فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خبری نداشتیم؟؟
کارکتر

دو روز ما کار داشتیم پای چارت نبودیم، این همه جوره ترند دار شده و‌موقعیت ترید داشته

حالا تا من میام پا چارت کلا رنجه (نفری ۱۰۰‌دلار بدید حاضرم کلا پا چارت نشینم)

منم باید بدن
منم نبودم نصف نصف

من فردا هم نیستم خوشحال باشید و‌پرسود

سرعت اینترنت خیلی مضخرفه
دارن چه گ میخورن

سوده بودم نصف نصف
کلا نیا :joy::joy::water_pistol:

دوتا سناریو هست برای بنده

یکی اینکه فردا مارو اذیت کنه و رنج بزنه بدلیل اینکه امروز تمام حرکات مومنتومی مورد نیاز خودش رو انجام داد و سلر ها و بایر ها رو توی تک تک کندل ها به تعجب انداخت .

یک سناریو دیگه این هست که فردا هم مومنتومی رو دوباره راه بندازه ولی به احتمال زیاد در خلاف جهت بدلیل اینکه امروز بایر ها سهم خود را و حجم خود را گرفتند ،فردا هم میتونن در این بازار دخیل باشند اما تکنیکی کمتر .

این سناریو های محتمل بنده بود .

خب بنظرت این الان میخواد کجا رو بزنه که یه ماژر دیگه درست کرد ؟ این معامله فریه که اگه بخواد ادامه بده بسمت تارگت بالاتر بره اگر هم برگرده سلام میکنیم بهش :joy: و میبنده

واقعا با این حرکات غیر منطقی و یک دفعه ایی نمی‌دونم چی بگم و هزاران نوع فکر و تحلیل می‌تونه داشته باشه

دلم برای روزایی که انس ۳ هزار دلار بود و از صبح تا غروب رنج میزد تنگ شده

اره واقعا رفتار امروز سوپرایز مارکت بود

اما چیزی که وجود داره اینه الان تو شدید ترین ناحیه مقاومتی هستیم و انتظار مارکت برگشت به ناحیه 4490 هست و زون کلی حدودا روی 4402 پس اگه ادامه ای هم برای صعود باشه در دیواره های پایینی هست اونم انتظار من اینه بعد از استاپ شدن ناحیه 4530 رخ بده

تقدیم دوستان عزیز که با اسمارت مانی کار میکنن شاید بتونه ابزاری باشه برای کمک به تحلیل هاشون

مخصوص متاتریدر 5

SmartMoneyConcepts_V5 dark.ex5 (62.0 کیلوبایت)

عدد نسبتا دقیقی بود :check_mark:

من با ۳۰پیپ استاپ پندینگ داشتم روش:

امین جان دقیقا همین نقطه فروش زدم ولی متاسفانه نمیدونم چی شد به سرم زد با 50 پیپ بستم - میدونستمم میریزه :slightly_frowning_face:

به نظر می‌رسه بالا رفتن طلا به خبر نهایی شدن یادداشت تفاهم ایران و آمریکا مربوط می‌شه. از ساعت ۱۷:۳۰ (خبر رویتر حدود ۱۸:۱۰ بیرون اومد)‌ تا به حال rsi از ۷۰ پایین نیومده- یعنی حدود ۳ ساعت و ۱۰ دقیقه! یادم نمی‌یاد همچین چیزی رو تا به حال دیده باشم، مخصوصا وقتی rsi به ۸۰ می‌رسه. ده دقیقه و نیم ساعت و اگه اشتبباه نکنم حدود ۴۰ دقیقه رو تو ترندهای خیلی قوی - معمولا در news trading- دیدم ولی سه ساعت و ۱۰ دقیقه نوبره.

پی‌نوشت: همان طور که با نگاه به نمودار در شکل می‌توان متوجه شد این نوشته بیشتر از یک ساعت منتظر تایید سایت بوده است و نمودار و rsi مربوط به آن زمان است.

من روی عدد 501 سل زدم

هرچه خدا بخواهد .

منم رو ۴۵۰۷ سل زدم و ریسک فری کردم

تا چی پیش بیاد

دقیقا جلوی تارگت منی :grin:

وای عجب جالب شد

معاملهٔ بعدی من. هدف سود دوم ۴۳۹۴.

پی‌نوشت: ۴۵۰۰ و ۴۴۰۰ هر دو می‌توانند مقاومت‌های قوی باشند.

منظورم این بود من به ریزش در این محدوده ، ناحیه برگشت نگاه می کنم