فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این پوزیشن اخریه خیلی خوبه ها اگه میتونین با تاییدیه مظمئن بگیرینش

دارمش امیر جان واسه هموون نشستم اتفاقا

امیر یه تارگت زد 3 بار گفت آخر هفته خوبی داشته باشید خیلی خب من 16 تا تارگت زدم هنوز آخر هفتم تموم نشده :rofl: :saluting_face:

تموم شد !! انگار اتم کشف می کنم

اون یدونه رو هم میتونستما با سود خارج کنم ولی خودم زدم بخاطر اینکه ازت یه چیزی یاد بگیرم اینو فقط برای درس گرفتن ازت زدم . تاج سری داداش من شاگردتم .

همه دوستان پر سود و موفق باشن خیلی لذت بخش بود امروز درود بهتون به تک به تکتون افتخار میکنم .

برم یکم استراحت کنم .:heart: :tulip:

آخر هفته‌ی همگی بخیر و خوشی

اینها معاملات این هفته ی بنده بودند جزو خوبای تریدم و لذت بردم از این هفته.

امیدوارم برای شما هم همینطور بوده باشه و هفته های بعدی هم پر سود و پر برکت باشید.

سلام‌وقت بخیر خانم مانا اگر امکان داشته باشه میخواستم با شما صحبت کنم

بفرمایید در خدمتتون پی وی هستم

خیلی ممنون فقط من نتونستم قسمت پی وی رو پیدا کنم

خیلی ممنون :folded_hands:از راهنماییتون

تارگت آخر شبی ! 17 تا !

وقتی ستاپ جوره چرا نخورم

ذهنا وقتی خسته میشن من تازه بیدار میشم

هنوزم داره میریزه!

بزنید روی پروفایلم قسمت گفتگو

من متاسفانه نمیتونم بهتون پیام بدم ،شما پیام بدید

صبح بخیر. اولین معاملهٔ صبحگاهی من.

سطح‌های کلیدی امروز از نظر تحلیل‌گر رویترز / Tradingview

سلام صرافی خارجی میشه ترید کرد مطمن

کدوم صرافی خارجی مطمن میشه ترید کرد؟

دوست عزیز، خوش آمدید، هم به سایت و هم به این موضوع خاص.

تا جایی که من می‌دانم بیشترین کارکرد صرافی‌ها تبدیل ریال به ارزهای خارجی یا رمز‌ارزها است برای واریز و برداشت به کارگزارها (broker) که معامله‌گر را به بازار وصل می‌کنند.

سایت مادر این community یعنی ایران بروکر دو بخش کامل برای بررسی کارشناسی کارگزارها -شامل صرافی‌هایی که با آنها کار می‌کنند- و صرافی‌های رمز ارز دارد. شاید دوست داشته باشید آنجا را ببینید.

گفتنی است موضوع بحث این رشتهٔ تخصصی معاملات طلا است. شاید دوست داشته باشید دفعهٔ بعد ابتدا در بخش‌های متناظر ایران بروکر و سپس بحث‌های مرتبط‌تر در این community پرسش خود را بپرسید. هر دو سایت امکان جستجو دارند.

سلام و صبح همه عزیزان بخیر

امیدوارم امروز هم پر سود و سلامت باشید

یک سئوال داشتم و ممنون میشوم راهنمایی کنید

دیروز قیمت یک حرکت خوبی به سمت بالا زد و خوب من اون رو گرفتم ولی موقع اصلاح قیمت خارج شدم و چون اصلاح خلاف روند بود وارد پوزیش سل نشدم و اصولا سعی میکنم خلاف روند وارد نشم ولی بازار یک اصلاح کامل ۱۰۰ درصدی انجام داد و موقعیت از دست من رفت .

دوستانی که سل گرفتند بفرمایید بر چه اساسی و یا چه استراتژی این پوزیش رو گرفتید ؟ سپاسگزارم