و حمایت 98.50$ از دست بره سناریوی صعودی طلا تایید میشه و میتونیم مطابق با ست آپ صعودی اقدام کنیم
در مقابل هم اگه دلار به عنوان پناهگاه امن قوی بشه و از مقاومت 99.50$ عبور کنه، سناریوی نزولی در چارت اونس معتبر خواهد شد که از نظر من دور هست این سناریو .
خوشحال میشم نظر و تحلیلتون رو بشنوم
بله بازار با کپ نزولی باز شد و در گام قبل همراهی با موج نزولی منطقی بود که فکر میکنم به خوبی تونستید از این روند ریوارد بگیرید ![]()
اما ازینجا به بعد توصیه میکنم در جهت صعودی به دنبال تریگر باشید و برای ورود هم منتظر شکست مقاومت 4750$ باشید
قیمت تریگر هم 4760$ مناسب هست
درود
تمام تحلیل فاندامنتال شما درسته
وخبر از صعود بازار تا این لحظه با این اخبار روز میده
اما خبرهای جدید برای کسی مشخص نیست
به نظرم تکنیکال بازار میتونه حدسی از خبر به ضرر انس داشته باشه
در کل من همیشه اخبار و نگاه میکنم
اما یک نکته متوجه شدم که
هرگز فاندا قادر به تغییر تکنیک نیست فقط سرعت به انجام تکنیک میده
البته شما استاد من هستی
دوسال فقط روی چارت خالی کار میکنم و به رفتار و نقشه کندل ها توجه میکنم
استراتژی خاصی ندارم یعنی کلا به نظرم ترکیب چند استراتژی هست
فقط دید شخصی رو چارت دارم
با توجه به همه اینها تحلیل من ریزش روی چارت هست
ممنونم از شما
موفق باشید:folded_hands:![]()
اما به نظر من فاندامنتال موتور حرکت قیمت هست با این توضیح کن خبرها، سیاستهای بانکهای مرکزی، ریسکهای ژئوپولیتیک و جریان نقدینگی جهت و ممنتوم بازار رو میسازن ( به اصتلاح روندسازی میکنن) و نهایتا تکنیکال به ما نمیگه که چرا بازار حرکت میکنه و کجا احتمال واکنش داریمو کجا نقدینگی جمع شده و همینطور نهایتا حرکت کی میتونه شروع یا تموم بشه
به نظر من بازار مثل یک ماشینه که فاندامنتال موتور و سوخت ماشین هست و تکنیکال فرمان کیلومتر و مسیر.
بدون موتور فرمون هیچ کاری نمیکنه و بدون فرمونم موتور به تنهایی نمیتونه باعث حرکت ماشین بشه
البته این برداشت و شناخت شخصی حقیر هست و امکانش هم هست که اشتباه باشه ![]()