احتمالا ۴۵۴۰ برای سل مناسب باشه البته با تایید .
برای تاییدیه ای که الان کلیدش زده شده ، باید بدونیم وقتی کلید حرکت به سمت یه جایی زده میشه یکی از سناریو ها حرکته مستقیمه و من بعنوان فیک اوت تارگت زدم ، قدرت نزولش در 4514.41 هست . اونم با توجه به بریک اوت بالا باید برای پیدا کردن ادامه مسیر یا اینجا بریک و برگشت دوباره می شد یا نباید ضعیف حرکت می کرد و اون کندلی که ورود کردم مگنت بزرگ می کشید درست به سمت استاپم ( استاپ از نظر 4496 بود . و این باعث می شد قیمت در پولبک به 4501 ضعف نشون بده به سمت استاپ ها در پشت 4501 و قدرت فروش مانع از حرکت قیمت بشه . علت ایجاد ستاپ شد .
۵۰ پیپ هم کم نیست ![]()
چرا احساس می کنم منتظرین مارکت تایید بده تا این پست رو هم لایک کنید ؟
بخدا امروز تموم شد کلا تارگت تا زده شده حجما رفتن
.( کلا تو سایدوی هستیم ) تموم شد .
من واقعا کوچیکه همه این فضا و دیدگاه بزرگواران هستم ، و اینو در بین همه پست هام اعلام میکنم که از تفسیر هام در ناحیه های ورودم برداشت خاص بودن نشه ، احتمال وقوع کل ستاپ ها 60 درصده از منظر دید من و اتفاقا جا هایی که ترپ میشمم اینجوریم بعد اینکه به خودم امدم میخندم واسه فازی که در قبال مارکت داشتم .
قلب منین دوستون دارم ![]()
جدای از هر استراتژی و تحلیل تکنیکال یا بنیادی، ۴۵۰۰، و همین طور ۴۴۰۰، که تمام صبح و تا ساعت ۴ که خبر pce آمد قیمت نتوانست از آن بالا برود، سطحهای مقاومت روانی (psychological levels) هستند یعنی عددهای رُندی که برای معاملهگرها اهمیت خاص دارند. در زندگی عادی هم هست مثلا الان ۱۸۰ هزار تومان برای دلار در بازار ایران یک psychological level است و بالاتر رفتن دلار از آن واقعهٔ مهمی است در حالی که مثلا الان حدود ۱۷۴ هزار تومان است و اگر فردا ۱۷۶ هزار تومان شود شاید خیلی جلب توجه نکند، ولی اگر ۱۸۰ هزار تومان را رد کند مردم عادی هم احتمالا متوجه میشوند- معاملهگرها که جای خود دارند.
همین الان قیمت نزدیک یک ساعت است پشت ۴۵۰۰ گیر کرده. شاید دوست داشته باشید مطلب آموزشی زیر رو هم ببینید.
انصافا میبینید چه ستاپی در میکرو کانال ایجاد شده ؟ ارسال و ریورسال دوباره ، ارسال و ریورسال دوباره ، ( اینجا اونایی که ترسیدن نمیتونن نقطه ورود اورگانیک ببینن ) چون دیده همه سل بود که سوپرایز شدیم. الان پایین هر کندل واکنش برگشتی میده یه دلیل بیشتر نداره سلرا ترپ شدن خروج اونا باعث ایجاد حرکت سریع میشه ، و مارکت به ریجکت ها واکنش فیک میده واسه همین فشار خرید بعد هر ریجکت یهو زیاد میشه و دوباره سوار انتظار خود میشن تا مارکت جواب بده ، منطقی هم هست .
سلام بر خلاف همه طلا رو صعودی میبینم و نفت رو ریزشی چون نتونست کف قبلیو بزنه 4350 و فشار خرید بالاس و کف ترید لاین هفتگیه
بیدار شدم ریسک فریم خورده بود😁
مجددا ۵۰۸ وارد شدم
ریسک فری کردم
جسارتا اندیکاتورتون چیه؟
سلام مجدد 4516.71رو ببینه توی ناحیه بین 517 تا 520 سل میزنم تا 4478
سلام صبح بخیر
عالی ، من هم شبیه به شما ورود کردم ، اما فکر میکنم بالاتر هم میره ، تارگتم 4530.64 است.
اینها از نینجا و بوک مپ در میاد که رایگان هم داره ولی پولیش خیلی بهتره و فرق داره
علی جان عالیه
دم شما گرم
موفق و پرسود باشید
تا اینجا فکر کنم ریوارد 10 را داده باشه ![]()
زنده باشید ، انشاالله که همه روزی پر سود و توام با موفقیت داشته باشیم.
"پیشرفت روزانه کوچک، در طولانی مدت منجر به نتایج خیره کننده خواهد شد. " رابین شارما
بازار خیلی رنج هستش و اسکلپرها شرایط کارشون بهتر هستش، تا ببینیم شرایط برای ما هم مهیا میشه
صبح بخیر. ظاهرا بازار بعد از بالا رفتن اولیه تا سطح مقاومت روانی ۴۵۰۰ بعد از خبر نهایی شدن یادداشت تفاهم ایران و آمریکا ولی هنوز امضا نشدنش توسط ترامپ، تا حدود ۴ صبح داشت تصمیم میگرفت که چه واکنشی نشون بده و بعد بالا رفت. تصمیم بازار به نقل از خبر تحلیلی زیر، که ۳ ساعت پیش بیرون اومد، اینه که «الان بازار منتظر اینه که توافق امضا بشه، حتی اگه فقط معطل امضای ترامپ باشه».
پینوشت: در ضمن خودم نام کاربریم رو از RoadRunner به MarathonMan تغییر دادم و تصویر پروفایلم هم عوض کردم. حساب کاربری hack نشده.